Criteriul National

Cabine de dus din sticla pentru o amenajare moderna a baii

Cabine de dus din sticla pentru o amenajare moderna a baii
octombrie 22
13:51 2018

Acasa este locul in care toata lumea abia asteapta sa ajunga dupa o zi lunga si grea la facultate ori la serviciu. Oamenii merita sa aiba parte de o locuinta cu toate dotarile necesare, astfel incat traiul sa le fie cat mai simplu si mai usor. Intr-o era in care timpul pare sa devina un lux, nu multi sunt cei care mai au timp seara pentru o baie lunga, preferand in detrimentul acesteia un dus rapid. De aceea, in randurile de mai jos exista sfaturi utile si practice despre cum trebuie instalate cabine de dus din sticla si care sunt avantajele acestei variante, in detrimentul utilizarii unei cazi traditionale!

Locul unde trebuie amplasata cabina de dus

In primul rand, cabina de dus trebuie amplasata in mod inteligent in baie, astfel incat cei care doresc sa ajunga la ea sa aiba acces cat mai usor. In acest sens este foarte important modul in care casa ori apartamentul au fost construite.

Dimensiunea

In prezent, pe http://xglas.eu/ exista foarte multe modele de cabine de dus, astfel incat sa fie satisfacute preferintele tuturor clientilor. De exemplu, exista oameni care sufera de claustrofobie si care au nevoie intotdeauna de o cabina de dus mai mare, in care sa se simta bine si in care sa simta ca au suficient loc la dispozitie pentru a se misca. Pe de alta parte, exista si oameni pentru care o cabina ai micuta este suficienta, atata vreme cat reusesc sa isi indeplineasca scopul pentru care o folosesc.

Functii aditionale

Datorita dezvoltarii tehnologiei, in prezent exista pe piata cabine de dus foarte sofisticate, care sunt perfecte pentru oamenii care pun accent pe momentele lor intime, dorindu-si sa aiba parte de cele mai bune conditii. De exemplu, unele modele au jeturi de apa automate, care pornesc in functie de un temporizator. De asemenea, exista si cabine de dus cu radio ori cu mp3, pentru ca experienta dusului sa fie una cat mai placuta in orice moment al zilei.

Design

Design-ul conteaza si el foarte mult, intrucat influenteaza starea psihica a celor care folosesc un anumit tip de dus. Recomandat este ca persoanele care se afla in cautarea unei cabine de dus sa aleaga modelul care le este pe plac si care le da o senzatie de confort sporita!

Sistemul de deschidere al usilor

Un alt aspect foarte important in ceea ce priveste cabinele de dus este sistemul de deschidere al acestora. De exemplu, usile culisane, care nu se deschid in exterior sau in interior sunt cele mai practice, intrucat ajuta la economisirea a foarte mult spatiu. In plus, usile trebuie sa se inchida foarte bine intotdeauna, pentru ca apa sa nu ajunga in afara cabinei de dus.

Tinand cont de toate elementele de mai sus, oricine isi poate achizitiona o cabina de dus ideala, cu ajutorul careia sa beneficieze un confort sporit in momentele intime. Este important ca aceste cabine sa fie alese cu multa grija inca de la inceput, intrucat reprezinta investitii de lunga durata!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu