Criteriul National

Calitate si eficienta pentru o locuinta primitoare

Calitate si eficienta pentru o locuinta primitoare
decembrie 11
16:46 2021

aparat-de-aer-conditionat-mitsubishi-electric-inverter-18000-btu-ruby-red_1_2083

Aparatele de aer conditionat, AC pe scurt, au devenit echipamente aproape indispensabile pentru multe spatii rezidentiale, in cazul celor care doresc sa aiba un maxim de confort pe toata perioada anului in interiorul locuintei, fie ca este vorba despre un apartament sau o casa.

Aparatele moderne sunt mult mai eficiente si au un consum de energie electrica mult mai mic comparativ cu modelele vechi, de care chiar si cei care aveau la dispozitie un buget mai mare se fereau, din cauza consumului. Acesteas pot fi astfel utilizate atat pentru a raci cat si a incalzi aerul dintr-o incapere sau un spatiu deci si pe timp de vara dar si de iarna.

Pentru a avea parte de cele mai bune rezultate este important sa alegem un aparat de calitate chiar daca asta ar insemna si ca ar avea un pret mai mare. Exista numeroase avantaje care fac diferenta intre un produs de calitate inferioara si unul de calitate superioara de la durata de viata pana la consum si capacitatea de aer pe care o poate procesa, intr-un timp cat mai scurt.

Pentru o locuinta, oricat de mare ar fi, cel mai potrivit este un aparat de aer conditionat de top split, care este alcatuit dintr-o unitate externa si o singura unitate interna. Prin numeroasele tehnlogii si piese de cea mai buna calitate, aparatele oferite de producatorii de top pot satisface cerintele oricarei persoane. Avand designuri cat mai moderne, compacte si care sa le faca usor de integrat in diverse decoruri precum si nivele de sunet cat mai scazute, sunt perfecte pentru a fi utilizate oricand, chiar si atunci cand vrem sa ne cream o stare de relaxare totala.

Avand la dispozitie o atmosfera calma, comoda si primitoare, in fiecare zi vom astepta cu nerabdare sa revenim acasa si sa ne bucuram de fiecare moment petrecut.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul