Criteriul National

Caramida aparenta, o solutie estetica excelenta. Cum si unde o poti folosi?

Caramida aparenta, o solutie estetica excelenta. Cum si unde o poti folosi?
aprilie 22
23:55 2020

Daca iti doresti o casa plina de eleganta, fara a investi foarte multi bani in schimbari majore, caramida aparenta poate fi o solutie cat se poate de inteligenta. Realizata din bucati de caramida sau din polistiren cu aspect de caramida, aceasta se monteaza pe peretii interiori sau exteriori si imbogateste foarte mult aspectul locuintei, oferind o combinatie perfecta intre dezordine si simetrie.

Popularizata in Marea Britanie dupa marele incendiu din 1666, caramida a cucerit intreaga lume si a ajuns sa fie reprezentativa pentru o multime de tari. Daca la inceput scopul sau era acela de a tine cladirile departe de foc si de a asigura o structura rezistenta, astazi lucrurile sunt putin diferite. Este adevarat ca exista inca destul de multe structuri care sunt construite cu caramida, insa din punct de vedere al costurilor sunt mult mai atractive alte materiale. Din punct de vedere estetic insa, cu greu poate fi gasit un material atat de placut precum caramida, motiv pentru care a aparut caramida aparenta.

Unde poti folosi caramida aparenta?

Exista o multime de variante estetice de caramida aparenta si exista foarte multe optiuni in ceea ce priveste eficienta acestui produs. In principiu, inainte de a lua o decizie, trebuie sa stii care sunt nevoile pe care le ai.

Daca vrei un simplu element estetic pentru interior sau exterior, exista multe modele de la diversi producatori, care joaca strict rol estetic.

Daca iti doresti atat parte estetica, cat si o termoizolare foarte buna, cei de la Techstone au creat un termosistem excelent, care poate fi montat cu usurinta si asigura o multime de avantaje:

  • Varietate mare de culori si modele. Poti opta pentru caramida aparenta alba, clasica, multicolora si in sute de nuante si modele.
  • Montare facila si ieftina. 
  • Rezistenta la diversi factori externi. 
  • Economie. Spre deosebire de caramida aparenta comercializata de alti producatori, cea de la Techstone poate genera economii substantiale.
  • Termoizolare. O astfel de caramida nu permite transferul de caldura, termoizoland extrem de bine cladirea.

Caramida aparenta a ajuns sa fie montata la exterior, oferind un aspect clasic pentru cladiri si la interior, potrivita in mai toate incaperile. Poate sa se regaseasca in dormitor ( in spatele patului), in living, in baie sau in bucatarie si va imbogati, fara doar si poate, incaperea. In functie de modul in care arata ( antichizata, clasica sau cu forme drepte si culoare intensa), caramida poate deservi mai multe stiluri de amenajari interioare, fiind o alegere foarte buna in stilul industrial, in stilul clasic sau in stilul Shabby Chic.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul