Criteriul National

Capitala BUSINESS-ului se mută o zi la mare – joi, 16 iunie 2016, la Hotelul Zenith din Constanta

Capitala BUSINESS-ului se mută o zi la mare – joi, 16 iunie 2016, la Hotelul Zenith din Constanta
iunie 13
11:51 2016

Sase-din-zece-antreprenori-spun-ca-educatia-nu-i-pregateste-pentru-antreprenoriat-19501

Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta si DOINGBUSINESS.RO au onoarea de a va invita la Conferinta Regionala “BUSINESS to moreBUSINESS”, cel mai mare eveniment de afaceri din acest an pentru antreprenorii si managerii constanteni, manifestare ce se se desfasoara joi, 16 iunie 2016, la Hotelul Zenith din Constanta. Evenimentul pune la dispozitia mediului de afaceri constantean si al managerilor din judetele invecinate consultanta fiscala si strategiile de reactie la schimbarea comportamentului consumatorilor.

,,Evenimentul de la Constanta este o borna importanta pentru “BUSINESS to more BUSINESS”. Este cea de-a 5-a etapa din cele 10 ale conferintei, ceea ce inseamna ca mediul de afaceri din Dobrogea va fi primul care afla concluziile intermediare ale intalnirilor cu mediul de afaceri national, posibile in acest moment. Venim aici convinsi fiindca vom reusi sa sprijinim mediul de afaceri si oamenii de afaceri din Constanta sa isi dezvolte activitatea prin solutii concrete de consultanta financiara, modalitati verificate de reactia la schimbarea comportamentului consumatorilor si solutii digitale aflate la indemana, pe care multi manageri nu stiu ca le pot aplica”, a declarat Dumitru Ion – CEO Doingbusiness.ro si unul dintre vorbitorii cheie ai Conferintei in calitate de CEO al Kompass Romania.

Conferinta este moderata de jurnalistul Radu Soviani, iar printre vorbitori se regasesc Iulian Groposila – Presedinte al Patronatului IMM Constanta,Radu Nicolescu – Senior Lawyer, Duncea, Stefanescu&Associates – cel care va dezvolta solutiile care pot fi implementate de management pentru flexibilizarea raporturilor de munca, Rares Medrega, Senior Trainer, Allianz-Tiriac Asigurari, care va raspunde la intrebarile despre managemenetul riscului si asigurarea afacerilor, Razvan Ionescu– Director Marketing Segment Business, Telekom, care aduce in fata audientei solutiile pentru optimizarea costurilor.

_MG_7282

Panelul dedicat consultantei fiscale, financiare si managementului performant va fi incheiat de Roxana Mircea – Managing Partner, REI Finance Advisors, care va identifica pentru participantii la eveniment solutiile imediate pentru accesarea fondurilor europene si raspunsurile potrivite la provocarile generate de absorbtia de fonduri (ajutoare de stat si fonduri europene).

Conferinta continua cu sesiunea dedicata transformarii digitale si reactiilor la schimbarea comportamentului consumatorilor, respectiv relatia dintre tehnologie si marketingul neconventional, pozitionarea in piata si generarea de oportunitati imediate de vanzare prin raspunsuri potrivite la provocarile mediului on-line.

Evenimentul “BUSINESS to more BUSINESS” de la Constanta se va incheia cu o sesiune exclusiva dedicata dezvoltarii personale si executive-coaching-ului, sesiune in care Mihai Stanescu, Executive Coach-RoCoach dezvolta reteta echilibrului intre viata personala si cea profesionala, prin identificarea ingredientelor pentru a merge inainte si prin depasirea barierelor.

Mai multe detalii despre conferinta si modalitati de inregistare on-line ale participantilor sunt disponibile aici:  http://evenimente-2016.doingbusiness.ro/evenimente-viitoare/b2mb-2016-constanta/.  Participarea este gratuita pentru primele trei persoane din cadrul aceleiasi companii, iar evenimentul permite intalniri bilaterale de lucru/consultanta intre participantii care se inregistreaza si speakerii prezenti la eveniment (de asemenea gratuit).

sursa: http://www.patronat-imm.ro/business-to-more-business-cel-mai-mare-eveniment-de-afaceri-al-anului-din-constanta

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andrei Chivu

Andrei Chivu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo