Criteriul National

Cadouri online pentru barbati cu livrare direct la domiciliu

Cadouri online pentru barbati cu livrare direct la domiciliu
aprilie 07
10:37 2020

Pentru mine, cel mai greu este sa aleg un cadou online pentru barbati. La femei e simplu: un parfum, o carte, un abonament la spa si rezolv foarte rapid si fara emotii.

La barbati, insa, e foarte complicat. Cu un parfum risti foarte mult sa nu ii nimeresti gusturile, la haine e complicat cu marimile, iar un cadou banal de genul cravata-curea-portofel poate fi chiar jignitor.

Din experienta mea, am constatat ca atunci cand aleg drept cadou pentru barbati o bijuterie, nu doar ca provoc o impresie de neuitat, dar nici nu dau gres niciodata.

E normal sa fie asa, pentru ca:

  • Barbatii, de obicei, nu au o gama larga de bijuterii acasa, deci orice ii oferi, il va bucura

  • Ei primesc cadouri atat de banale, incat ceva original, precum un lantisor placat cu aur pentru barbati, ii va lasa masca

  • Domnii au cel mult un ceas si o verigheta, asa incat tu poti alege dintre foarte multe variante de cadou din sfera bijuteriilor: lantisor cu sau fara cruciulita, ghiul, ac de cravat, butoni de camasa, bratara, piercing si multe-multe altele!

  • Barbatii au o dorinta ascunsa de a epata, de a arata ca au bijuterii multe si, implicit, ca au un statut financiar bun. De aceea, le vei mangaia orgoliul atunci cand le oferi o bijuterie placata cu aur pentru barbati cu care sa se laude prietenilor si colegilor de serviciu.

lant-placat-cu-aur-montana-1357-2117

Inainte era un chin sa aleg un cadou pentru tatal meu. Acum e foarte simplu! Ii iau o bratara placata cu aur si il fac fericit! Alteori, ii iau un ceas sau un inel placat cu aur pentru barbati si il vad cum ii stralucesc ochii de bucurie! Eu stiu ce gandeste el: “wow, ce impresie o sa fac maine la birou!”

De obicei, achizitionez doar cadouri online pentru barbati cu livrare direct la domicliu, asa este cel mai sigur. Magazinul online SaraTremo.ro livreaza rapid direct la adresa mea sau la adresa persoanei careia vreau sa ii trimit cadoul, asa ca e foarte simplu sa stau in fata laptopului si sa fac bucurii celor dragi!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul