Criteriul National

Cand ai nevoie sa inchiriezi o masina?

Cand ai nevoie sa inchiriezi o masina?
septembrie 14
14:44 2016

Intr-o societate aflata in continua dezvoltare, nevoia de comunicare este foarte ridicata. In acelasi timp, transportul este esential pentru parcurgerea distantelor intre diferite zone, intr-un timp cat mai rapid si intr-un mod cat mai eficient.

De cele mai multe ori, alegerea trenului sau a autocarelor nu reprezinta cea mai buna solutie, fiind numeroase aspecte negative: timpul lung al calatoriei, pretul ridicat, lipsa mobilitatii spre diverse zone, oferta scazuta, etc.

Ca o consecinta a acestor aspecte enumerate mai sus, au aparut firmele de inchirieri auto. Astfel se ofera o masina gata de drum pentru client, echipata corespunzator cerintelor si nevoilor acestuia, astfel incat mobilitatea este mult mai ridicata, eficienta calatoriei crescuta. Piata inchirierilor de masini s-a dezvoltat foarte mult in tara noastra, aparand firme de inchirieri auto in mai toate orasele tarii, in special in cele cu aeroporturi internationale: Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Sibiu, Targu Mures si Constanta. In aceste orase exista firme de inchirieri masini internationale, cu renume, care ofera servicii profesionale la cele mai bune preturi.

Profirentacar este o firma de rent a car care ofera masini de inchiriat in Targu Mures, Sibiu si Cluj Napoca, cu o vasta flota de autovehicule.

Prima data cand va hotarati sa inchiriati o masina de la o companie autorizata, trebuie sa puneti in prim plan beneficiile si avantajele pe care aceasta vi le ofera.

Sunt sigur ca multa lume are dubii in privinta acestui fapt, fiind dezorientati si nestiind pe ce anume sa se bazeze.

Serviciile de rent a car Targu Mures oferite de Profirentacar au preturi accesibile, sunt NON STOP, masinile se inchiriaza fara limita de km si fara garantie. Ele sunt echipate cu dotari de top, toate pentru siguranta si confortul dumneavoasra.

In primul rand, este necesar ca firma care pune la dispozitie clientilor anumite servicii, sa fie identificata. Pentru a verifica acest lucru, puteti cauta pe internet informatii precum detalii tehnice, informatii privind inchirierea auto si multe altele.

De asemenea, mai puteti obtine informatii utile despre inchirierea autoturismelor apeland la personalul companiei, care cu siguranta va vor indruma cu cea mai mare placere.

Puteti sa luati legatura cu persoane care au mai beneficiat de serviciile companiei respective, astfel incat va veti informa cu privire la serviciile puse la dispozitie. Va recomandam sa mentineti o legatura de durata, deoarece dumneavoastra veti fi singurul avantajat.

Fidelitatea se rasplateste peste tot, iar astfel veti putea sa va construiti un parteneriat decent, de o durata cat mai lunga.

Trebuie sa luati in considerare si sa aveti grija la firmele care inchiriaza masini vechi. In mod normal, o firma rent a car ar trebui sa ofere clientului ce este mai bun si sa verifice periodic starea automobilelor.

Companiile care nu ofera asistenta rutiera in diverse cazuri(accidente, etc) sau nu ofera RCA, asigurare, rovigneta, le puteti clasifica fiind firme neserioase.

Exista si companii ce va ofera servicii pe termen lung, acestea va pot oferi un discount corespunzator si un pret minimalist, astfel incat sa fiti multumiti de serviciile prestate.

Luati aminte ca toate firmele rent a car trebuie sa aiba o pagina web oficiala.

In final, va sfatuim sa fiti cu bagare de seama la toate detaliile si la toate speficatiile atunci cand semnati contractul de inchiriere a masinii, pentru a evita eventualele nelamuriri sau certuri.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo