Criteriul National

Calatoreste sigur si civilizat cu ajutorul autocarului in Europa

Calatoreste sigur si civilizat cu ajutorul autocarului in Europa
iunie 11
08:21 2019

Te-ai gandit recent ca iti doresti sa vizitezi o tara extrem de frumoasa si de moderna? Atunci Anglia este tara in care trebuie sa ajungi pentru a te bucura de cele mai interesante atractii turistice. Daca vrei sa ajungi in timp util la destinatie atunci trebuie sa optezi pentru o companie sigura de transport.

Estertours este cea mai sigura sursa de transport persoane Romania – Anglia. Cu ajutorul acestei companii vei reusi sa ai parte de siguranta mult dorita si de cele mai sigure rezultate. Te asigur ca vei ajunge la destinatia dorita in timp util.

Anglia este o tara frumoasa care se bucura de un numar mari de turisti an de an. Cu siguranta aceasta te va atrage prin frumusetea sa si prin obictivele turistice impozante. Este o tara frumoasa si sigura in care te poti plimba linistit pe strada in orice ora din zi si din noapte. Daca vrei sa ai parte de o vacanta sigura si frumoasa atunci trebuie sa alegi cea mai avantajoasa pentru tine.

Calatoreste catre aceasta minunata tara asa cum iti doresti tu. Avionul poate fi de cele mai multe ori o sursa obositoare de transport. Vei vedea ca timpul pierdut in aeroport este un timp mort in care nu te poti bucura efectiv de nimic. Daca vrei sa ai parte de o sursa interesanta de transport atunci autocarul este cea mai sigura alegere pentru tine.

In plus Estertours, realizeaza curse autocar internationale de care se poate bucura oricine indifferent daca scopul calatoriei este in interes de serviciu sau pentru vacanta. Costurile pe care le vei suporta sunt mici in comparative cu calitatea serviciilor oferite. Vei vedea ca vei reusi sa economisesti o suma importanta de bani pe care ii poti folosi in minuntata ta vacanta.

Bagajele nu mai trebuie sa reprezinte o problema pentru tine. Daca vrei sa poti lua cu tine un numar nelimitat de haine si de produse cosmetice atunci in mod cert trebuie sa alegi autocarul. Ai posibilitatea de a transporta un bagaj in mod gratuit de pana la  50 de kg. Vei vedea cat de important este acest aspect mai ales daca vei calatori pentru o perioada cat mai mare de timp.

Calatoria in cele mai appreciate tari din Europa din punct de vedere turistic  sau pentru locurile de munca sunt Germania, Anglia, Italia, sau tarile nordice iar plecarile cu microbuzul sau cu autocarul este cea mai buna alegere pe care ai luat-o.  Germania este de asemenea o tara frumoasa care merita sa fie vizitata si care te va cuceri inca de la prima vedere. Alege-ti  cea mai buna si cea mai avantajoasa pentru tine si beneficiaza de transport persoane Germania cu microbuzul sau cu autocarul pentru calatoriile tur-retur direct la destinatie si de la domiciliu.

Pietele, muzeele , gradina zoologica dar si multe alte atractii turistice sunt de o superbitate iesita din comun. Germania este o tara impresionanta atat prin frumusetea de care da dovada cat si prin cladirile pe care le are. Vei vedea ca poti vizita acesta tara in orice anotimp. Profita si cumpara-ti cea mai avantajoasa vacanta. Daca vrei sa ai parte de o vacant reusita atunci este cazul sa te interesezi si sa cumperi cea mai frumoasa cazare iar ca mijloc de transport trebuie sa alegi autocarul. Vei ramane surprins de calitatea acestuia dar si de confortul pe care il ofera. Cu siguranta nu vei regreta aceasta alegere.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei