Criteriul National

CAMIOANE DE INALTA PERFORMANTA

CAMIOANE DE INALTA PERFORMANTA
octombrie 28
16:47 2019

Vorbim despre doar cateva dintre aspectele importante ale unei noi serii de camioane si alte vehicule proiectate de Ford Trucks si valoarea acestor camioane certificata in intreaga lume.

Un aspect extrem de important de evidentiat, cand vorbim de camioanele Ford Trucks este cel legat de serviciile telematice. Mai exact, vorbim de servicii de date GPS, localizare, viteza, Km parcursi, Km bord, de date de la computerul de bord al camionului, cum ar fi: consum ars la injectoare, regim de functionare motor, stil conducere sofer (turatii, franari, medii viteza),  greutate axul 2, nivel combustibil (de la sonda camionului), precum si de functia de blocare motor de la distanta, ore functionare sirocco/ PTO/ Compactor. Cum functioneaza acestea? Aceste date se pot vizualiza de fiecare client in parte in aplicatia online Viasat Systems sau in aplicatia mobila disponibila pentru Android si iOS. Vorbim de o solutie profesionala de monitorizare care permite proprietarului sa aiba la indemana toate informatiile tehnice si operationale legate de vehicul. Mai mult decat atat funcționeaza perfect integrat in orice sistem ERP de companie sau ca furnizor independent.

Cei interesati in achizitionarea de camioane de inalta performanta au acum la dispozitie o serie intreaga de servicii de finantare oferita de Ford Trucks. In functie de nevoile fiecarui client, Ford Trucks ofer flexibilitate si predictibilitate, beneficiind de parteneriate la nivel national si international, punand la dispozitie o gama variata de solutii de finantare , care se adapteaza perfect pietei din Romania.

Dar sa vedem care este oferta de camioane specializate oferita de Ford Trucks si ce avantaje aduce din perspectiva motorului, caracteristicilor specifice, a sigurantei si confortului.

Motorul. Economic si ecologic, noul motor Euro 6 ofera cea mai adecvata putere pentru diferite tipuri de utilizari. Fie ca alegeti varianta de 9 litri 330 CP sau pe cea de 13 litri 420 CP, motorul Ecotorq va oferi puterea de a duce la indeplinire sarcina dumneavoastră in cel mai economic mod. Spre exemplu, pentru noul motor de 420 CP, transmisia automata in 12 trepte este disponibila ca dotare standard. Aceasta dotarea ofera un confort deosebit, atat pe distante lungi cat si medii.

Siguranta este prioritara pentru camioanele specializate Ford Trucks si este asigurata si de sistemele electronice auxiliare. Programul Electronic de Stabilitate (ESP), pentru viraje in conditii de siguranta, Sistemul avansat de franare de urgenta (AEBS) pentru asistenta la franare pentru situatiile in care vehiculul se apropie de un alt vehicul care circula in acelasi sens si LDWS – pentru semnalizare acustica in cazul schimbarilor involuntare ale benzii de circulatie. Mai trebuie mentionate franele cu disc – care ofera avantajul reducerii greutatii proprii a vehiculului (acestea sunt disponibile in dotarea standard pentru toate vehiculele din seria ADR) si noua transmisie automată standard, cu 12 viteze pentru versiunile de 420 CP – care usureaza o data in plus masa proprie. E bine de stiut ca la cerere poti beneficia si de alte avantaje la un nivel avansat, cu jantele din aliaj de aluminiu.

Cu noua tehnologie de frana de motor, o forta de franare suplimentara este prevazuta pana la 340 kW la nivelul motorului, in functie de tipul de motor. Pentru versiunea cu motor de 420 CP exista optiunea de intarder.

Caracteristici specifice. Design elegant pentru un nivel ridicat de confort. Spre exemplu, vehiculele de 420 CP sunt dotate cu suspensie pneumatica a cabinei. Transmisie automata – un sistem care selecteaza in mod automat, viteza cea mai adecvata pentru fiecare situatie. O serie de alte caracteristici specifice precum: intarderul cu putere de 600 KW, suspensie pneumatica spate, aer conditionat, dispozitiv auxiliar de incalzire, axa liftanta (mecanism care previne uzura inutila a pneurilor). Descopera toate modelele de camioane Ford Trucks si asigura-ti garantia calitatii si performantei oferite de acestea.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Stefan

Stefan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul