Criteriul National

Când şi de ce ai nevoie de un credit de nevoi personale

Când şi de ce ai nevoie de un credit de nevoi personale
octombrie 05
11:48 2020

Sunt mai multe motive pentru care o persoană îşi poate face un credit de nevoi personale şi în continuare vor fi enumerate cele mai importante dintre ele. Creditele de nevoi personale vin cu o serie de condiţii şi presupun mai multe aspecte importante, cum ar fi dobândă sau DAE, acestea fiind valori pe care fiecare persoană trebuie să le ia în calcul în momentul în care alege să facă un credit.

Credite de nevoi personale pentru renovarea locuinței

Unul dintre cele mai importante motive pentru care oamenii aleg să facă credite de nevoi personale este renovarea locuințelor. De obicei, un proiect de renovare implică cheltuieli destul de mari, pe care o familie nu le poate acoperi din economii sau din salarii, ceea ce înseamnă că este necesar un ajutor suplimentar, așa cum este un credit de nevoi personale. Este foarte simplu de obținut un credit. În funcție de salariu și de gradul de îndatorare, de celelalte datorii ale unei persoane și de mai multe condiții specifice, se va calcula suma pentru care persoana în cauză este eligibilă.

Credite de nevoi personale pentru cumpărături

Anumite cumpărături implică nevoia de credite de nevoi personale. Spre exemplu, pentru a achiziționa mobilă pentru locuință sau pentru a cumpăra electrocasnice, sunt folosite creditele de nevoi personale. În momentul în care trebuie să fie schimbate electronicele și electrocasnicele din bucătărie este foarte posibil ca salariul să nu fie suficient de mare, caz în care se va apela la achiziții în rate cu ajutorul unui credit de nevoi personale.

Credit de nevoi personale pentru cumpărarea unei mașini

Nu toate persoanele vor să cumpere mașina în leasing și li se par mai avantajoase ofertele instituțiilor financiare bancare sau nebancare, comparativ cu ofertele făcute de firmele de leasing. Pentru cumpărarea unei mașini, un credit de nevoi personale se va dovedi o idee foarte bună. În plus, de obicei dobânzile sunt mult mai mici și condițiile de obținere a creditului sunt de asemenea mai avantajoase. Un alt aspect la fel de important este faptul că există posibilitatea ca mașina să vină cu obligația de a face CASCO atunci când este cumpărată de la o firmă de leasing, pe când atunci când este cumpărată prin credit de nevoi personale această obligație dispare.

Credit de nevoi personale pentru studii

Sunt persoane care vor să își susțină copiii la studii, în străinătate sau în țară și uneori salariul poate să nu fie suficient de mare. Având în vedere faptul că taxele de școlarizare sunt din ce în ce mai mari, există posibilitatea ca nici economiile să nu ajungă, motiv pentru care creditele de nevoi personale sunt cu siguranță un ajutor de nădejde.

Acestea sunt unele dintre cele mai frecvente motive pentru care anumite persoane apelează la credite de nevoi personale. Creditele de nevoi personale se dovedesc de foarte mare ajutor mai ales pentru momentul în care o persoană are nevoie de bani urgent pentru diverse situații care pot apărea uneori inopinat.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul