Criteriul National

Cafeneaua Ganesha sau dovada ca spiritul oriental este viu reprezentat si in Romania

Cafeneaua Ganesha sau dovada ca spiritul oriental este viu reprezentat si in Romania
aprilie 11
10:06 2017

Uneori, viata poate fi atat de grea incat ai nevoie sa schimbi macazul. Ai nevoie de o relaxare atat corporala cat si mentala, iar in acest caz cu siguranta avem optiuni multiple.

Insa nu rezonam cu toate dintre ele, asa ca variantele speciale, incarcate cu energie pozitiva si cu elemente de decor viu colorate ar putea reprezenta fara doar si poate cheia succesului. Dupa 8 sau 12 ore de muncit zilnic si o rutina zdrobitoare care ne soarbe de orice energie, cu siguranta avem nevoie de un mediu in care sa ne relaxam cu prietenii sau partenerul de viata.

O cafea in inima Bucurestiului poate fi de departe solutia astfel incat sa reusesti sa-ti incarci bateriile si sa fii pregatit pentru provocarile care vin. Te-ai gandit vreodata ca la o cafenea indiana din Bucuresti acest lucru este perfect posibil? Traditia orientala este foarte bogata, iar legenda ce populeaza aceasta cafenea nu are cum sa nu te atraga, impreuna cu decorul ei impresionat.

Cu siguranta ai dorit ca in jurul tau sa vezi mese de oameni care sunt bucurosi, voiosi si care usor-usor reusesc sa scape de monotonia lucrurilor si a zilelor, lasand deoparte telefoanele sau grijile. Vino si tu la Ganehsa Caffe sa descoperi noi orizonturi ale relaxarii si detasarii.

Ai posibilitatea sa iti surprinzi papilele gustative cu tot felul de bauturi atat alcoolice cat si non-alcoolice care mai de care mai gustoase si mai bine preparate dupa reteta proprie. Mai mult decat atat, sandwich-urile care au ingrediente preparate cu maiestrie iti pot potoli si senzatia de satietate daca ai una. Ce ti-ai putea dori mai mult de atat intr-o dupa-amiaza sau intr-o seara in care toate zarurile au fost aruncate?

Cum ti-ai putea incarca bateriile pentru a doua zi mai bine decat sa bei un ceai sau sa te bucuri de compania persoanelor dragi? Te-ai gandit vreodata ca o astfel de cafenea iti poate oferi relaxare la superlativ, prin diferite narghilele care mai de care mai atractive si la preturi pe masura asteptarilor?

La Ganesha Caffe ai parte de experiente pe masura asteptarilor pe care nu le vei regreta niciodata, iar daca nu crezi vino sa te convingi! Cu siguranta te-ai saturat de lucrurile comune si care nu aduc pic de culoare in viata ta. Acum ai posibilitatea sa duci lucrurile la urmatorul nivel si sa decoperi parti misterioase ale orasului tau.

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro