Criteriul National

Captarea momentelor importante din viata cheia amintirilor frumoase

Captarea momentelor importante din viata cheia amintirilor frumoase
martie 08
13:57 2017

De-a lungul timpului exista o evolutie treptata in viata oricarui om si cu toti stim asta. Insa vine un moment crucial si acela se raporteaza la unirea destinului cu o alta persoana, capabila sa-i ofere fericire, siguranta si un camin pe cinste.

Acestea sunt de departe niste momente care nu au cum sa nu fie captate cum trebuie, iar pentru acest eveniment unic, daca locuiti in zona Moldovei, angajarea unui fotograf nunta Iasi este de departe o prioritate.

Insa in aceste momente speciale, de departe imaginatia, talentul si inspiratia fac diferenta in ceea ce priveste pozele si nu in ultimul rand peisajele sau aparatura din dotare.

Pentru acest lucru,  se remarca  fotograful si felul in care stie sa puna in valoare atat oamenii, cat si  cadrele reprezentative.

Un astfel de eveniment fastuos cu siguranta merita captat de la un capat la altul al sau, chiar de la inceperea pregatirilor vestimentare, pana la aranjamentul floral, sosirea mirilor, a invitatiilor, dar si a petrecerii cuvenite.

Mai mult, cu siguranta doriti cadre de familie si ipostaze unice cu prieteni si diversi invitati, iar pentru acest lucru doar anumite persoane vor stii sa fie receptivi la ideile dumneavoastra si va vor pune in valoare in cadrul fotografic.

Acest moment trebuie captat cu mare atentie, mai ales ca reprezinta punctul de cotitura in viata oricui, iar pentru asta diferite servicii profesioniste pot face diferenta intre esec si reusita.

Pe langa faptele de rigoare, dupa un asemenea eveniment de mare anvergura mai raman doar pozele de album, care cu siguranta vor face diferenta la nivel familial peste ani.

Atunci cand plecati in luna de miere si vedeti pozele, ar trebui sa va bucurati pe deplin, atat de cadre surprinse in natura unice, dar si de partenerul dumneavoastra de viata cum straluceste atat in mimica cat si gestica.

Acestea sunt lucruri care conteaza la final si care au menirea sa bucure orice chip si sa trezeasca emotie vie in sufletul tuturor.

Femeile tin foarte mult la frumusete, iar acestea cu siguranta au dorinta sa fie surprinse in cele mai spectaculoase si inovative cadre.

Barbatii au o afinitate pentru dans si degustat bauturi fine, iar acestea sunt iarasi momente ce trebuie captate impreuna cu cei dragi.

Nu ezitati sa consultati un fotograf capabil sa va puna in valoare toate cele expuse mai sus, pentru a povesti atat familiei cat si viitorilor copii emotia traita in astfel de momente!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro