Criteriul National

Captarea momentelor importante din viata cheia amintirilor frumoase

Captarea momentelor importante din viata cheia amintirilor frumoase
martie 08
13:57 2017

De-a lungul timpului exista o evolutie treptata in viata oricarui om si cu toti stim asta. Insa vine un moment crucial si acela se raporteaza la unirea destinului cu o alta persoana, capabila sa-i ofere fericire, siguranta si un camin pe cinste.

Acestea sunt de departe niste momente care nu au cum sa nu fie captate cum trebuie, iar pentru acest eveniment unic, daca locuiti in zona Moldovei, angajarea unui fotograf nunta Iasi este de departe o prioritate.

Insa in aceste momente speciale, de departe imaginatia, talentul si inspiratia fac diferenta in ceea ce priveste pozele si nu in ultimul rand peisajele sau aparatura din dotare.

Pentru acest lucru,  se remarca  fotograful si felul in care stie sa puna in valoare atat oamenii, cat si  cadrele reprezentative.

Un astfel de eveniment fastuos cu siguranta merita captat de la un capat la altul al sau, chiar de la inceperea pregatirilor vestimentare, pana la aranjamentul floral, sosirea mirilor, a invitatiilor, dar si a petrecerii cuvenite.

Mai mult, cu siguranta doriti cadre de familie si ipostaze unice cu prieteni si diversi invitati, iar pentru acest lucru doar anumite persoane vor stii sa fie receptivi la ideile dumneavoastra si va vor pune in valoare in cadrul fotografic.

Acest moment trebuie captat cu mare atentie, mai ales ca reprezinta punctul de cotitura in viata oricui, iar pentru asta diferite servicii profesioniste pot face diferenta intre esec si reusita.

Pe langa faptele de rigoare, dupa un asemenea eveniment de mare anvergura mai raman doar pozele de album, care cu siguranta vor face diferenta la nivel familial peste ani.

Atunci cand plecati in luna de miere si vedeti pozele, ar trebui sa va bucurati pe deplin, atat de cadre surprinse in natura unice, dar si de partenerul dumneavoastra de viata cum straluceste atat in mimica cat si gestica.

Acestea sunt lucruri care conteaza la final si care au menirea sa bucure orice chip si sa trezeasca emotie vie in sufletul tuturor.

Femeile tin foarte mult la frumusete, iar acestea cu siguranta au dorinta sa fie surprinse in cele mai spectaculoase si inovative cadre.

Barbatii au o afinitate pentru dans si degustat bauturi fine, iar acestea sunt iarasi momente ce trebuie captate impreuna cu cei dragi.

Nu ezitati sa consultati un fotograf capabil sa va puna in valoare toate cele expuse mai sus, pentru a povesti atat familiei cat si viitorilor copii emotia traita in astfel de momente!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo