Criteriul National

Cadourile Ingriko – produse handmade personalizate

 Breaking News
Cadourile Ingriko – produse handmade personalizate
august 31
19:06 2017

Cadourile trebuie să exprime aprecierea și cele mai sincere sentimente față de persoanele care contează. De aceea bijuteriile Ingriko vă recomandă  cadouri unice, învăluite într-o magie a emoțiilor și a simbolurilor ce se potrivesc fiecărui moment special din viața ta.Acum, ai ocazia să alegi un cadou care să vorbească despre sentimentele tale, ce va fi apreciat pentru unicitatea și design-ul acestuia. Oferind amintiri de neuitat, vei ocupa în permanență un loc în inimile celor dragi.

Unul din avantajele produselor personalizate este flexibilitatea de a crea aceste cadouri. Prin intermediul magazinului online, cumpărătorii au posibilitatea să aleagă numele, forma sau culoarea modelului ales.

Realizate cu o deosebită atenție la detalii,  brățările pentru copii și bebeluși sunt o alegere excelentă ca și cadou de botez sau aniversare, fiind create la cele mai înalte standarde pentru siguranța micuților.

Modelele Ingriko pentru copii cu modele de ursuleți, mașinuță, infinit, inimioară, îngeraș și trifoi, le vor deschide acestora un tărâm fermecat, ca de poveste. Când la mijloc se află un cadou nu trebuie să trecem cu vederea senzațiile ce pot fi trezite de primirea acestuia. Poți opta pentru un colier cu nume de la Ingriko , pentru că adevăratele amintiri care ascund în ele emoții și amintiri să poată fi retrăite oricând. Așadar oferă-le celor pe care îi iubești amintiri de neuitat și vei ocupa în permanență un loc în inimile lor.

Accesează siteul oficial Ingriko , alege cadoul perfect și ocupă un loc în inimile celor dragi.Bijuteriile Ingriko

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro