Criteriul National

Caracteristici pentru incaltamintea din piele

Caracteristici pentru incaltamintea din piele
august 24
14:37 2018

Finalizarea imaginii este una dintre detaliile principale, care nu numai ca poate stabili stilul de baza al aspectului, dar ofera, de asemenea, confort, functionalitate si practicitate pe tot parcursul zilei. Si daca confortul este 100% la moda, stilistii recomanda sa se acorde prioritate materialelor naturale pentru categoria incaltaminte piele.

Unul dintre criteriile importante in alegerea pantofilor, sandalelor, ghetelor, cizmelor este nu numai conformitatea designului cu tendintele modei, ci si natura materialului. Pana la urma, incaltamintea din piele naturala a fost intotdeauna extrem de rezistenta la uzura, practica si, in acelasi timp, fiziologica, spre deosebire de inlocuitori, fie ei si de inalta calitate.

Ce ofera incaltamintea din piele naturala

Transfer mare de caldura. Produsele naturale devin repede calduroase si raman astfel  mult timp. Cizmele si ghetele din piele dau caldura picioarelor, oferind confort mai ales in anotimpul rece.

Miros. Inlocuitorii sunt adesea tratati cu substante chimice speciale, ceea ce confera produsului un miros specific. Incaltamintea din piele naturala are un miros neutru.

Elasticitate. Daca incaltamintea din piele naturala este pliata la mers, aceasta va lua repede forma originala fara a se deteriora.

Porozitate. Orice tip de piele naturala are o textura neuniforma poroasa, uneori foarte superficiala. Cu toate acestea, produsele substituibile sunt intotdeauna netede, usor de deosebit la prima vedere.

Incaltaminte confortabila

Pe piata moderna, abundenta stilurilor la moda este pur si simplu la scara inalta. In tendinta, este incaltamintea eleganta pentru orice sezon si in orice stil. Principalul avantaj al pantofilor din piele este caracterul practic, functionalitatea pe orice vreme si aspectul elegant. Designerii folosesc mai multe tipuri de materiale, principala diferenta fiind insasi tipul pielii.  Una dintre solutiile elegante de finisare a pantofilor de vara, este considerat modelul perforat, si, de asemenea, modele simetrice si chiar haotice. Foarte impresionante sunt abstractiile texturate, care creeaza iluzia unui model ambosat pe pielea reptilelor.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

CRIL DEV

CRIL DEV

CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul