Criteriul National

Cand trebuie schimbat atomizorul de la tigara electronica?

Cand trebuie schimbat atomizorul de la tigara electronica?
aprilie 21
12:27 2017

Clearomizor Eleaf GS Air 2 14mm

Pe langa baterie si e-lichid, atomizorul este una dintre componentele de baza ale unei tigari electronice. Fara atomizor, vapatul nu ar mai fi posibil, deoarece tigara electronica nu ar putea produce vapori.

Durata de viata medie a unui atomizor pentru tigara electronica este de 7-14 zile, dupa care trebuie inlocuit daca doresti ca experienta vapatului sa fie la fel de calitativa. Evident, durata de viata a unui atomizor difera in functie de calitatea acestuia si de stilul de a vapa al fiecarui individ.

Citind acest articol, vei intelege cand ar trebui sa inlocuiesti atomizorul, recunoscand semnele comune ce indica degradarea acestuia.

Atomizorul incepe sa se deterioreze treptat

In majoritatea cazurilor, atomizorul incepe sa nu mai functioneze corespunzator treptat. Rezistenta incepe sa cedeze, e-lichidul incepe sa bolboroseasca, iar productia de vapori devine din ce in ce mai slaba. Multi vaperi nu isi dau seama ca tigara electronica are o problema, deoarece atomizorul incepe sa se deteriorioreze in timp, putin cate putin, ajungand sa creada ca vapatul nu ii mai satisface. Daca incepi sa simti ca experienta vapatului nu mai e aceeasi ca la inceput, acesta este primul semn ca atomizorul tigarii electronice trebuie inlocuit.

Atomizorul incepe sa aiba scurgeri de e-lichid sau bolboroseste

Daca dupa reumplerea rezervorului, in timp ce vapezi, ti se scurge lichid pentru tigara electronica in gura, exista doua posibilitati. Una dintre acestea ar fi infundarea atomizorului, lucru care se rezolva usor daca sufli puternic in atomizor, dinspre partea care se conecteaza la baterie. A doua explicatie ar putea fi deteriorarea atomizorului care nu mai poate incalzi e-lichidul in timp optim, lucru care va permite e-lichidului sa iti vina in gura in timp ce vapezi. Aceeasi explicatie se aplica si in cazul in care atomizorul bolboroseste, semn ca trebuie sa il inlocuiesti cu unul nou.

Atomizorul are o productie de vapori slaba

Pe masura ce utilizezi tigara electronica, este foarte posibil sa observi ca productia de vapori devine din ce in ce mai slaba, de-a lungul timpului. In functie de cat de des vapezi si de durata si intensitatea unui puff, vei observa ca tigara electronica produce din ce in ce mai putini vapori si ca devine din ce in ce mai greu sa tragi din ea. Atunci cand constati ca se intampla asta, este cel mai probabil un semn ca iti trebuie un atomizor nou.

Atomizorul nu mai produce aburi deloc

Atunci cand declansezi butonul bateriei si incepi sa vapezi, dar nu mai primesti deloc vapori, primul lucru care iti vine in minte este, probabil, ca ai infundat atomizorul sau ca nu ai infiletat bine rezistenta. O alta explicatie posibila ar fi ca bateria este descarcata. Daca nu se aplica nici una din aceste cauze, cel mai probabil va fi nevoie sa schimbi atomizorul.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo