Criteriul National

Captarea momentelor importante din viata cheia amintirilor frumoase

Captarea momentelor importante din viata cheia amintirilor frumoase
martie 08
13:57 2017

De-a lungul timpului exista o evolutie treptata in viata oricarui om si cu toti stim asta. Insa vine un moment crucial si acela se raporteaza la unirea destinului cu o alta persoana, capabila sa-i ofere fericire, siguranta si un camin pe cinste.

Acestea sunt de departe niste momente care nu au cum sa nu fie captate cum trebuie, iar pentru acest eveniment unic, daca locuiti in zona Moldovei, angajarea unui fotograf nunta Iasi este de departe o prioritate.

Insa in aceste momente speciale, de departe imaginatia, talentul si inspiratia fac diferenta in ceea ce priveste pozele si nu in ultimul rand peisajele sau aparatura din dotare.

Pentru acest lucru,  se remarca  fotograful si felul in care stie sa puna in valoare atat oamenii, cat si  cadrele reprezentative.

Un astfel de eveniment fastuos cu siguranta merita captat de la un capat la altul al sau, chiar de la inceperea pregatirilor vestimentare, pana la aranjamentul floral, sosirea mirilor, a invitatiilor, dar si a petrecerii cuvenite.

Mai mult, cu siguranta doriti cadre de familie si ipostaze unice cu prieteni si diversi invitati, iar pentru acest lucru doar anumite persoane vor stii sa fie receptivi la ideile dumneavoastra si va vor pune in valoare in cadrul fotografic.

Acest moment trebuie captat cu mare atentie, mai ales ca reprezinta punctul de cotitura in viata oricui, iar pentru asta diferite servicii profesioniste pot face diferenta intre esec si reusita.

Pe langa faptele de rigoare, dupa un asemenea eveniment de mare anvergura mai raman doar pozele de album, care cu siguranta vor face diferenta la nivel familial peste ani.

Atunci cand plecati in luna de miere si vedeti pozele, ar trebui sa va bucurati pe deplin, atat de cadre surprinse in natura unice, dar si de partenerul dumneavoastra de viata cum straluceste atat in mimica cat si gestica.

Acestea sunt lucruri care conteaza la final si care au menirea sa bucure orice chip si sa trezeasca emotie vie in sufletul tuturor.

Femeile tin foarte mult la frumusete, iar acestea cu siguranta au dorinta sa fie surprinse in cele mai spectaculoase si inovative cadre.

Barbatii au o afinitate pentru dans si degustat bauturi fine, iar acestea sunt iarasi momente ce trebuie captate impreuna cu cei dragi.

Nu ezitati sa consultati un fotograf capabil sa va puna in valoare toate cele expuse mai sus, pentru a povesti atat familiei cat si viitorilor copii emotia traita in astfel de momente!

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro