Criteriul National

Campania Olimpiada Deşeurilor 2015 şi-a desemnat câştigătorii!

Campania Olimpiada Deşeurilor 2015 şi-a desemnat câştigătorii!
iunie 23
17:10 2015

Organizată de Gremlin Computer SRL, cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa si Comisariatului Judeţean Constanţa al Gărzii Naţionale de Mediu , campania Olimpiada Deșeurilor s-a desfășurat în perioada 14 mai – 05 iunie, oferindu-le claselor

I-VIII înscrise în campanie ocazia să colecteze selectiv deseurile din echipamente electrice si electronice si baterii portabile, și să fie premiate.

În cadrul campaniei, clasele au colectat selectiv deșeuri de baterii și acumulatori și echipamente electrice și electronice. În cifre, campania a însumat 59 clase înscrise din 10 de școli din județul Constanța.

Implicarea a peste 1400 de elevi în cea de-a patra ediție a campaniei Olimpiada Deşeurilor s-a concretizat în colectarea a 3242 kg deşeuri din echipamente electrice şi electronice şi 196 kg deşeuri de baterii, totalizând 3438 kg deșeuri colectate selectiv.

În cadrul ediției de anul acesta clasele înscrise în campanie au trebuit să colecteze o cantitate totală de minim 50 kilograme de deşeuri pentru cele 2 categorii de deşeuri ce au făcut obiectul campaniei. În momentul preluării deșeurilor de la școli elevii au fost recompensați cu premii instant, iar clasele ce au reușit să colecteze o cantitate minimă totală de 50 kg au primit din partea organizatorilor o diplomă de participare, creioane/pixuri si caiete.

În cadrul festivitatii de premiere ce a avut loc pe data de 18 iunie la sala de conferinte a Garzii Nationale de Mediu, Comisariatul Judetean Constanţa au fost acordate următoarele premii:

Trofeul „Bati cel viteaz” – pentru colectarea celei mai mari cantităţi de deşeuri de baterii: clasa a V-a B – Liceul teoretic „Decebal” – 73 kg, suplimentar, premiul acordat de sponsorul companiei CCR Reverse Logistics Group, a constat in imprimanta multifunctionala;

Trofeul „Calculatoraşul cel voinic” – pentru colectarea celei mai mari cantităţi de deşeuri de echipamente electrice şi electronice – clasa I C – Şcoala Gimnaziala Grigore Moisil- 324 kg, suplimentar, premiul acordat de sponsorul companiei CCR Reverse Logistics Group, a constat in aparat foto digital;

Trofeul „Olimpiada Deşeurilor 2015” – pentru colectarea celei mai mari cantităţi totale de deşeuri – Clasa a VI-a A – Liceul teoretic „Lucian Blaga” – 600 kg, suplimentar, premiul acordat de sponsorul companiei CCR Reverse Logistics Group, a constat in excursie la Muzeul Satului din Bucuresti;

Potrivit regulamentului campaniei, o clasă este eligibilă pentru câştigarea unui singur trofeu din cele 3, primind premiul la categoria unde a colectat cantitatea mai mare. Prin redistribuire, premiul pentru cea de-a doua categorie a fost acordat clasei ocupând următoarea poziție.

Fiecarui castigator i-a fost inmanata si cate o medalie de „Olimpic al reciclarii”, pentru implicarea in campania de constientizare „Olimpiada deseurilor”.

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro