Criteriul National

Caracteristicile unui ciocan hidraulic si functionarea aceastuia

Caracteristicile unui ciocan hidraulic si functionarea aceastuia
mai 17
21:54 2021

In ziua de azi exista un numar mare de echipamente special create pentru amenajarea teritoriului, pentru transportul materialelor si pentru realizarea unor lucrari de constructii. Capacitatile tehnologice se pot extinde in mod semnificativ daca se folosesc unele atasamente puternice.

Ciocanul hidraulic pe baza unui excavator esste special proiectat pentru a rupe roci dure, suprafete rutiere si structuri de baza de beton armat. In timpul acestor miscari de translatie, dispozitivul va distruge suprafata datorita socurilor frecvente. Un ciocan hidraulic pe baza unui excavator poate avea un sistem pe senile sau poate avea roti. Datorita versatilitatii oferite de acest echipament se poate folosi atat pe echipamente interne cat si pe echipamentele straine.

Care sunt caracteristicile unui ciocan hidraulic pe baza unui excavator?

Un ciocan hidraulic pe baza unui excavator se va selecta in functie de caracteristicile necesare, inclusiv in functie de frecventa socurilor, de energia de impact si de masa. Se va alege o versiune mai grea si mai puternica a sculei in timp ce greutatea nu va depasi o zecime din masa excavatorului in sine. Pentru piese ciocan hidraulic rku.ro va sta la dispozitie.

Echipamentul este montat in locul unui incarcator frontal si este conectat la sistemul hidraulic. Se foloseste mai des in sezonul rece pentru a se simplifica lucrarile de excavare. Ciocanul hidraulic pe baza unui excavator va permite sa accelerati in mod semnificativ sarcina ceea ce este extrem de important atunci cand se doreste eliminarea unor accidente la utilitatile subterane ascunse, atunci cand perioada de reluare a apei si caldurii este dependenta in mod direct de viteza de lucru.

Ciocanul hidraulic pe baza unui excavator este alcatuit din trei blocuri adapostite intr-o carcasa rezistenta la socuri:

  • Varfurile reprezinta un instrument de lucru care pot avea o forma diferita in functie de destinatie, spre exemplu conic sau sub forma de lama si dalta;

  • O unitate de piston cu un fluid de lucru care va asigura o muscare alternativa a pistonului;

  • O camera de azot cu o supapa pentru schimbarea presiunii si gaz total;

Azotul este absolut necesar pentru a se forma o viteza mai mare de miscare a sculei de lucru, se alimenteaza sub presiune in camera superioara dupa care presiune fluidului din sistemul de pistoane va scadea.

Un factor important este oferit de impactul constant al eforturilor de tractiune si compresiune asupra ciocanului hidraulic pe baza unui excavator deoarece acesta din urma are un efect intens cu rezistenta mare la suprafata la inceputul impactului.

Caracteristici speciale

Ciocanul hidraulic pe baza unui excavator se instaleaza de obicei in locul unei galeti sau al unui maner, folosindu-se un element intermediar (adaptor sau placa de montaj), in ultimul caz ciocanul fiind conectat la linia hidraulica a dispozitivului de antrenare. In cazul unei sectiuni transversale insuficiente a liniei de evacuare, se va instala o linie suplimentara in rezervor direct de la ciocan.

Mai rationala este instalarea pe site-ul cuvei deoarece ne ofera un numar mai mare de optiuni de conectare si o serie de optiuni sporite in timpul functionarii. In absenta sectiunii de rezerva exista posibilitatea de a conecta partea de lucru la conducta de alimentare a unitatii.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Razvan Nemesu

Razvan Nemesu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul