Criteriul National

Cand ai nevoie sa inchiriezi o masina?

Cand ai nevoie sa inchiriezi o masina?
septembrie 14
14:44 2016

Intr-o societate aflata in continua dezvoltare, nevoia de comunicare este foarte ridicata. In acelasi timp, transportul este esential pentru parcurgerea distantelor intre diferite zone, intr-un timp cat mai rapid si intr-un mod cat mai eficient.

De cele mai multe ori, alegerea trenului sau a autocarelor nu reprezinta cea mai buna solutie, fiind numeroase aspecte negative: timpul lung al calatoriei, pretul ridicat, lipsa mobilitatii spre diverse zone, oferta scazuta, etc.

Ca o consecinta a acestor aspecte enumerate mai sus, au aparut firmele de inchirieri auto. Astfel se ofera o masina gata de drum pentru client, echipata corespunzator cerintelor si nevoilor acestuia, astfel incat mobilitatea este mult mai ridicata, eficienta calatoriei crescuta. Piata inchirierilor de masini s-a dezvoltat foarte mult in tara noastra, aparand firme de inchirieri auto in mai toate orasele tarii, in special in cele cu aeroporturi internationale: Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Sibiu, Targu Mures si Constanta. In aceste orase exista firme de inchirieri masini internationale, cu renume, care ofera servicii profesionale la cele mai bune preturi.

Profirentacar este o firma de rent a car care ofera masini de inchiriat in Targu Mures, Sibiu si Cluj Napoca, cu o vasta flota de autovehicule.

Prima data cand va hotarati sa inchiriati o masina de la o companie autorizata, trebuie sa puneti in prim plan beneficiile si avantajele pe care aceasta vi le ofera.

Sunt sigur ca multa lume are dubii in privinta acestui fapt, fiind dezorientati si nestiind pe ce anume sa se bazeze.

Serviciile de rent a car Targu Mures oferite de Profirentacar au preturi accesibile, sunt NON STOP, masinile se inchiriaza fara limita de km si fara garantie. Ele sunt echipate cu dotari de top, toate pentru siguranta si confortul dumneavoasra.

In primul rand, este necesar ca firma care pune la dispozitie clientilor anumite servicii, sa fie identificata. Pentru a verifica acest lucru, puteti cauta pe internet informatii precum detalii tehnice, informatii privind inchirierea auto si multe altele.

De asemenea, mai puteti obtine informatii utile despre inchirierea autoturismelor apeland la personalul companiei, care cu siguranta va vor indruma cu cea mai mare placere.

Puteti sa luati legatura cu persoane care au mai beneficiat de serviciile companiei respective, astfel incat va veti informa cu privire la serviciile puse la dispozitie. Va recomandam sa mentineti o legatura de durata, deoarece dumneavoastra veti fi singurul avantajat.

Fidelitatea se rasplateste peste tot, iar astfel veti putea sa va construiti un parteneriat decent, de o durata cat mai lunga.

Trebuie sa luati in considerare si sa aveti grija la firmele care inchiriaza masini vechi. In mod normal, o firma rent a car ar trebui sa ofere clientului ce este mai bun si sa verifice periodic starea automobilelor.

Companiile care nu ofera asistenta rutiera in diverse cazuri(accidente, etc) sau nu ofera RCA, asigurare, rovigneta, le puteti clasifica fiind firme neserioase.

Exista si companii ce va ofera servicii pe termen lung, acestea va pot oferi un discount corespunzator si un pret minimalist, astfel incat sa fiti multumiti de serviciile prestate.

Luati aminte ca toate firmele rent a car trebuie sa aiba o pagina web oficiala.

In final, va sfatuim sa fiti cu bagare de seama la toate detaliile si la toate speficatiile atunci cand semnati contractul de inchiriere a masinii, pentru a evita eventualele nelamuriri sau certuri.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo