Criteriul National

Care este cheia succesului în Horeca în anul 2021? 4 pași de urmat

Care este cheia succesului în Horeca în anul 2021? 4 pași de urmat
septembrie 22
14:09 2021

O afacere în domeniul Horeca care să aibă succes este începută cu siguranță dintr-o mare pasiune și plăcere de a fi ospitalier cu cei care îți vor trece pragul locației. Pe lângă aceste două ingrediente esențiale se adaugă un mix de muncă multă, investiții rentabile, alegeri inspirate dar și pragmatice în același timp.

Dacă ești un antreprenor la început de drum și visezi să ai propria locație unde să îți întâmpini clienții cu o atmosferă relaxantă și să creezi pentru aceștia o întreagă experiență culinară, trebuie să îți faci un plan bine pus la punct și adaptat vremurilor în care trăim.

Cum anul 2020 a fost unul dificil pentru domeniul Horeca din cauză că mai mult restaurantele au fost închise decât deschise, este necesar să îți gândești foarte bine strategia dacă vrei să deschizi o astfel de afacere în 2021.

În primul rând ia în calcul că trebuie să fii prezent și în lumea digitală și să pui la dispoziție și servicii de delivery.

În lumea de business a anului 2021, indiferent aproape de domeniul de activitate, prezența digitală nu mai este doar un moft, ci un mod eficient de a te face cunoscut clienților tăi.

De asemenea, pentru Horeca, restaurantele care au putut avea și servicii de delivery s-a dovedit anul trecut, odată cu restricțiile impuse de pandemie, că poate fi un as în mânecă pentru a continua activitatea în cazul în care locația nu mai poate să primească fizic clienți.

Achiziționează echipamente profesionale de calitate pentru bucătăria ta

Indiferent că te concentrezi pe servirea clienților în restaurant sau pe creșterea sistemului de delivery, un lucru rămâne esențial: dotarea bucătăriei cu echipamente profesionale de bucătărie. Construite cu tehnologii și materiale durabile, acestea te vor ajuta să pregătești mâncarea rapid și eficient și în condiții maxime de siguranță.

Utilajele profesionale de bucătărie se achiziționează în funcție de necesitățile tale și de ceea ce vei avea în meniu. Cu siguranță nu au cum să lipseasă însă o mașină de gătit, un cuptor, dulpuri și mese de lucru, dulapuri, lăzi și vitrine frigorifice și ustensilele și accesoriile cu care bucătarii tăi prepară mâncarea (tigăi, oale, cuțite, boluri). Pentru a fi sigur că faci cele mai inspirate alegeri ce se vor dovedi eficiente și cu rată de recuperare a investiției mare chiar pe termen scurt spre mediu, consultanții Be Our Guest îți stau la dispoziție cu sfaturi și oferte personalizate pentru a achiziționa echipamente profesionale de bucătărie de calitate. Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, aceștia te pot ajuta cu planuri personalizate pentru dotarea bucătăriei tale și se vor asigura că echipamentele îți vor fi trimise în cel mai scurt timp, dar și că se vor potrivi perfect în spațiul pe care îl ai la dispoziție.

Pune la punct un sistem de delivery

Este important să oferi clienților posibilitatea de a comanda produsele tale și direct acasă la ei. Creează-ți un flux propriu sau fă parteneriate cu alte companii care se ocupă exact cu asta, cum ar fi Glovo sau Food Panda. Astfel, vei putea livra oriunde mâncarea, chiar fără să fie nevoie ca locația ta să primească fizic clienți.

Lansează un site web

Astăzi, prezența în mediul digital este un aspect ce ajută afacerile să crească. Și primul pas pentru a fi și tu aici este să îți lansezi un site web pentru restaurantul tău. Cu un design atractiv, poți prezenta clienților tăi întregul meniu, le poți oferi diverse informații despre preparatele tale cu descrieri detaliate și fotografii și bineînțeles poți avea datele de contact și posibilitatea de a face rezervări.

Fă-ți cont pe TripAdvisor

TripAdvisor este cea mai mare platformă din lume de review-uri despre turism și restaurante și clienții o folosesc destul de des pentru a se informa asupra unei locații înainte de a merge acolo. Asigură-te că produsele și serviciile tale vor primi calificative bune din partea clienților care ți-au încercat produsele, astfel încât și alți clienți potențiali să te aleagă pe baza ratingurilor și recomandărilor.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul