Criteriul National

Cand ai nevoie de servicii de reparatii si deblocari usi

Cand ai nevoie de servicii de reparatii si deblocari usi
ianuarie 13
12:50 2020

Chiar daca consideri ca tie nu ti se poate intampla niciodata, este foarte posibil sa ai si tu nevoie de servicii de reparatii si deblocari usi mai devreme sau mai tarziu. Usile au un mecanism simplu, insa atunci cand se blocheaza este foarte posibil sa nu le ma poti debloca fara ajutorul specialitilor. Iti prezentam cele mai comune doua situatii in care poti avea nevoie de servicii de reparatii si deblocari usi.

Reparatii si deblocari usi in cazul in care cheia se rupe in broasca

Aceasta este una dintre cele mai des intalnite situatii in care sunt solicitate serviciile de reparatii si deblocari usi. In momentul in care vezi ca usa nu se descuie este recomandat sa nu fortezi cheia in broasca pentru ca exista riscul ca aceasta sa se rupa, ceea ce cu siguranta nu iti doresti pentru ca nu vei mai reusi sa o scoti de acolo.

In aceasta situatie, este recomandat sa nu fortezi usa si sa chemi un specialist care sa te ajute cu deblocarea fara sa strice usa.

Reparatii si deblocari usi in cazul in care clanta cade

O alta situatie foarte comuna este aceea in care clanta de la usa se desprinde si cade sau pur si simplu iese cu totul, in timp ce clanta din interior cade pe podea. In aceasta situatie ai de asemenea nevoie de cele mai bune servicii de reparatii si deblocari usi.

Specialistii care se prezinta la tine in locatie pentru reparatii si deblocari usi se vor ocupa de deblocarea fara deteriorarea usii daca este necesar, apoi vor trece la repararea usii pentru ca cele doua clante sa stea pozitionate corect si sa nu iti mai faca probleme in viitor. Cu ajutorul specialistilor nu va trebui sa iti faci griji pentru o lunga perioada de timp.

Unde pot gasi un lacatus?

Un lacatus bun poti gasi direct pe google – Noi iti recomandam sa accesezi acest site: https://deblocare-usi.com – cel mai bun lacatus din Bucuresti.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

CRIL DEV

CRIL DEV

CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul