Criteriul National

Cafeneaua Ganesha sau dovada ca spiritul oriental este viu reprezentat si in Romania

Cafeneaua Ganesha sau dovada ca spiritul oriental este viu reprezentat si in Romania
aprilie 11
10:06 2017

Uneori, viata poate fi atat de grea incat ai nevoie sa schimbi macazul. Ai nevoie de o relaxare atat corporala cat si mentala, iar in acest caz cu siguranta avem optiuni multiple.

Insa nu rezonam cu toate dintre ele, asa ca variantele speciale, incarcate cu energie pozitiva si cu elemente de decor viu colorate ar putea reprezenta fara doar si poate cheia succesului. Dupa 8 sau 12 ore de muncit zilnic si o rutina zdrobitoare care ne soarbe de orice energie, cu siguranta avem nevoie de un mediu in care sa ne relaxam cu prietenii sau partenerul de viata.

O cafea in inima Bucurestiului poate fi de departe solutia astfel incat sa reusesti sa-ti incarci bateriile si sa fii pregatit pentru provocarile care vin. Te-ai gandit vreodata ca la o cafenea indiana din Bucuresti acest lucru este perfect posibil? Traditia orientala este foarte bogata, iar legenda ce populeaza aceasta cafenea nu are cum sa nu te atraga, impreuna cu decorul ei impresionat.

Cu siguranta ai dorit ca in jurul tau sa vezi mese de oameni care sunt bucurosi, voiosi si care usor-usor reusesc sa scape de monotonia lucrurilor si a zilelor, lasand deoparte telefoanele sau grijile. Vino si tu la Ganehsa Caffe sa descoperi noi orizonturi ale relaxarii si detasarii.

Ai posibilitatea sa iti surprinzi papilele gustative cu tot felul de bauturi atat alcoolice cat si non-alcoolice care mai de care mai gustoase si mai bine preparate dupa reteta proprie. Mai mult decat atat, sandwich-urile care au ingrediente preparate cu maiestrie iti pot potoli si senzatia de satietate daca ai una. Ce ti-ai putea dori mai mult de atat intr-o dupa-amiaza sau intr-o seara in care toate zarurile au fost aruncate?

Cum ti-ai putea incarca bateriile pentru a doua zi mai bine decat sa bei un ceai sau sa te bucuri de compania persoanelor dragi? Te-ai gandit vreodata ca o astfel de cafenea iti poate oferi relaxare la superlativ, prin diferite narghilele care mai de care mai atractive si la preturi pe masura asteptarilor?

La Ganesha Caffe ai parte de experiente pe masura asteptarilor pe care nu le vei regreta niciodata, iar daca nu crezi vino sa te convingi! Cu siguranta te-ai saturat de lucrurile comune si care nu aduc pic de culoare in viata ta. Acum ai posibilitatea sa duci lucrurile la urmatorul nivel si sa decoperi parti misterioase ale orasului tau.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo