Criteriul National

Cand este necesara o revizie tehnica pentru centrala termica? Iata ce spun specialistii!

Cand este necesara o revizie tehnica pentru centrala termica? Iata ce spun specialistii!
martie 16
19:40 2022

In prezent, din ce in ce mai multi oameni aleg sa investeasca intr-o centrala termica pentru spatiul de locuit. Acest fapt se datoreaza, in principiu, avantajului concret pe care aceasta il aduce. Incalzirea casei se va putea realiza ori de cate ori este necesara si dorita.

 

Cu toate acestea, la fel ca toate echipamentele utilizate, si centrala are o durata de viata, mai mult sau mai putin, limitata. Bineinteles ca o centrala mai scumpa poate ajunge sa functioneze pentru perioade mai lungi de timp. Totusi, in final, deznodamantul este acelasi indiferent de caz.

 

Din acest motiv, este important ca un om sa aiba la cunostinta anumite informatii. Ca de pilda, trebuie sa cunoasca detaliile oferite de experti cu privire la momentul cand se face revizia la centrala termica.

Cand ar trebui luata in considerare o revizie pentru centrala termica?

Conform detaliilor oferite de legislatia in vigoare, revizia tehnica ar trebui sa se realizeze:

  • cel putin o data pe o perioada de 10 ani;
  • dupa ce echipamentul nu a mai fost utilizat pe o perioada de cel putin 6 luni;
  • in cazul unui eveniment care a afectat buna functionare a centralei; in cazul de fata, se recomanda o apelare, cat mai urgenta, la serviciile unor specialisti;
  • atunci cand clientul considera ca este necesar.

In ce consta o revizie?

Primul pas necesar consta in alegerea unei echipe de specialisti la care sa se apeleze. Acestia vor veni la fata locului si se vor asigura daca centrala si intregul sistem de incalzire se incadreaza in parametrii optimi de functionare. Caloriferele, termostatul si conductele utilizate vor fi supuse la un control. Prin urmare, se va determina daca este nevoie sa fie realizate anumite modificari.

Unde pot fi gasite mai multe informatii cu privire la acest subiect?

Majoritatea magazinelor din domeniu vor putea pune la dispozitia clientului toate informatiile necesare. Un exemplu, in acest caz, este reprezentat de Aleroma. Avand in dotare o echipa de specialisti, magazinul ofera atat produse calitative, cat si informatii pertinente cu privire la procesul de buna functionare al unei centrale termice.

 

Ca si concluzie, este important sa se apeleze la specialisti in cazul unei revizii.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul