Criteriul National

Care este gelul de constructie potrivit unghiilor tale?

Care este gelul de constructie potrivit unghiilor tale?
iulie 24
17:46 2017

Gelurile de constructie au aparut de ceva vreme in industria manichiurii, asa ca tot mai multe femei apeleaza la aceasta tehnica de infrumusetare a unghiilor. Cu toate stim ca o mana frumoasa este insotita de o manichiura impecabila si mai ales ca reprezinta un atuu pentru o femeie. De obicei, manichiura o alegem in functie de eveniment, locul de munca sau chiar si starea de spirit.

Calitatea unui gel pentru constructie este testata in momentul in care acesta este aplicat pe unghie. Daca procesul a fost executata cum trebuie, insa gelul are tendinta de a se intinde sau sa curga pe margini atunci cand se afla in lampa, atunci acesta poate reprezenta o problema, iar rezultatul sa nu mai fie cel asteptat. Lungimea unghie este primul pas in alegerea gelului potrivit, daca optezi pentru unghii lungi, gelul dens este alegerea potrivit pentru ca trebuie sa se niveleze usor, iar unghia sa capete rezistenta. Pentu o lungime medie, pot fi folosite si gelurile de constructie cu o densitate mica.

Exista mai multe tipuri de geluri de contructie, cele folosite strict pentru a construii o unghie cu ajutprul sabloanelor si cele pentru intretinere. Trebuie sa alegi un singur produs care sa se potrveasca ambelor opertaiuni. Femeile isi doresc in primul rand o calitate in ceea ce priveste manichiura aleasa, modelele sunt elemente importante din acest proces, gelul trebuie sa aiba calitatea de a rezista atunci cand se opteaza pentru modele extravagante sau mai dificil de realizat. Daca gelul nu este aplicat corespunzator, iar anumite etape sunt uitate in aplicarea acestuia, pot aparea bule sau chiar dezlipirea acestuia de unghia naturala, oferind un aspect inestetic al unghiilor.

Lampa utilizata are un rol important in alegerea gelului de constructie, cea mai recomandata fiind cea pe baza de Led sau o lampa combinata care este formata din doua tuburi uv, reducand considerabil timpul de uscare al unghiilor. Un proces de constructie al unghiilor false este destul de migalos si indelungat, insa efectul este unul de durata si satisfacator, mai ales ca unghiile realiztae din gel de constructie dureaza pana la patru saptamani, moment in care creste unghia naturala si incepe sa se observe distanta dintre ele. Timpul de uscare al unghiilor in lampa trebuie sa fie de maxim 4 minute pentru cele care functioneaza pe baza UV si de 22 minute pentru cele Led.

Dupa finalizarea intregului proces de aplicarea a manichiurii, trebuie aplicat un degresant pe gelul aplicat care are rolul de a-i oferi stralucire si sa-l curete de impuritatile ramase dupa pilirea acestuia. Uniformitatea este esentiala in constructia unghiilor cu gel pentru a evita apectul inestetic al unghiilor bombate sau denivelate, rezultatul final trebuie sa fie cat mai apropiata de cel al unghiilor naturale chiar daca acestea suntt realizate din constructie. O atfel de manichiura este preferata in general de femile care nu au prea mult timp la dispoztie si nu numai, reprezentand un avantaj in timp.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro