Criteriul National

CANDIDAȚII APLICĂ TACTICA DE ȘOBOLANI!ATENȚIE LA CEEA CE POATE URMA!

ianuarie 14
09:37 2016

Acest document a fost redactat de către domnul Alberto Rodrigues!
La fel ca șobolanii, candidații se ascund ca apoi să vină să roadă și să distrugă tot ceea ce găsesc în cale.Dacă ați ajuns la vârsta în care puteți vota iar în copilăria dumneavoastră, obișnuiați să vizitați bunici la țară ,atunci cu siguranţă știți că miorlaitul de pisici ajută pe roditoarele perverse sa stea de o parte ,dar din cauza pagubelor uriaşe pe care astfel de animale parşive provoacă în gospodaria oamenilor uneori este nevoie de mai mult decat un miorlait ca să …

received_484580778400036
Ca atare dacă ,cei care candidează aplică tactica de șobolani ,noi vom acționa ca atare .Dacă ești un iubitor de animal și ai avut o pisicuță ,ți la copilul tău și dorești ca el să trăiască într-o regiune în care politicienii să nu mai guverneze cu instinctul de șobolani trebuie să citești acest articol până la capăt
DE CE AM ÎNCEPUT ACEST MATERIAL CU O ASTFEL DE REMARCA ?
Am intrat în anul electoral dar candidații parcă mai mult ca niciodată nu se fac auziți! Din 2013 și până la data de 31 Decembrie ,România a beneficiat de statutul de țară gazdă a capitalei europene a tineretului .Având în vedere că Uniunea Europeană atunci când oferă oricărei țări un astfel de statut este pentru a o putea ajuta să atragă turiști și să creeze locuri de muncă , candidații au preferat sa stea de o parte și să nu facă nimic
ȘOBOLANII NU CONSTRUIESC EI ROADA ȘI DISTRUG TOTUL!
Orașul Constanţa este un oraș turistic .La cum este distrus și faptul că cei care sunt responsabili pentru ceea ce se întâmplă nu contruiesc și nu fac ceeea ce trebuie, atunci mi-au oferit posibilitatea să fac această similitudine cu rozătoarele perverse .
Dar aceasta nu este tot deoarece dacă sunteți iubitori de animale știți că pisicuța are sarcina de a alunga pe șobolani însă din cauza stării lor de somnolență ,cei care rod și distrug tot profită astfel de starea de confort a pisicuței și bagă botul în tot ce găsesc în cale…
Plecând de la faptul că am intrat în an electoral ,însă în loc ca cei care candidează să facă ceva care să ne faca sa credem că într-adevăr merită măcar să aibă statutul de candidat , ne creează mai mult ca niciodată o stare de somnolență ,atunci fără nicio îndoială ,atunci când spun că avem de a face cu o tactică de șobolani, mulți dintre cititorii ziarului Criteriul Național vor fi de acord cu mine…

received_484580918400022
Până atunci vă spun ca aceaista asemenare cu statul în zona de confort și lăsatul șobolanilor să pună botul în tot ceea ce găsesc in cale a fost remarcat si prezentat de multe ori de către donnul arhitect Andrei Chivu. De aceea în rândurile de mai jos ,pentru a putea face lumea să conștientizeze o astfel de realitate voi continua acest articol cu urmatorul sub titlu:
ARCHITECTUL ANDREI CHIVU A ATRAS ATENȚIA ASUPRA ACESTUI LUCRU
Eu nu sunt primul care vorbesc despre această tactică de șobolani ce este folosită de către candidați. Architectul Andrei Chivu a atras atenția de multe ori că se roade? se distruge și că noi stăm la caldurica în jurul sobei și nu luăm atitudine

Știind că din natura meseriei un architect are capacitatea de a vedea mai bine decât orcine ce este dezorganizat și în același timp să imagineze într-o perspectivă armonizată ce ar trebuie să fie bine , în calitate de cetățean responsabil,declar că trebuie să ies și eu de la caldurica din incinta City Hub și sa iau atitudine .
Ca atare într-o primă fază l am invitat la o discuție strategică pe profesor doctor Daniel Mihai .Având în vedere că ulterior architectul Andrei Chivu mi-a facut o vizită surpriză la City Hub ….Fiindcă m-a invitat imediat să ieșim puțin pe plajă și să ne bucurăm de soare și aer curat chiar daca ne aflăm în iarnă ,am știut ca ar să- mi spună ceva strategic .
Așa cum se întâmplă la programele de Tv ,atunci când ar trebuie sa spună ceva important se oprește programul, ei nu au făcut acest lucru pentru a vă introduce publicitate ci doar din cauză că în timp ce vă fac referire la astfel de întruniri de taină, pe undeva soboliani rod și distrug, mă simt obligat să atrag atenția asupra urmatoarelor aspecte…
DACA AȚI AJUNS LA VARSTA ÎN CARE TREBUIE SĂ VOTATI ȘI INCA NU STITI CE TREBUIE SĂ FACETI ATUNCI VA SPUN URMATOARELE :

received_484581045066676


Una dintre principalele probleme ale Constanţei este modalitatea de a atrage turiștii în diverse weekenduri, indiferent că ninge, plouă este iarnă, toamnă, primăvară sau vară deoarece pe lângă alte avantaje se creează locuri de muncă într-o serie de sectoare de activităţi care sunt legate într-o manieră directă cu turismul.Transportul ,agricultura ,afacerile imobiliare ,pescuitul , serviciile de pază , curăţenia ,activităţile de cercetare şi transfer de know how , agricultura ecologică ,industria media , producţia multimedia, comerţul ,artizanatul ,new media ,entertainament ,industria ecologică ,sectorul de publishing,activităţi tipografice etc
Având în vedere că pe lângă locurile de muncă ce se creează în domeniile respective dacă facem cele necesare ca să atragem investitori se creează şi alte mii şi zeci de mii de locuri de muncă, atunci se poate vedea imediat ce trebuie făcut cu adevărat dacă dorim să ajutăm comunitatea să aibă condiţiile mai bune de viaţă .
Avand in vedere că în timp ce noi ne gândim ce trebuie făcut ca dumneavoastră să aveți locuri de muncă, salarii decente și condiții mai bune de viaţă, alții rod și distrug tot ceea ce găsesc în cale.Mă simt obligat să vă spun la finalul acestui articol încă ceva.
Dacă ei folosesc tactica de șobolani ,ca să-i putem opri pe cei care prin acțiunile lor distrug ca rozătoare tot ce găsesc în cale,atunci va trebuie să acționăm ca atare!

Sursa foto : google.com

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro