Criteriul National

Canapele moderne pentru confortul tău

Canapele moderne pentru confortul tău
aprilie 03
09:17 2021

Pentru mulți, canapeaua este punctul focal și inima casei, punctul de întâlnire confortabil al familiei sau refugiul confortabil. Deoarece există atât de multe canapele diferite, cum ar fi canapele cu două locuri, canapele cu trei locuri, canapele extensibile, este necesar să ai câteva cunoștințe despre acestea. Alegerea canapelei nu este doar o chestiune de gust. Factori precum culoarea, stilul și prețul joacă un rol major, dar forma, dimensiunea și funcționalitatea sunt adesea determinate de condițiile spațiale. Pe de altă parte, decizia în favoarea unui material, poate fi luată și din motive practice.

Designul canapelei este destul de important, dar mai puțin determinant, față de dimensiune și numărul de locuri. Numărul de locuri al canapelei este determinat de numărul de persoane care locuiesc în casă.  Gustul personal este determinat de integrarea canapelei cu restul mobilierului. Acum poate că te întrebi dacă ar trebui să fie un set întreg de canapele sau o canapea simplă, o canapea modernă, o canapea extensibilă, o canapea de designer sau o canapea ieftină.

Tipuri de canapele – forme și dimensiuni

Canapeaua ar trebui să îndeplinească alte cerințe, și anume, dacă este folosită ca pat de oaspeți sau ca o simpla canapea pentru odihna la tv. Când vine vorba de forma canapelei, trebuie întotdeauna să fii atent dacă vrei o canapea confortabilă, una cu spătarul tare și drept sau o canapea extensibilă.

Confortul unei canapele este determinat în principal de adâncimea șezutului, de înălțimea spătarului și de tipul de tapițerie (tare sau moale) precum și de material. Definiția individuală a confortului este crucială aici – inclusiv dacă dorești canapeaua cu sau fără cotiere. Unii producători oferă modele de canapele în diferite adâncimi, lățimi și modele. Poți să determini singur adâncimea și lățimea șezutului înainte de a cumpăra o canapea, pentru a avea propria canapea de vis.

Canapele cu 2 locuri

Canapele cu 2 locuri au dimensiuni practice, făcându-le perfecte pentru spații mici. Datorită dimensiunilor compacte, acestea nu ocupă la fel de mult spațiu ca o canapea cu mai multe locuri sau modulare. Cu toate acestea, te poți relaxa perfect pe ea singur sau în cuplu. Acest tip de canapea este potrivită pentru camera de zi sau pentru o bucătărie pentru un anumit grad de confort. Canapeaua cu 2 locuri este disponibilă în diferite lățimi și adâncimi, cu și fără picioare.

Canapea extensibilă cu două locuri pentru grădină

Cauți o modalitate elegantă de a te așeza confortabil pe terasă chiar și atunci când există puțin spațiu? Atunci o canapea extensibilă cu 2 locuri de grădină va fi cu siguranță potrivită pentru tine și familia ta. Există multe modele diferite, chic pentru această zonă, pe cele mai populare putând să le alegi din magazinul online shopeo.ro.

Canapele extensibile

Dacă flexibilitatea este importantă pentru tine, ar trebui să te gândești la achiziționarea unei canapele extensibile. Acestea pot fi extinse și strânse după cum este necesar. Avantajul este că poate fi integrată cu ușurință în orice spațiu, mare sau mic, deoarece nu trebuie să îți faci griji cu privire la părțile mai lungi și mai scurte ale canapelei. Dacă ai nevoie de ea la modul practic, ai puțin spațiu și vrei să fii pregătit pentru oaspeții neanunțați care rămân peste noapte, ar trebui să optezi pentru o canapea extensibilă funcțională. Unele modele oferă spațiu suplimentar de depozitare sub forma unei cutii sub pat.

Un astfel de echipament multifuncțional cu funcție de dormit, poate fi utilizat atât în ​​camera mică de oaspeți, cât și în camera de zi. Modelele de canapele extensibile funcționale cu tapițerie, impresionează în special prin confortul maxim – de zi și de noapte. Dacă ai nevoie de spațiu de stocare suplimentar, atunci o canapea multifuncțională cu spațiu de depozitare îți poate oferi tot confortul de care ai nevoie.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul