Criteriul National

Camasi Asimetrice – moda care nu moare niciodata

Camasi Asimetrice – moda care nu moare niciodata
martie 15
10:31 2019

Camasile asimetrice pentru barbati sunt realizate intr-un stil futurist. Camasa originala asimetrica  model slim, se potriveste cu haine confortabile si elegante, pentru a crea un aspect de zi cu zi. In plus, datorita compozitiei naturale, o astfel de camasa subtire este foarte potrivita atat pentru blugi, un pantalon cu lungimea pana la glezna sau pentru dans. Este greu de gasit acum un barbat elegant in a carui garderoba sa nu gasesti macar o camasa clasica. Insa, aceste camasi asimetrice barbati  sunt capabile sa atraga multe priviri admirabile si sa sublinieze stilul avangardist, datorita designului original. O camasa futurista cu o taietura asimetrica pe gat, pe piept sau la baza, este potrivita pentru toate ocaziile si poate fi combinata cu aproape orice stil.

 Camasi asimetrice barbati

Camasile de toamna sau cele de iarna sunt deosebit de populare. Un designer te poate ajuta chiar sa le combini cu tricoul preferat. Camasa arata bine chiar si cu cardigan in stilul sport sau cu sacou in stilul casual. Camasa denim sau camasa din bumbac este perfecta pentru fiecare zi. Pentru cei care prefera clasicul, designerii au pregatit o colectie de modele de camasi asimetrice din tesatura moale placuta. Si pentru cei mai curajosi – amprente colorate si culori stralucitoare, inaltatoare. Modelele actuale supradimensionate, slim sau clasice elegante, pot evidentia conformatia trupului tau. Camasa asimetrica care iti poate aduce fericirea, poate fi gasita, privind atent in magazinul online cu camasi asimetrice pentru barbati.

 Camasi asimetrice barbati 2

Cu siguranta orice barbat are un moment al sau in care doreste sa arate surprinzator. Poate ca trebuie sa mearga sa semneze un super contract, poate ca are o intalnire cu o iubita, poate ca vrea sa mearga la un club sau poate fi orice altceva.

Special, pentru oricare ar fi scopul intalnirii, exista o anumita camasa asimetrica cu care iti poti crea imaginea potrivita. Din punct de vedere psihologic, camasa chiar si asimetrica iti poate crea statutul. Astazi, acest lucru este creat inconstient, insa stramosii nostri o faceau intentionat. Nu cu mult timp in urma, fiecare obiect de vestimentatie avea o anumita functie de a da  corpului o imagine  favorabila.

 Camasi asimetrice barbati 3

In timpurile antice, barbatii stiau secretele camasilor, iar fiecare forma, chiar si cea asimetrica avea anumite vibratii, si, cu ajutorul lor interactionau in societate. De aceea, barbatii s-au inconjurat cu articole vestimentare in anumite stiluri. Fiecare model de camasa asimetrica in functie de stilul creat, dezvaluie personalitatea barbatului. O camasa asimetrica potrivita pe un barbat,  poate sugera ca acel barbat iti poate oferi protectie, sau ca barbatul are o minte deschisa, sau ca are un anumit echilibru in prezenta factorilor negativi etc.

In moda totul conteaza.  Ceea ce este cusut si incorporat in fiecare produs – fie ca este vorba de cusaturi laterale, taieturi oblice, taieturi asimetrice la baza camasii, la guler sau in zona pieptului, este rezultatul muncii unei intregi echipe de oameni pasionati de idee – designeri si artisti. Camasile asimetrice prezentate in magazinul online,  sunt articole vestimentare  practice,  care indeplinesc pe deplin toate tendintele  modei. E simplu. Nu este ceva nou, ci ceva reinventat si reactualizat la moda anului 2019.

Toate modelele de camasi sunt realizate din material naturale, respirabile, au cusaturi de calitate, si cel mai important, sunt in stilul noului sezon 2019.  Intelesul practic urmareste scopul pentru care porti o camasa asimetrica. Fiecare model ofera o anumita influenta asupra celor din jurul tau, si au impact psihologic diferit. Depinde de stilul pantalonilor si a incaltarilor pentru a-ti crea propriul stil. Poti incerca sa transmiti sensul si atmosfera pe care o doresti, purtand modele de camasi asimetrice in diferite ocazii.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei