Criteriul National

Cafeneaua Ganesha sau dovada ca spiritul oriental este viu reprezentat si in Romania

Cafeneaua Ganesha sau dovada ca spiritul oriental este viu reprezentat si in Romania
aprilie 11
10:06 2017

Uneori, viata poate fi atat de grea incat ai nevoie sa schimbi macazul. Ai nevoie de o relaxare atat corporala cat si mentala, iar in acest caz cu siguranta avem optiuni multiple.

Insa nu rezonam cu toate dintre ele, asa ca variantele speciale, incarcate cu energie pozitiva si cu elemente de decor viu colorate ar putea reprezenta fara doar si poate cheia succesului. Dupa 8 sau 12 ore de muncit zilnic si o rutina zdrobitoare care ne soarbe de orice energie, cu siguranta avem nevoie de un mediu in care sa ne relaxam cu prietenii sau partenerul de viata.

O cafea in inima Bucurestiului poate fi de departe solutia astfel incat sa reusesti sa-ti incarci bateriile si sa fii pregatit pentru provocarile care vin. Te-ai gandit vreodata ca la o cafenea indiana din Bucuresti acest lucru este perfect posibil? Traditia orientala este foarte bogata, iar legenda ce populeaza aceasta cafenea nu are cum sa nu te atraga, impreuna cu decorul ei impresionat.

Cu siguranta ai dorit ca in jurul tau sa vezi mese de oameni care sunt bucurosi, voiosi si care usor-usor reusesc sa scape de monotonia lucrurilor si a zilelor, lasand deoparte telefoanele sau grijile. Vino si tu la Ganehsa Caffe sa descoperi noi orizonturi ale relaxarii si detasarii.

Ai posibilitatea sa iti surprinzi papilele gustative cu tot felul de bauturi atat alcoolice cat si non-alcoolice care mai de care mai gustoase si mai bine preparate dupa reteta proprie. Mai mult decat atat, sandwich-urile care au ingrediente preparate cu maiestrie iti pot potoli si senzatia de satietate daca ai una. Ce ti-ai putea dori mai mult de atat intr-o dupa-amiaza sau intr-o seara in care toate zarurile au fost aruncate?

Cum ti-ai putea incarca bateriile pentru a doua zi mai bine decat sa bei un ceai sau sa te bucuri de compania persoanelor dragi? Te-ai gandit vreodata ca o astfel de cafenea iti poate oferi relaxare la superlativ, prin diferite narghilele care mai de care mai atractive si la preturi pe masura asteptarilor?

La Ganesha Caffe ai parte de experiente pe masura asteptarilor pe care nu le vei regreta niciodata, iar daca nu crezi vino sa te convingi! Cu siguranta te-ai saturat de lucrurile comune si care nu aduc pic de culoare in viata ta. Acum ai posibilitatea sa duci lucrurile la urmatorul nivel si sa decoperi parti misterioase ale orasului tau.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei