Criteriul National

Cabine de paza de tip container

Cabine de paza de tip container
septembrie 06
20:57 2021

Fie ca detii o firma de paza si protectie care asigura securitatea si paza pentru diferite spatii sau diferite zone, fie ca in cadrul firmei tale ai cateva persoane care se ocupa de protectia cladirilor sau a echipamentelor, cabinele de paza se pot dovedi a fi alegerea cea mai potrivita pentru a asigura personalului insarcinat cu paza un adapost sigur si confortabil atat pe timp de iarna, cat si pe timp de vara. Iata in ceea ce urmeaza care sunt principalele 5 motive pentru care o cabina de paza este cea mai potrivita alegere intr-o astfel de situatie.

  1. Versatilitate ridicata

Un prim argument in favoarea cabinelor de paza il reprezinta versatilitatea acestora. Aceste structuri metalice pot fi amplasate in foarte multe locatii atat la interior, cat si la exterior. De asemenea vorbim despre faptul ca pot fi diferite dimensiuni ale acestor cabine de paza  , in functie de spatiul necesar pentru personalul care asigura paza si protectia diferitelor obiective.

  1. Mobilitate ridicata

Un al doilea argument care recomanda cabinele de paza il reprezinta mobilitatea ridicata a acestor structuri. Daca ai nevoie sa asiguri paza pentru diferite obiective aflate in locatii distincte, atunci cu siguranta ca merita sa optezi pentru cabine paza. Acestea se pot muta foarte usor si pot fi transportate rapid si la costuri reduse dintr-o locatie in alta.

  1. Confort mare

Datorita structurii metalice folosite pentru peretii exteriori, pentru pardoseala si pentru acoperis, structuri metalice completate cu panouri de tip sandwich pentru peretii interiori si pentru acoperis, respectiv cu panouri de ciment pentru pardoseala, cabinele de paza asigura un confort foarte bun indiferent de anotimp. Mai mult, tamplaria de aluminiu si instalatia electrica contribuie la cresterea confortului pentru persoanele care se adapostesc in aceste structuri.

  1. Preturi accesibile

Comparativ cu alte spatii care pot fi folosite pentru adapostirea personalului de paza, cabinele de tip container sunt cu siguranta la preturi mult mai accesibile. Acest lucru este fara doar si poate un argument de amintit in alegerea acestor structuri metalice.

  1. Rezistenta indelungata

Prin prisma modului in care sunt construite si asamblate, cabinele de paza de tip container asigura o rezistenta indelungata, acest lucru reprezentand un alt plus pentru care merita avute in vedere pentru firmele care au personal care asigura paza si securitatea diferitelor obiective.

In conditiile in care toate aceste avantaje te-au convins de faptul ca o cabina paza este ceea ce ai nevoie pentru personalul care asigura paza in cadrul firmei tale, nu iti ramane altceva de facut decat sa apelezi la un producator de astfel de cabine de paza. Bogaxa din Brasov este o firma specializata in structuri de tip container si vei putea gasi in oferta acestei firme inclusiv o multime de cabine din structuri metalice pentru personalul care asigura paza. Mai mult informatii sunt disponibile pe https://www.bogaxa.ro/cabine-de-paza.html

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul