Criteriul National

Capitala BUSINESS-ului se mută o zi la mare – joi, 16 iunie 2016, la Hotelul Zenith din Constanta

Capitala BUSINESS-ului se mută o zi la mare – joi, 16 iunie 2016, la Hotelul Zenith din Constanta
iunie 13
11:51 2016

Sase-din-zece-antreprenori-spun-ca-educatia-nu-i-pregateste-pentru-antreprenoriat-19501

Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta si DOINGBUSINESS.RO au onoarea de a va invita la Conferinta Regionala “BUSINESS to moreBUSINESS”, cel mai mare eveniment de afaceri din acest an pentru antreprenorii si managerii constanteni, manifestare ce se se desfasoara joi, 16 iunie 2016, la Hotelul Zenith din Constanta. Evenimentul pune la dispozitia mediului de afaceri constantean si al managerilor din judetele invecinate consultanta fiscala si strategiile de reactie la schimbarea comportamentului consumatorilor.

,,Evenimentul de la Constanta este o borna importanta pentru “BUSINESS to more BUSINESS”. Este cea de-a 5-a etapa din cele 10 ale conferintei, ceea ce inseamna ca mediul de afaceri din Dobrogea va fi primul care afla concluziile intermediare ale intalnirilor cu mediul de afaceri national, posibile in acest moment. Venim aici convinsi fiindca vom reusi sa sprijinim mediul de afaceri si oamenii de afaceri din Constanta sa isi dezvolte activitatea prin solutii concrete de consultanta financiara, modalitati verificate de reactia la schimbarea comportamentului consumatorilor si solutii digitale aflate la indemana, pe care multi manageri nu stiu ca le pot aplica”, a declarat Dumitru Ion – CEO Doingbusiness.ro si unul dintre vorbitorii cheie ai Conferintei in calitate de CEO al Kompass Romania.

Conferinta este moderata de jurnalistul Radu Soviani, iar printre vorbitori se regasesc Iulian Groposila – Presedinte al Patronatului IMM Constanta,Radu Nicolescu – Senior Lawyer, Duncea, Stefanescu&Associates – cel care va dezvolta solutiile care pot fi implementate de management pentru flexibilizarea raporturilor de munca, Rares Medrega, Senior Trainer, Allianz-Tiriac Asigurari, care va raspunde la intrebarile despre managemenetul riscului si asigurarea afacerilor, Razvan Ionescu– Director Marketing Segment Business, Telekom, care aduce in fata audientei solutiile pentru optimizarea costurilor.

_MG_7282

Panelul dedicat consultantei fiscale, financiare si managementului performant va fi incheiat de Roxana Mircea – Managing Partner, REI Finance Advisors, care va identifica pentru participantii la eveniment solutiile imediate pentru accesarea fondurilor europene si raspunsurile potrivite la provocarile generate de absorbtia de fonduri (ajutoare de stat si fonduri europene).

Conferinta continua cu sesiunea dedicata transformarii digitale si reactiilor la schimbarea comportamentului consumatorilor, respectiv relatia dintre tehnologie si marketingul neconventional, pozitionarea in piata si generarea de oportunitati imediate de vanzare prin raspunsuri potrivite la provocarile mediului on-line.

Evenimentul “BUSINESS to more BUSINESS” de la Constanta se va incheia cu o sesiune exclusiva dedicata dezvoltarii personale si executive-coaching-ului, sesiune in care Mihai Stanescu, Executive Coach-RoCoach dezvolta reteta echilibrului intre viata personala si cea profesionala, prin identificarea ingredientelor pentru a merge inainte si prin depasirea barierelor.

Mai multe detalii despre conferinta si modalitati de inregistare on-line ale participantilor sunt disponibile aici:  http://evenimente-2016.doingbusiness.ro/evenimente-viitoare/b2mb-2016-constanta/.  Participarea este gratuita pentru primele trei persoane din cadrul aceleiasi companii, iar evenimentul permite intalniri bilaterale de lucru/consultanta intre participantii care se inregistreaza si speakerii prezenti la eveniment (de asemenea gratuit).

sursa: http://www.patronat-imm.ro/business-to-more-business-cel-mai-mare-eveniment-de-afaceri-al-anului-din-constanta

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andrei Chivu

Andrei Chivu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo