Criteriul National

Cadou Proaspete Mamici sau Unei Femei Insarcinate

Cadou Proaspete Mamici sau Unei Femei Insarcinate
august 05
22:03 2019

Este destul de greu sa cumperi un cadou pentru gravide sau a unei proaspete mamici pentru ca este un moment foarte sensibil pentru acestea. Desi se poate sa intrebati direct, nu stiti cu exactitate care sunt dorintele femeii. Sarcina si venirea pe lume a celui mic sunt niste momente delicate din viata unei femei, in care nu stiti cu certitudine ceea ce si-ar dori femeia.

Un pachet de haine pentru bebelus poate fi un cadou inedit ce poate fi oferit oricarei mamici. Un astfel de pachet contine o paturica moale ce poate deveni cel mai bun prieten de somn all copilului. Se mai poate oferi mamicii si o carte sau o decoratiune pe care o poate pune in camera copilului.

Un scaun de masaj

Durerea de incheieturi, oase si spate este un efect secundar al sarcinii, de aceea un scaun de masaj poate fi o alegere foarte buna pentru viitoarea mamica. Ea se va putea bucura de un masaj confortabil care o va ajuta sa se relaxeze mult mai bine. Va putea astfel sa scape de toate durerile cauzate de sarcina, acest scaun fiind si unul folosit de mamica pentru multi ani de acum inainte.

Un rucsac incapator

Orice mamica va avea nevoie de un astfel de rucsac in care sa care scutece, sticle de apa, hainute de schimb, dar si biberoane. Ii puteti face o surpriza placuta oferindu-i un rucsac mare, de preferabil din piele. Acest rucsac ii va oferi mamei posibilitatea de a-si cara toate lucrurile esentiale la un loc, el aratand in acelasi timp si foarte stylish.

O pereche de pijamale

Nimic nu este mai confortabil pentru o femeie decat niste pijamale foarte bine alese. O pereche de pijamale sunt o optiune perfecta de cadou. Acestea pot fi confectionate atat din bumbac, dar si din matase. Femeia se va simti astfel rasfatata, dar si apreciata in acelasi timp.

Jurnalul de sarcina

Daca va doriti ca experienta sa fie una cat mai speciala pentru mamica, atunci ii puteti oferi un jurnal de sarcina. Ea va reusi sa-si astearna gandurile si trairile in paginile acestui jurnal. Atunci cand cel mic va creste mare, mama ii va putea oferi copilului acest jurnal in dar.

Colier pentru gravide

Bola este un colier traditional din Mexic, acesta scotand un usor sunet de clopotel. Sunetul scos de acest clopotel ii ofera protectie mamei, dar si bebelusului. El poate produce un zgomot care este auzit de bebelus incepand cu saptamana 20, acest sunet relaxandu-l. Alege un astfel de cadou pentru gravide daca vrei ca, cadoul tau sa nu fie uitat.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Claudiu

Claudiu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei