Criteriul National

Cabina foto pentru orice eveniment

Cabina foto pentru orice eveniment
noiembrie 03
09:23 2018

Quick Photo Booth este o cabina foto de evenimente cu un design modern, cu spatiu deschis, care are capacitatea de a realiza fotografii de o calitate excelenta, comparabile cu fotografiile dintr-un studio foto. Echipat cu un touchscreen si elemente de recuzita bogate, acesta permite oaspetilor sa faca fotografii cu un accent piperat, care poate fi tiparit in cateva secunde. Daca vrei sa le impartasesti pe Facebook, nu trebuie decat sa atingi un singur buton. Cabina  foto este echipata cu echipament de studio,  pentru o calitate excelenta a imaginii. Ecranul tactil din spate,  permite prezentarea imaginilor evenimentului, iar imprimanta foto permite imprimarea instantanee a fotografiilor in timpul evenimentului. Colectia de  rechizite este in concordanta cu evenimentul tau.

Te intrebi cum sa faci fotografii in cabina?

Acest lucru nu este cu siguranta un spatiu plictisitor, inchis, cu perdele, care adaposteste cu greu mai mult de o singura persoana. Quick Photo Booth este diferit, deoarece nu vrea sa te ascunda de ceilalti, ci dimpotriva, iti ofera posibilitatea de a impartasi acest moment prietenilor tai. Fa doar cativa pasi in interiorul ei, operatorul apasa butonul de pe ecranul tactil, esti fotografiat si apoi in cateva secunde fotografia este imprimata si oferita. Totul este usor si distractiv.

…Si apoi?

Photo-cabina are un ecran pe caseta din spate unde sunt afisate imagini deja inregistrate si toata lumea le poate vedea. Organizezi o promovare a produselor? Doresti sa creezi o experienta noua pentru fanii si clientii tai? Photo cabina este un mare plus pentru evenimentul tau. Alege tot ceea ce crezi ca ai nevoie din multitudinea de recuzita. Putem pune logo-ul tau, precum si un mesaj amplasat pe fotografii si printuri. Software-ul pentru chiosc poate fi setat astfel incat fotografiile evenimentului sa fie incarcate pe pagina ta de Facebook. Fiecare imagine de fundal poate fi modificata pentru a se potrivi perfect cu viziunea ta. Fiecare imagine individuala poate fi personalizata cu un mesaj personalizat scris pe fiecare fotografie realizata in cabina foto.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Seovision

Seovision

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu