Criteriul National

Calcatorie.ro răspunde nevoii bucureștenilor de a avea haine călcate impecabil

Calcatorie.ro răspunde nevoii bucureștenilor de a avea haine călcate impecabil
martie 25
17:26 2019

Calcatorie.ro pune la dispoziția bucureștenilor care își doresc să aibă întotdeauna hainele călcate ireproșabil, servicii de calcare profesională a hainelor. Ritmul dinamic al locuitorilor și nevoia lor de a avea haine călcate impecabil indiferent de natura meseriei lor, ori a evenimentelor la care participă, a condus la necesitatea celor mai bune servicii de călcătorie din oraș.

Călcarea hainelor este considerată deseori o corvoadă pentru cei cu timp liber limitat, dar cea mai bună călcătorie din București intervine pentru a oferi servicii de calitate, prin pachete avantajoase în funcție de nevoile clienților, dar și de preluarea coletelor și livrarea acestora. Serviciile eficiente de călcătorie se completează prin utilizarea aparatelor profesionale care protejează țesătura hainelor delicate, dar și a personalului calificat, dedicat nevoilor clienților care aleg să colaboreze cu Calcatorie.ro. Pentru a eficientiza timpul clienților, preluarea și livrarea comenzilor este efectuată de călcătorie, oferind astfel, haine într-o stare exemplară, în cel mai scurt timp.

Gama completă de servicii premium oferită de Calcatorie.ro cuprinde:

• Călcarea hainelor office la dungă;

• Igienizarea și stilizarea hainelor și a rufelor;

• Preluarea și livrarea comenzilor la domiciliu;

• Împăturirea ori predarea hainelor pe umerașe;

• Călcarea hainelor, inclusiv a hainelor din țesături delicate (precum satin sau cașmir).

Pentru a satisface nevoile bucureștenilor, Calcatorie.ro pune la dispoziția acestora patru pachete de călcătorie (ocazional, S, M sau L) toate oferind livrare și colectări gratuite, inclusiv reduceri de preț în funcție de cantitatea hainelor. Astfel, indiferent de cerințele clienților, călcătoria profesională va oferi întotdeauna servicii complete, în cel mai scurt timp posibil.

Apelând la serviciile detaliate pe www.calcatorie.ro, bucureștenii nu vor mai pierde vreodată timp cu călcatul hainelor. Oboseala acumulată în urma acestui proces anevoios, ori grija pentru sensibilitatea materialelor delicate sunt preluate de o călcătorie profesională care va livra gratuit haine călcate impecabil în orice moment al zilei. Clienții câștigă astfel timp prețios, deoarece aceștia ar pierde în mod normal ore întregi săptămânal, ori chiar zilnic cu călcarea hainelor, dar lăsând o călcătorie profesională să se ocupe de acest lucru, vor recupera acel timp prețios, pe care îl pot petrece relaxându-se alături de cei dragi.

Procedura este simplă. Tot ce trebuie să faceți este să îi apelați telefonic, ori printr-un mesaj la numărul de telefon 0724 456 000 pentru a solicita tipul de abonament dorit și ziua colectării. Ulterior veți fi contactat pentru a se stabili intervalul orar în care se va face preluarea, iar după ce hainele vor fi călcate, veți fi contactat pentru a stabili data și ora livrării. În cel mai scurt timp, hainele dumneavoastră vor ajunge la destinația dorită și le veți putea purta cu mândrie, știind că au fost călcate și stilizate de profesioniștii din domeniu.

Calcatorie.ro este un proiect ambițios, a cărui misiune este să satisfacă nevoia locuitorilor din București de a avea haine călcate impecabil în timp util, indiferent de materialul din care sunt confecționate. Această călcătorie profesională răspunde prompt nevoilor clienților săi, prin efectuarea serviciilor la standarde ridicate, fapt dovedit de echipamentele de ultimă generație și personalul calificat care oferă clienților o experiență de neuitat.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei