Criteriul National

Caramida aparenta Techstone, cea mai noua inovatie in materie de termosisteme

Caramida aparenta Techstone, cea mai noua inovatie in materie de termosisteme
mai 01
22:41 2020

Domeniul constructiilor se bucura de o noua tehnologie inovativa, care aduce o eficienta maxima si costuri reduse: termosistemul Techstone. Produs in Romania, acest termosistem este inovativ prin simplitatea de care da dovada in momentul aplicarii si prin complexitatea in care este fabricat.

Ce reprezinta acest termosistem?

Este o variata excelenta de panouri de caramida aparenta, cu ajutorul careia  se pot anvelopa peretii exteriori sau se pot placa peretii interiori. Panourile Techstone sunt realizate pe polistiren de inalta densitate EPS 100 si se bazeaza pe o tehnologie complexa in care platforma de polistiren este imbogatita cu rasini poliesterice polimerizate si armate cu praf de marmura.

Rezultatul este o placa deosebita din punct de vedere estetic, extrem de rezistenta la factori externi si foarte usor de aplicat.

Care sunt principalele avantaje ale acestui termosistem?

Avantajele rezultate sunt uriase. Elementul revolutionar consta in rapiditatea cu care se instaleaza produsul. Acesta poate sa fi instalat pe orice tip de perete, fara a necesita o tratare speciala a acestuia, ofera optiuni multiple de finisaj si intregul proces dureaza de cateva ori mai putin decat cel necesar pentru montajul altor termosisteme. De asemenea, termosistemul Techstone evidentiaza si alte calitati impresionante:

  • Asigura o termoizolare de cea mai buna calitate. Polistirenul extrudat cu EPS 100 si densitate mare face transferul de caldura sa fie aproape 0. Acest lucru inseamna economii substantiale de bani, cheltuiti in mod normal pentru incalzire;
  • Nu are nevoie de ingrijire speciala. Placajul se curata foarte usor, nu este influentat de umezeala sau de temperaturi extreme si isi pastreaza culoarea in timp, chiar daca este montat la exterior. Practic, odata ce a fost montat, acesta va rezista in forma sa initiala pentru o perioada lunga de timp;
  • Este sigur. Materialele din care este realizat acest produs nu contin gaze toxice, ceea ce inseamna ca sunt sigure pentru o exploatare de lunga durata.

Unde poate fi instalat termosistemul Techstone?

Oriunde! Poate fi instalat pe orice tip de perete, indiferent de forma si de dimensiuni si in orice zona a globului. Gratie varietatii mare de modele si de culori pe care le ofera, se poate potrivi in orice ambianta estetica.

Produsul este unul cu adevarat revolutionar si cu siguranta va castiga din ce in ce mai mult teren in randul celor care isi doresc o cladire placata cu caramida aparenta, care sa ofere si o eficienta energetica excelenta. Daca esti printre ei, merita sa il aprofundezi.

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul