Criteriul National

Cand trebuie schimbat atomizorul de la tigara electronica?

Cand trebuie schimbat atomizorul de la tigara electronica?
aprilie 21
12:27 2017

Clearomizor Eleaf GS Air 2 14mm

Pe langa baterie si e-lichid, atomizorul este una dintre componentele de baza ale unei tigari electronice. Fara atomizor, vapatul nu ar mai fi posibil, deoarece tigara electronica nu ar putea produce vapori.

Durata de viata medie a unui atomizor pentru tigara electronica este de 7-14 zile, dupa care trebuie inlocuit daca doresti ca experienta vapatului sa fie la fel de calitativa. Evident, durata de viata a unui atomizor difera in functie de calitatea acestuia si de stilul de a vapa al fiecarui individ.

Citind acest articol, vei intelege cand ar trebui sa inlocuiesti atomizorul, recunoscand semnele comune ce indica degradarea acestuia.

Atomizorul incepe sa se deterioreze treptat

In majoritatea cazurilor, atomizorul incepe sa nu mai functioneze corespunzator treptat. Rezistenta incepe sa cedeze, e-lichidul incepe sa bolboroseasca, iar productia de vapori devine din ce in ce mai slaba. Multi vaperi nu isi dau seama ca tigara electronica are o problema, deoarece atomizorul incepe sa se deteriorioreze in timp, putin cate putin, ajungand sa creada ca vapatul nu ii mai satisface. Daca incepi sa simti ca experienta vapatului nu mai e aceeasi ca la inceput, acesta este primul semn ca atomizorul tigarii electronice trebuie inlocuit.

Atomizorul incepe sa aiba scurgeri de e-lichid sau bolboroseste

Daca dupa reumplerea rezervorului, in timp ce vapezi, ti se scurge lichid pentru tigara electronica in gura, exista doua posibilitati. Una dintre acestea ar fi infundarea atomizorului, lucru care se rezolva usor daca sufli puternic in atomizor, dinspre partea care se conecteaza la baterie. A doua explicatie ar putea fi deteriorarea atomizorului care nu mai poate incalzi e-lichidul in timp optim, lucru care va permite e-lichidului sa iti vina in gura in timp ce vapezi. Aceeasi explicatie se aplica si in cazul in care atomizorul bolboroseste, semn ca trebuie sa il inlocuiesti cu unul nou.

Atomizorul are o productie de vapori slaba

Pe masura ce utilizezi tigara electronica, este foarte posibil sa observi ca productia de vapori devine din ce in ce mai slaba, de-a lungul timpului. In functie de cat de des vapezi si de durata si intensitatea unui puff, vei observa ca tigara electronica produce din ce in ce mai putini vapori si ca devine din ce in ce mai greu sa tragi din ea. Atunci cand constati ca se intampla asta, este cel mai probabil un semn ca iti trebuie un atomizor nou.

Atomizorul nu mai produce aburi deloc

Atunci cand declansezi butonul bateriei si incepi sa vapezi, dar nu mai primesti deloc vapori, primul lucru care iti vine in minte este, probabil, ca ai infundat atomizorul sau ca nu ai infiletat bine rezistenta. O alta explicatie posibila ar fi ca bateria este descarcata. Daca nu se aplica nici una din aceste cauze, cel mai probabil va fi nevoie sa schimbi atomizorul.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo