Criteriul National

Caravana Polaris – Impreuna pentru un oras curat

Caravana Polaris – Impreuna pentru un oras curat
august 18
09:26 2016

Duminică, 21 august, Polaris M Holding continua tradiţia şi demarează cea de-a şaptea ediţie a „Caravanei Polaris”, eveniment ce îşi doreşte să atragă atenţia cetăţenilor şi turiştilor asupra menţinerii curăţeniei oraşului Constanţa. Evenimentul se va desfăşura în Portul Tomis, începând cu ora 19:00.

Obiectivul acestui eveniment îl reprezintă creşterea gradului de conştientizare a importanţei menţinerii curăţeniei oraşului şi plajelor, atenţia axându-se asupra fenomenului aruncării ambalajelor pe stradă.

„Caravana Polaris” va fi formată dintr-o echipa de tineri. Aceştia se vor plimba prin Portul Tomis şi îi vor încuraja pe constănţeni şi turişti să adopte un comportament ecologic faţă de mediul în care îşi desfăşoară activitatea. Promoterii vor împărţi cetăţenilor şi turiştilor obiecte promoţionale pentru curăţenie din partea companiei Polaris.

„ Ne dorim să formăm un parteneriat împreună cu cetăţenii deoarece numai împreună putem menţine curăţenia oraşului. Nu este suficient numai să facem curăţenie, trebuie să o şi păstrăm. O atitudine lipsită de civism are efecte grave asupra mediului înconjurător şi a sănătăţii populaţiei. Printr-un simplu gest, de a arunca un ambalaj la coşul de gunoi putem face diferenţa între un mediu curat şi sănătos şi un mediu murdar”, au declarat reprezentanţii Polaris.

De-a lungul timpului, Polaris M Holding a sprijinit toate acţiunile organizaţiilor neguvernamentale de curăţare a zonelor în care compania nu are obligativitate contractuală. Pe lângă aceste acţiuni, Polaris a demarat o serie de activităţi care au vizat menţinerea curăţeniei oraşului. Printre acestea menţionăm efectuarea de acţiuni de ecologizare, montarea de plăcute cu mesaje educative şi de responsabilizare a cetăţeanului pe tema menţinerii curăţeniei oraşului şi a colectării selective a deşeurilor, precum şi suplimentarea coşuleţelor stradale.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro