Criteriul National

Camioanele second hand perfecte pentru afacerea ta!

Camioanele second hand perfecte pentru afacerea ta!
aprilie 17
10:45 2019

Cumpararea unor camioane fie noi fie second hand pentru flota unei firme de transporturi nu este deloc o gluma si trebuie tratata ca atare deoarece acestea reprezinta motorul companiei.

Nu este chiar corect spus ca exista marci mai bune sau mai proaste, ci mai degraba marci de camioane care produc modele pentru diferite nevoi.

Mai complicat putin este atunci cand doresti sa achizitionezi camioane second hand, insa cu putin atentie nimic nu va putea merge prost. O solutie extrem de buna daca sunteti in cautarea unor camioane second hand, este apelarea la Camioane.Scania.ro.

phpThumb_generated_thumbnailjpg

Daca sunteti de exemplu in cautarea unor camioane DAF second hand fiind, trebuie sa aveti in vedere foarte multe aspecte si sa analizati in detaliu starea tehnica dar si starea estetica deoarece poate spune foarte multe despre felul in care a fost ingrijit si intretinut.

Camioane second hand cu adevarat bune, veti gasi pe site-ul Camioane.Scania.ro si puteti achizitiona de aici cele mai bune camioane MAN, Scania, Mercedes, Iveco, Kogel si multe altele, cap tractor ori semiremorci.

Toate acestea sunt comercializate de cei mai seriosi dealeri, anunturile fiind serioase si transparente si cel mai important, la un pret corect. Fie ca veti opta pentru un vehicul impecabil ori unul ceva mai ceva mai muncit care automat va fi si ceva mai ieftin, acesti dealeri iti vor oferii toate detaliile necesare dar si cel mai bun pret de pe piata.

Cu ajutorul celor de la Camioane.Scania.ro veti stii mereu ce urmeaza sa cumparati, si puteti achizitiona chiar si in rate. De asemenea, pentru a suplimenta temporar flota cei de la Camioane.Scania.ro, va ofera si posibilitatea de a inchiria pe o anumita perioada, astfel incat sa va puteti face treaba in cazul in care un camion pe care il detineti se defecteaza.

Pentru toate detaliile sau conditiile necesare dupa caz, te invit sa accesezi site-ul Camioane.Scania.ro pentru a te convinge cu ochii dumneavoastra de profesionalismul acestora, serviciile de cea mai buna calitate oferite, dar mai ales despre camioanele vandute.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei