Criteriul National

Cafeneaua Ganesha sau dovada ca spiritul oriental este viu reprezentat si in Romania

Cafeneaua Ganesha sau dovada ca spiritul oriental este viu reprezentat si in Romania
aprilie 11
10:06 2017

Uneori, viata poate fi atat de grea incat ai nevoie sa schimbi macazul. Ai nevoie de o relaxare atat corporala cat si mentala, iar in acest caz cu siguranta avem optiuni multiple.

Insa nu rezonam cu toate dintre ele, asa ca variantele speciale, incarcate cu energie pozitiva si cu elemente de decor viu colorate ar putea reprezenta fara doar si poate cheia succesului. Dupa 8 sau 12 ore de muncit zilnic si o rutina zdrobitoare care ne soarbe de orice energie, cu siguranta avem nevoie de un mediu in care sa ne relaxam cu prietenii sau partenerul de viata.

O cafea in inima Bucurestiului poate fi de departe solutia astfel incat sa reusesti sa-ti incarci bateriile si sa fii pregatit pentru provocarile care vin. Te-ai gandit vreodata ca la o cafenea indiana din Bucuresti acest lucru este perfect posibil? Traditia orientala este foarte bogata, iar legenda ce populeaza aceasta cafenea nu are cum sa nu te atraga, impreuna cu decorul ei impresionat.

Cu siguranta ai dorit ca in jurul tau sa vezi mese de oameni care sunt bucurosi, voiosi si care usor-usor reusesc sa scape de monotonia lucrurilor si a zilelor, lasand deoparte telefoanele sau grijile. Vino si tu la Ganehsa Caffe sa descoperi noi orizonturi ale relaxarii si detasarii.

Ai posibilitatea sa iti surprinzi papilele gustative cu tot felul de bauturi atat alcoolice cat si non-alcoolice care mai de care mai gustoase si mai bine preparate dupa reteta proprie. Mai mult decat atat, sandwich-urile care au ingrediente preparate cu maiestrie iti pot potoli si senzatia de satietate daca ai una. Ce ti-ai putea dori mai mult de atat intr-o dupa-amiaza sau intr-o seara in care toate zarurile au fost aruncate?

Cum ti-ai putea incarca bateriile pentru a doua zi mai bine decat sa bei un ceai sau sa te bucuri de compania persoanelor dragi? Te-ai gandit vreodata ca o astfel de cafenea iti poate oferi relaxare la superlativ, prin diferite narghilele care mai de care mai atractive si la preturi pe masura asteptarilor?

La Ganesha Caffe ai parte de experiente pe masura asteptarilor pe care nu le vei regreta niciodata, iar daca nu crezi vino sa te convingi! Cu siguranta te-ai saturat de lucrurile comune si care nu aduc pic de culoare in viata ta. Acum ai posibilitatea sa duci lucrurile la urmatorul nivel si sa decoperi parti misterioase ale orasului tau.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo