Criteriul National

Cafea proaspat prajita: principalele avantaje si ce sa cauti cand cumperi

Cafea proaspat prajita: principalele avantaje si ce sa cauti cand cumperi
iunie 17
12:41 2018

Cafeaua este una dintre cele mai populare bauturi din orice tara, indiferent de regiune sau de continent. Secretul succesului sau, sta in boabele de cafea proaspat prajita, care dau gustul uimitor si aroma bogata, care te umple cu energie si vivacitate pentru toata ziua. Si mai mult decat atat, cafeaua este o bautura foarte utila (desigur, daca nu abuzezi de ea). Ajuta la normalizarea metabolismului, imbunatateste bunastarea si sustine tonusul corpului. Un singur  lucru este foarte important pentru a o bea, si anume, sa fie de calitate, pregatita in conformitate cu toate regulile si sa detina toate proportiile necesare.

De trebui sa fie proaspat prajita cafeaua

Este foarte important ca boabele de cafea sa fie prajite proaspat, deoarece este un produs perisabil, care isi pierde rapid proprietatile aromatice. Dupa 17-20 de zile, proprietatile magice ale bauturii de cafea dispar, insa aroma placuta nu va disparea. Doar intensitatea actiunii se va deteriora in mod semnificativ,  dupa cateva luni de depozitare, putand sa apara nuante neplacute. Optiunea ideala este sa cumperi cafea proaspat prajita cu livrare acasa sau la birou. Acest lucru iti va permite sa faci o ceasca de cafea in orice moment si oricand doresti.

Caracteristici unice ale cafelei proaspat prajita

Printre avantajele principale ale cafelei proaspat prajita, se numara urmatoarele:

  • Boabele de cafea prajite proaspat umplu cu un miros uimitor, toata casa, barurile, birourile sau masinile. Dorinta de a face o ceasca de cafea seducatoare va aparea cu siguranta. Cafeaua obisnuita are o aroma usoara de intensitate medie. Daca a fost prajita si pastrata o lunga perioada de timp, atunci parfumul sau va fi putin alterat.
  • Gustul complex reprezinta un alt avantaj, deoarece uneori cafeaua poate avea o aroma cu note de nucsoara. In cafeaua obisnuita, gustul este plat si standard cu o amaraciune dominanta.
  • Este foarte utila, deoarece contine antioxidanti si uleiuri esentiale, precum si substante utile. In timp, cantitatea de substante este redusa intensiv si scade aproape la zero.
  • Trebuie amintit faptul ca boabele de cafea proaspat prajita este o lucrare manuala care necesita o munca atenta a specialistilor. Companiile care se angajeaza in furnizarea acestui serviciu, prajesc separat fiecare cantitate de cafea si, de asemenea, o impacheteaza separat, in cea mai ideala optiune.
  • Este un produs natural care nu contine vopsele si substante daunatoare. In mod obisnuit contin arome, aditivi, substante de ameliorare a aromei care afecteaza in mod negativ sanatatea umana. Cafeaua proaspat prajita iti va umple corpul cu energie pentru intreaga zi.

Cafeaua este un produs de prestigiu, care merita incercata de toti cei care apreciaza cu adevarat produsele de cea mai inalta calitate. Poti cumpara boabe de cafea proaspat prajita la un pret accesibil, deoarece este intr-un interval de pret acceptabil pentru absolut toata lumea.

Magazinul de cafea proaspat prajita este un adevarat paradis pentru oamenii care apreciaza produse de calitate si delicioase. Aici poti alege aproape orice aroma, poti gasi cafeaua preferata sau poti alege mai multe soiuri pentru a crea un amestec uimitor.

Sursa: https://www.contegocafe.ro

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Ionut Barbieri

Ionut Barbieri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul