Criteriul National

Cand trebuie schimbat atomizorul de la tigara electronica?

Cand trebuie schimbat atomizorul de la tigara electronica?
aprilie 21
12:27 2017

Clearomizor Eleaf GS Air 2 14mm

Pe langa baterie si e-lichid, atomizorul este una dintre componentele de baza ale unei tigari electronice. Fara atomizor, vapatul nu ar mai fi posibil, deoarece tigara electronica nu ar putea produce vapori.

Durata de viata medie a unui atomizor pentru tigara electronica este de 7-14 zile, dupa care trebuie inlocuit daca doresti ca experienta vapatului sa fie la fel de calitativa. Evident, durata de viata a unui atomizor difera in functie de calitatea acestuia si de stilul de a vapa al fiecarui individ.

Citind acest articol, vei intelege cand ar trebui sa inlocuiesti atomizorul, recunoscand semnele comune ce indica degradarea acestuia.

Atomizorul incepe sa se deterioreze treptat

In majoritatea cazurilor, atomizorul incepe sa nu mai functioneze corespunzator treptat. Rezistenta incepe sa cedeze, e-lichidul incepe sa bolboroseasca, iar productia de vapori devine din ce in ce mai slaba. Multi vaperi nu isi dau seama ca tigara electronica are o problema, deoarece atomizorul incepe sa se deteriorioreze in timp, putin cate putin, ajungand sa creada ca vapatul nu ii mai satisface. Daca incepi sa simti ca experienta vapatului nu mai e aceeasi ca la inceput, acesta este primul semn ca atomizorul tigarii electronice trebuie inlocuit.

Atomizorul incepe sa aiba scurgeri de e-lichid sau bolboroseste

Daca dupa reumplerea rezervorului, in timp ce vapezi, ti se scurge lichid pentru tigara electronica in gura, exista doua posibilitati. Una dintre acestea ar fi infundarea atomizorului, lucru care se rezolva usor daca sufli puternic in atomizor, dinspre partea care se conecteaza la baterie. A doua explicatie ar putea fi deteriorarea atomizorului care nu mai poate incalzi e-lichidul in timp optim, lucru care va permite e-lichidului sa iti vina in gura in timp ce vapezi. Aceeasi explicatie se aplica si in cazul in care atomizorul bolboroseste, semn ca trebuie sa il inlocuiesti cu unul nou.

Atomizorul are o productie de vapori slaba

Pe masura ce utilizezi tigara electronica, este foarte posibil sa observi ca productia de vapori devine din ce in ce mai slaba, de-a lungul timpului. In functie de cat de des vapezi si de durata si intensitatea unui puff, vei observa ca tigara electronica produce din ce in ce mai putini vapori si ca devine din ce in ce mai greu sa tragi din ea. Atunci cand constati ca se intampla asta, este cel mai probabil un semn ca iti trebuie un atomizor nou.

Atomizorul nu mai produce aburi deloc

Atunci cand declansezi butonul bateriei si incepi sa vapezi, dar nu mai primesti deloc vapori, primul lucru care iti vine in minte este, probabil, ca ai infundat atomizorul sau ca nu ai infiletat bine rezistenta. O alta explicatie posibila ar fi ca bateria este descarcata. Daca nu se aplica nici una din aceste cauze, cel mai probabil va fi nevoie sa schimbi atomizorul.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro