Criteriul National

Cand ai nevoie de bec LED cu 4 extensii?

Cand ai nevoie de bec LED cu 4 extensii?
aprilie 24
10:38 2022

Atunci cand amenajezi un spatiu, nu poti incheia fara instalarea unui iluminat adecvat. Avem nevoie de lumina produsa de becuri pentru a lumina casa atunci cand afara este intuneric, dar alegerea becului potrivit nu este intotdeauna o alegere usoara. Tu stii cand ai nevoie de bec LED cu 4 extensii?

De ce sa achizitionezi becuri LED cu extensii

Poate ai stabilit de ceva timp locul in care vor fi puse sursele de lumina, dar cand ai amenajat tot spatiul ai observat ca lumina nu este chiar suficienta pentru ce aveai in gand. Poti sa imbunatatesti situatia punand un bec LED cu 4 extensii de la Market Romania.

Aceste becuri LED au 4 brate tip elice care sunt pliabile si care pot fi orientate pentru a lumina mai bine anumite zone din incapere. Becurile LED de la Market Romania au 48 W si arata precum o lampa tip plafoniera. Genereaza o lumina puternica, alba si rece de 6500 K si sunt perfecte pentru interiorul garajului, biroului, bucatariei sau chiar mediului industrial in care ai nevoie de o lumina mai buna.

Cu o dimensiune de 25×8.5 cm atunci cand este pliat, becul LED atinge 39×9.5 cm atunci cand cele 4 brate mobile sunt extinse. In aceste dimesiuni este inclus si soclul.

Cand becurile deja instalate nu lumineaza suficient si nu vrei sa schimbi circuitele electrice, iar alte surse de iluminat nu sunt solutia optima, ai nevoie de un bec LED cu 4 extensii care sa ofere mai multa lumina intr-un mod economic.

Unde se folosesc becurile LED cu extensii

Poti pune acest bec LED de la Market Romania in orice loc in care ai deja o sursa de iluminat si vrei mai multa lumina cu investitii financiare minime. Becul LED are soclul E27 si este pliabil, asadar poti sa extinzi bratele cand ai nevoie, cum ai nevoie. Poti oricand sa rotesti putin becul pentru a lumina anumite parti din incapere sau poti sa pliezi bratele si sa ai o singura sursa de lumina, suficienta pentru a lumina intregul spatiu.

Acest bec LED cu extensii de la Market Romania este potrivit pentru orice spatii, la interior. Daca vrei sa faci lumina intr-un depozit, hala, birou, camara, pod, beci sau chiar incinta unui spatiu de parcare, monteaza acest bec LED si te vei bucura de lumina ideala in spatiul de care dispui.

Daca inca foloseai becuri incandescente sau cu halogen, este timpul sa treci la tehnologia LED. Cantitatea de energie este mult mai mica in cazul becurilor LED, care lumineaza mai bine si au un consum energetic considerabil mai mic. Asadar, daca schimbi becurile din casa si birou cu aceste becuri LED cu 4 extensii pliabile de la Market Romania, te vei bucura de aceeasi lumina – sau poate chiar mai multa lumina – dar cu facturi la energie de pana la 4 ori mai mici.

Acum stii cand ai nevoie de bec LED cu 4 extensii: cand vrei lumina mai multa, mai buna si costuri mai mici la intretinere. Comanda acum de la Market Romania si adu lumina in casa ta!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Razvan Nemesu

Razvan Nemesu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul