Criteriul National

Calatoriile, una dintre metodele cele mai practice prin care putem restabili echilibrul interior

Calatoriile, una dintre metodele cele mai practice  prin care putem restabili echilibrul interior
ianuarie 16
15:30 2019

Stilul de viata modern este unul despre care am putea spune ca are numeroase efecte negative asupra organismului nostru, mai ales daca raportam lucrurile pe termen lung. Alergam zilnic dintr-o parte intr-alta pentru a putea duce la bun sfarsit diverse sarcini, astfel ca ne mai ramane destul de putin timp pentru a ne preocupa de noi, de aspectele care tin de interiorul nostru. De foarte multe ori acest lucru ne face sa traim in permananta cu un sentiment de nemultumire, lucru care in timp se poate transforma desigur in depresie. Una dintre solutiile pe care le avem la indemana in astfel de situatii sunt desigur calatoriile. Atunci cand calatorim, reusim practic sa ne deconectam de la oboseala si stres, astfel ca vom reusi sa intelegem mult mai bine de ce este atat de important sa ne acordam timp si noua.

Pregatirea temeinica a unei calatori poate desigur fii la randul ei un proces migalos, care poate genera stres, insa nu si daca facem acest lucru in mod corespunzator. Atunci cand decizi ca este momentul oportun sa iei o pauza de la tot ceea ce iti produce oboseala si stres, o calatorie este cu siguranta un lucru mai mult decat binevenit, Astfel, daca te afli in cautarea unor destinatii impresioannte inspre care sa calatoresti, cu siguranta prin intermediul agentiilor de profil vei putea decoperi cele mai bune oferte Grecia, Turcia sau alte destinatii foarte bine cotate.

Iata totusi cateva motive pentru care sa calatoresti atunci cand ai ocazia.

Combati monotonia si poti inlatura rapid oboseala si stresul.

            Atunci cand calatorim si ne bucuram din plin de tot ceea ce ne inconjoara, ne ramane destul de putin timp la dispozitie pentru a ne gandi la lucrurile negative, la oboseala sau la stres. Monotonia reprezinta la randul sau o problema destul de comuna chiar si in zilele noastre in care tehnologia ne promite atat de multe lucruri si beneficii. Atunci cand alegi sa iti petreci timpul bucurandu-te de natura si de lumea inconjuratoare, practic nu faci altceva decat sa iti restabilesti echilibrul interior si sa te reincarci cu energie pozitiva.

Calatoriile te pot ajuta sa iti gasesti echilibrul interior.

            Atunci cand suntem mereu nemultumiti si traim mereu cu impresia ca ne lipsesc diverse lucruri, aceste aspecte ne pot duce mai aproape de pragul depresiei decat ne-am putea imagina. Calatorind si invatand sa ne bucuram de ceea ce ne inconjoara, vom reusi sa ne restabilim echilibrul interior si sa prevenim numeroase efecte ale depresiei. Trebuie insa sa fim constienti de faptul ca in situatia in care vorbim despre o depresie accentuata, este important sa apelam la o clinica de psihoterapie, de unde cu siguranta vom putea primi cele mai bune solutii la problemele noastre.

Calatoriile te pot ajuta sa stabilesti noi conexiuni cu persoane din alte colturi ale lumii.

            Atunci cand calatoresti este practic imposibil sa nu reusesti sa stabilesti conexiuni cu diverse persoane din diferite colturi ale lumii, persoane care te pot ajuta sa te descoperi mult mai bine sau care iti pot transforma intreaga calatorie intr-o adevarata aventura de care iti vei aminti cu drag.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei