Criteriul National

Calmează-te în mod natural!

Calmează-te în mod natural!
martie 05
18:24 2021

Te simți apatic și obosit? Nu ai chef să te apuci de proiecte noi și te afectează astenia de primăvară? Avem noi soluția pentru toate aceste probleme ale tale! Este vorba de o serie de practici și obiceiuri pe care dacă le vei introduce în rutina ta de zi cu zi, te vor ajuta să te calmezi într-un mod natural și să-ți fortifici organismul.

Cum să îți recapeți forțele încă din primele luni ale anului?

Primul pas spre o stare de bine este calmarea trupului și a sufletului. Dacă stresul nu-ți dă bătăi de cap, este mult mai simplu să îți dezvolți o rutină sănătoasă care să te ajute să dormi mai bine, să asimilezi mai bine nutrienții și în final să ajungi la cea mai bună formă fizică și psihică de care ești capabil. Iar cel mai rapid și sănătos mod de a-ți recâștiga echilibrul după o perioadă solicitantă este consumul regulat de Buddha Calm de la Albeena.

Buddha Calm este un produs apicol revoluționar, fabricat dintr-un mix de miere crudă de rapiță, un extract standardizat de rădăcină de Whitania somniferă cu spectru larg de acțiune și polen crud de salcie. În ceea ce privește gustul și consistența, Buddha Calm este un supliment alimentar foarte cremos și cu un gust foarte fin.

El îmbunătățește radical calitatea somnului, ajută la combaterea stărilor de depresie și anxietate, îmbunătățește semnificativ sănătatea organelor sexuale, susține echilibrul emoțional și echilibrează nivelul de cortizol, recunoscut și ca hormonul stresului.

Mierea ne este dată ca exemplu de aliment foarte sănătos chiar și în Biblie, ea fiind consumată de Mântuitorul Iisus Hristos, după Învierea Sa. Cu alte cuvinte, ea este un dar pentru om, de care ar trebui să profităm din plin ori de câte ori avem ocazia.

Ce altceva poți să mai faci pentru a te simți bine?

Pe lângă cura cu Buddha Calm, pentru a-ți recăpăta starea de bine și sănătatea după lungile luni de iarnă, îți poți întări sistemul imunitar prin sport și o dietă echilibrată în care să incluzi produse naturiste și alimente cu proprietăți benefice pentru organism. Câteva exemple sunt miezul de semințe de floarea soarelui sau de dovleac, merișoare, nuci coapte, vitamina K2 naturală sau aloe vera. Consumate cu moderație sau administrate conform indicațiilor de pe ambalaj în cazul suplimentelor alimentare, acestea ajută organismul să se refacă mai rapid și să-și recâștige energia.

Convenabile ca preț și foarte simplu de administrat, produsele enumerate mai sus se recomandă atât persoanelor cu o predispoziție la dezvoltarea unor stări de anxietate sau depresie, cât și celor care trebuie să susțină un efort fizic sau emoțional considerabil.

De asemenea, tot ca măsură de prevenire a dezechilibrelor din organism, se recomandă persoanelor de orice vârstă stabilirea unui program regulat de exerciții fizice. Nu este necesară supraepuizarea prin sesiuni de antrenament solicitante, ci doar adoptarea unui stil de viață sănătos, înlocuind vechile obiceiuri nesănătoase, cu unele sănătoase.

De exemplu, persoanele care nu au timp pentru a merge la sală sau pentru a se antrena în propria locuință, pot renunța la mijloacele de transport pe distanțe mici și alege să se deplaseze pe jos sau cu bicicleta. De asemenea, în loc să ia liftul sau scările rulante, ele pot alege scările normale arzând astfel caloriile în plus, îmbunătățindu-ți circulația sângelui și dezvoltându-ți musculatura picioarelor.

Schimbarea atitudinii față de alimentație este încă un mod prin care îți poți recăpăta echilibrul. Ca să nu te mai simți mereu flămând și nici să nu mai mănânci exagerat, stabilește-ți un program de masă pe care să-l respecți zi de zi. Câteva din cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont în stabilirea unui astfel de program sunt:

  • luarea micului dejun în prima oră după trezire;
  • renunțarea la mâncat cu cel puțin trei ore înainte de somn;
  • consumarea a trei mese principale pe zi la distanță de cel puțin 4 ore între ele;
  • înlocuirea dulciurilor și a altor gustări nesănătoase cu fructe uscate, nuci și alte alimente sănătoase enumerate mai sus.

Toate aceste obiceiuri legate de alimentație și sport în combinație cu o cură de Buddha Calm și alte suplimente alimentare sănătoase, te pot ajuta să-ți recâștigi pacea și calmul și să te simți extraordinar zi de zi.

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul