Criteriul National

Campanii de comunicate de presa eficiente pentru publicitate online

Campanii de comunicate de presa eficiente pentru publicitate online
august 20
16:11 2020

In domeniul publicitatii fiecare brand alege sa se promoveze asa cum considera ca isi poate atinge mai bine tintele. De cealalta parte fiecare antreprenor isi doreste ca orice investitie pe care o face atunci cand vine vorba despre publicitate sa fie eficienta si sa produca rezultate cat mai bune.Specialistii in publicitate online recomanda tot mai mult utilizarea de campanii de comunicate de presa pentru promovarea unei afaceri in mediul virtual. Nu foarte multe afaceri sunt tentate de astfel de materiale de promovare, iar acest lucru datorita faptului ca putini sunt aceia care cunosc avantajele si caracteristicile unui comunicat de presa pentru promovarea unui business.

Motive pentru care sa alegi comunicate de presa

Un comunicat de presa are rolul de a informa publicul  larg cu privire la un subiect sau un eveniment. Rolul comunicatului de presa este acela de a constientiza publicul larg despre ceva ce urmeaza sa se intample intr-un anumit domeniu. Desi initial astfel de materiale nu erau gandite pentru promovarea afacerilor, trebuie spus ca prin structura si continutul comunicatelor de presa, acestea se pot dovedi a fi foarte eficiente pentru promovarea online.

Comunicatele de presa transmit informatii cu caracter de noutate sub forma unei stiri si nicidecum sub forma unei reclame. Insa orice comunicat de presa poate sa iti promoveze afacerea prin prezenta numelui brand-ului in cadrul continutului text si prin prezenta unui backlink care sa redirectioneze cititorii catre website-ul afacerii tale. Comunicatele de presa se pot dovedi extrem de eficiente prin faptul ca oamenii nu percep mesajele acestor materiale prin prisma unor reclame si astfel sunt mai deschisi la a citi materialele respective.

Un alt argument ce recomanda sa apelezi la comunicate de presa pentru publicitate online se refera la eficienta acestora in a ajunge la grupurile tinta prin faptul ca fiecare astfel de comunicat de presa este optimizat SEO pentru motoarele de cautare. In acest context poti avea siguranta faptului ca aceste materiale vor fi accesate de aceia care cauta dupa cuvinte cheie relevante pentru afacerea ta.Comunicatele de presa sunt recomandate si prin prisma numarului mare de utilizatori ai mediului online la care pot ajunge intr-un timp foarte scurt. Din acest punct de vedere rapiditatea cu care circula informatia este un atuu de avut in vedere atunci cand ai de ales intre mai multe variante de promovare pentru business-ul tau.

Eficienta unei campanii de comunicate de presa

Pentru a putea sa te bucuri de o campanie eficienta atunci cand vine vorba despre comunicate de presa este important sa ai in vedere urmatoarele aspecte: gasirea unor publicatii relevante pentru domeniul tau, gasirea unor website-uri cu vizibilitate si credibilitate, stabilirea unui plan de publicare a comunicatelor de presa si elaborarea unui mesaj clar, concis si de impact.

Pentru continutul si structura comunicatelor de presa poti opta pentru serviciile unei agentii de marketing online. Pentru publicarea comunicatelor de presa una dintre cele mai bune alegeri o reprezinta website-ul E-stireazilei.ro. Pe aceasta platforma online pot fi publicate comunicate de presa din foarte multe domenii de activitate. Mai multe informatii despre conditiile de publicare pot fi gasite pe www.e-stireazilei.ro.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul