Criteriul National

Cadourile Ingriko – produse handmade personalizate

 Breaking News
Cadourile Ingriko – produse handmade personalizate
august 31
19:06 2017

Cadourile trebuie să exprime aprecierea și cele mai sincere sentimente față de persoanele care contează. De aceea bijuteriile Ingriko vă recomandă  cadouri unice, învăluite într-o magie a emoțiilor și a simbolurilor ce se potrivesc fiecărui moment special din viața ta.Acum, ai ocazia să alegi un cadou care să vorbească despre sentimentele tale, ce va fi apreciat pentru unicitatea și design-ul acestuia. Oferind amintiri de neuitat, vei ocupa în permanență un loc în inimile celor dragi.

Unul din avantajele produselor personalizate este flexibilitatea de a crea aceste cadouri. Prin intermediul magazinului online, cumpărătorii au posibilitatea să aleagă numele, forma sau culoarea modelului ales.

Realizate cu o deosebită atenție la detalii,  brățările pentru copii și bebeluși sunt o alegere excelentă ca și cadou de botez sau aniversare, fiind create la cele mai înalte standarde pentru siguranța micuților.

Modelele Ingriko pentru copii cu modele de ursuleți, mașinuță, infinit, inimioară, îngeraș și trifoi, le vor deschide acestora un tărâm fermecat, ca de poveste. Când la mijloc se află un cadou nu trebuie să trecem cu vederea senzațiile ce pot fi trezite de primirea acestuia. Poți opta pentru un colier cu nume de la Ingriko , pentru că adevăratele amintiri care ascund în ele emoții și amintiri să poată fi retrăite oricând. Așadar oferă-le celor pe care îi iubești amintiri de neuitat și vei ocupa în permanență un loc în inimile lor.

Accesează siteul oficial Ingriko , alege cadoul perfect și ocupă un loc în inimile celor dragi.Bijuteriile Ingriko

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo