Criteriul National

Cadourile Ingriko – produse handmade personalizate

 Breaking News
Cadourile Ingriko – produse handmade personalizate
august 31
19:06 2017

Cadourile trebuie să exprime aprecierea și cele mai sincere sentimente față de persoanele care contează. De aceea bijuteriile Ingriko vă recomandă  cadouri unice, învăluite într-o magie a emoțiilor și a simbolurilor ce se potrivesc fiecărui moment special din viața ta.Acum, ai ocazia să alegi un cadou care să vorbească despre sentimentele tale, ce va fi apreciat pentru unicitatea și design-ul acestuia. Oferind amintiri de neuitat, vei ocupa în permanență un loc în inimile celor dragi.

Unul din avantajele produselor personalizate este flexibilitatea de a crea aceste cadouri. Prin intermediul magazinului online, cumpărătorii au posibilitatea să aleagă numele, forma sau culoarea modelului ales.

Realizate cu o deosebită atenție la detalii,  brățările pentru copii și bebeluși sunt o alegere excelentă ca și cadou de botez sau aniversare, fiind create la cele mai înalte standarde pentru siguranța micuților.

Modelele Ingriko pentru copii cu modele de ursuleți, mașinuță, infinit, inimioară, îngeraș și trifoi, le vor deschide acestora un tărâm fermecat, ca de poveste. Când la mijloc se află un cadou nu trebuie să trecem cu vederea senzațiile ce pot fi trezite de primirea acestuia. Poți opta pentru un colier cu nume de la Ingriko , pentru că adevăratele amintiri care ascund în ele emoții și amintiri să poată fi retrăite oricând. Așadar oferă-le celor pe care îi iubești amintiri de neuitat și vei ocupa în permanență un loc în inimile lor.

Accesează siteul oficial Ingriko , alege cadoul perfect și ocupă un loc în inimile celor dragi.Bijuteriile Ingriko

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo