Criteriul National

CANDIDAȚII APLICĂ TACTICA DE ȘOBOLANI!ATENȚIE LA CEEA CE POATE URMA!

ianuarie 14
09:37 2016

Acest document a fost redactat de către domnul Alberto Rodrigues!
La fel ca șobolanii, candidații se ascund ca apoi să vină să roadă și să distrugă tot ceea ce găsesc în cale.Dacă ați ajuns la vârsta în care puteți vota iar în copilăria dumneavoastră, obișnuiați să vizitați bunici la țară ,atunci cu siguranţă știți că miorlaitul de pisici ajută pe roditoarele perverse sa stea de o parte ,dar din cauza pagubelor uriaşe pe care astfel de animale parşive provoacă în gospodaria oamenilor uneori este nevoie de mai mult decat un miorlait ca să …

received_484580778400036
Ca atare dacă ,cei care candidează aplică tactica de șobolani ,noi vom acționa ca atare .Dacă ești un iubitor de animal și ai avut o pisicuță ,ți la copilul tău și dorești ca el să trăiască într-o regiune în care politicienii să nu mai guverneze cu instinctul de șobolani trebuie să citești acest articol până la capăt
DE CE AM ÎNCEPUT ACEST MATERIAL CU O ASTFEL DE REMARCA ?
Am intrat în anul electoral dar candidații parcă mai mult ca niciodată nu se fac auziți! Din 2013 și până la data de 31 Decembrie ,România a beneficiat de statutul de țară gazdă a capitalei europene a tineretului .Având în vedere că Uniunea Europeană atunci când oferă oricărei țări un astfel de statut este pentru a o putea ajuta să atragă turiști și să creeze locuri de muncă , candidații au preferat sa stea de o parte și să nu facă nimic
ȘOBOLANII NU CONSTRUIESC EI ROADA ȘI DISTRUG TOTUL!
Orașul Constanţa este un oraș turistic .La cum este distrus și faptul că cei care sunt responsabili pentru ceea ce se întâmplă nu contruiesc și nu fac ceeea ce trebuie, atunci mi-au oferit posibilitatea să fac această similitudine cu rozătoarele perverse .
Dar aceasta nu este tot deoarece dacă sunteți iubitori de animale știți că pisicuța are sarcina de a alunga pe șobolani însă din cauza stării lor de somnolență ,cei care rod și distrug tot profită astfel de starea de confort a pisicuței și bagă botul în tot ce găsesc în cale…
Plecând de la faptul că am intrat în an electoral ,însă în loc ca cei care candidează să facă ceva care să ne faca sa credem că într-adevăr merită măcar să aibă statutul de candidat , ne creează mai mult ca niciodată o stare de somnolență ,atunci fără nicio îndoială ,atunci când spun că avem de a face cu o tactică de șobolani, mulți dintre cititorii ziarului Criteriul Național vor fi de acord cu mine…

received_484580918400022
Până atunci vă spun ca aceaista asemenare cu statul în zona de confort și lăsatul șobolanilor să pună botul în tot ceea ce găsesc in cale a fost remarcat si prezentat de multe ori de către donnul arhitect Andrei Chivu. De aceea în rândurile de mai jos ,pentru a putea face lumea să conștientizeze o astfel de realitate voi continua acest articol cu urmatorul sub titlu:
ARCHITECTUL ANDREI CHIVU A ATRAS ATENȚIA ASUPRA ACESTUI LUCRU
Eu nu sunt primul care vorbesc despre această tactică de șobolani ce este folosită de către candidați. Architectul Andrei Chivu a atras atenția de multe ori că se roade? se distruge și că noi stăm la caldurica în jurul sobei și nu luăm atitudine

Știind că din natura meseriei un architect are capacitatea de a vedea mai bine decât orcine ce este dezorganizat și în același timp să imagineze într-o perspectivă armonizată ce ar trebuie să fie bine , în calitate de cetățean responsabil,declar că trebuie să ies și eu de la caldurica din incinta City Hub și sa iau atitudine .
Ca atare într-o primă fază l am invitat la o discuție strategică pe profesor doctor Daniel Mihai .Având în vedere că ulterior architectul Andrei Chivu mi-a facut o vizită surpriză la City Hub ….Fiindcă m-a invitat imediat să ieșim puțin pe plajă și să ne bucurăm de soare și aer curat chiar daca ne aflăm în iarnă ,am știut ca ar să- mi spună ceva strategic .
Așa cum se întâmplă la programele de Tv ,atunci când ar trebuie sa spună ceva important se oprește programul, ei nu au făcut acest lucru pentru a vă introduce publicitate ci doar din cauză că în timp ce vă fac referire la astfel de întruniri de taină, pe undeva soboliani rod și distrug, mă simt obligat să atrag atenția asupra urmatoarelor aspecte…
DACA AȚI AJUNS LA VARSTA ÎN CARE TREBUIE SĂ VOTATI ȘI INCA NU STITI CE TREBUIE SĂ FACETI ATUNCI VA SPUN URMATOARELE :

received_484581045066676


Una dintre principalele probleme ale Constanţei este modalitatea de a atrage turiștii în diverse weekenduri, indiferent că ninge, plouă este iarnă, toamnă, primăvară sau vară deoarece pe lângă alte avantaje se creează locuri de muncă într-o serie de sectoare de activităţi care sunt legate într-o manieră directă cu turismul.Transportul ,agricultura ,afacerile imobiliare ,pescuitul , serviciile de pază , curăţenia ,activităţile de cercetare şi transfer de know how , agricultura ecologică ,industria media , producţia multimedia, comerţul ,artizanatul ,new media ,entertainament ,industria ecologică ,sectorul de publishing,activităţi tipografice etc
Având în vedere că pe lângă locurile de muncă ce se creează în domeniile respective dacă facem cele necesare ca să atragem investitori se creează şi alte mii şi zeci de mii de locuri de muncă, atunci se poate vedea imediat ce trebuie făcut cu adevărat dacă dorim să ajutăm comunitatea să aibă condiţiile mai bune de viaţă .
Avand in vedere că în timp ce noi ne gândim ce trebuie făcut ca dumneavoastră să aveți locuri de muncă, salarii decente și condiții mai bune de viaţă, alții rod și distrug tot ceea ce găsesc în cale.Mă simt obligat să vă spun la finalul acestui articol încă ceva.
Dacă ei folosesc tactica de șobolani ,ca să-i putem opri pe cei care prin acțiunile lor distrug ca rozătoare tot ce găsesc în cale,atunci va trebuie să acționăm ca atare!

Sursa foto : google.com

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo