Criteriul National

Cabina foto pentru orice eveniment

Cabina foto pentru orice eveniment
noiembrie 03
09:23 2018

Quick Photo Booth este o cabina foto de evenimente cu un design modern, cu spatiu deschis, care are capacitatea de a realiza fotografii de o calitate excelenta, comparabile cu fotografiile dintr-un studio foto. Echipat cu un touchscreen si elemente de recuzita bogate, acesta permite oaspetilor sa faca fotografii cu un accent piperat, care poate fi tiparit in cateva secunde. Daca vrei sa le impartasesti pe Facebook, nu trebuie decat sa atingi un singur buton. Cabina  foto este echipata cu echipament de studio,  pentru o calitate excelenta a imaginii. Ecranul tactil din spate,  permite prezentarea imaginilor evenimentului, iar imprimanta foto permite imprimarea instantanee a fotografiilor in timpul evenimentului. Colectia de  rechizite este in concordanta cu evenimentul tau.

Te intrebi cum sa faci fotografii in cabina?

Acest lucru nu este cu siguranta un spatiu plictisitor, inchis, cu perdele, care adaposteste cu greu mai mult de o singura persoana. Quick Photo Booth este diferit, deoarece nu vrea sa te ascunda de ceilalti, ci dimpotriva, iti ofera posibilitatea de a impartasi acest moment prietenilor tai. Fa doar cativa pasi in interiorul ei, operatorul apasa butonul de pe ecranul tactil, esti fotografiat si apoi in cateva secunde fotografia este imprimata si oferita. Totul este usor si distractiv.

…Si apoi?

Photo-cabina are un ecran pe caseta din spate unde sunt afisate imagini deja inregistrate si toata lumea le poate vedea. Organizezi o promovare a produselor? Doresti sa creezi o experienta noua pentru fanii si clientii tai? Photo cabina este un mare plus pentru evenimentul tau. Alege tot ceea ce crezi ca ai nevoie din multitudinea de recuzita. Putem pune logo-ul tau, precum si un mesaj amplasat pe fotografii si printuri. Software-ul pentru chiosc poate fi setat astfel incat fotografiile evenimentului sa fie incarcate pe pagina ta de Facebook. Fiecare imagine de fundal poate fi modificata pentru a se potrivi perfect cu viziunea ta. Fiecare imagine individuala poate fi personalizata cu un mesaj personalizat scris pe fiecare fotografie realizata in cabina foto.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Seovision

Seovision

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu