Criteriul National

Calcatorie.ro răspunde nevoii bucureștenilor de a avea haine călcate impecabil

Calcatorie.ro răspunde nevoii bucureștenilor de a avea haine călcate impecabil
martie 25
17:26 2019

Calcatorie.ro pune la dispoziția bucureștenilor care își doresc să aibă întotdeauna hainele călcate ireproșabil, servicii de calcare profesională a hainelor. Ritmul dinamic al locuitorilor și nevoia lor de a avea haine călcate impecabil indiferent de natura meseriei lor, ori a evenimentelor la care participă, a condus la necesitatea celor mai bune servicii de călcătorie din oraș.

Călcarea hainelor este considerată deseori o corvoadă pentru cei cu timp liber limitat, dar cea mai bună călcătorie din București intervine pentru a oferi servicii de calitate, prin pachete avantajoase în funcție de nevoile clienților, dar și de preluarea coletelor și livrarea acestora. Serviciile eficiente de călcătorie se completează prin utilizarea aparatelor profesionale care protejează țesătura hainelor delicate, dar și a personalului calificat, dedicat nevoilor clienților care aleg să colaboreze cu Calcatorie.ro. Pentru a eficientiza timpul clienților, preluarea și livrarea comenzilor este efectuată de călcătorie, oferind astfel, haine într-o stare exemplară, în cel mai scurt timp.

Gama completă de servicii premium oferită de Calcatorie.ro cuprinde:

• Călcarea hainelor office la dungă;

• Igienizarea și stilizarea hainelor și a rufelor;

• Preluarea și livrarea comenzilor la domiciliu;

• Împăturirea ori predarea hainelor pe umerașe;

• Călcarea hainelor, inclusiv a hainelor din țesături delicate (precum satin sau cașmir).

Pentru a satisface nevoile bucureștenilor, Calcatorie.ro pune la dispoziția acestora patru pachete de călcătorie (ocazional, S, M sau L) toate oferind livrare și colectări gratuite, inclusiv reduceri de preț în funcție de cantitatea hainelor. Astfel, indiferent de cerințele clienților, călcătoria profesională va oferi întotdeauna servicii complete, în cel mai scurt timp posibil.

Apelând la serviciile detaliate pe www.calcatorie.ro, bucureștenii nu vor mai pierde vreodată timp cu călcatul hainelor. Oboseala acumulată în urma acestui proces anevoios, ori grija pentru sensibilitatea materialelor delicate sunt preluate de o călcătorie profesională care va livra gratuit haine călcate impecabil în orice moment al zilei. Clienții câștigă astfel timp prețios, deoarece aceștia ar pierde în mod normal ore întregi săptămânal, ori chiar zilnic cu călcarea hainelor, dar lăsând o călcătorie profesională să se ocupe de acest lucru, vor recupera acel timp prețios, pe care îl pot petrece relaxându-se alături de cei dragi.

Procedura este simplă. Tot ce trebuie să faceți este să îi apelați telefonic, ori printr-un mesaj la numărul de telefon 0724 456 000 pentru a solicita tipul de abonament dorit și ziua colectării. Ulterior veți fi contactat pentru a se stabili intervalul orar în care se va face preluarea, iar după ce hainele vor fi călcate, veți fi contactat pentru a stabili data și ora livrării. În cel mai scurt timp, hainele dumneavoastră vor ajunge la destinația dorită și le veți putea purta cu mândrie, știind că au fost călcate și stilizate de profesioniștii din domeniu.

Calcatorie.ro este un proiect ambițios, a cărui misiune este să satisfacă nevoia locuitorilor din București de a avea haine călcate impecabil în timp util, indiferent de materialul din care sunt confecționate. Această călcătorie profesională răspunde prompt nevoilor clienților săi, prin efectuarea serviciilor la standarde ridicate, fapt dovedit de echipamentele de ultimă generație și personalul calificat care oferă clienților o experiență de neuitat.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei