Criteriul National

Care este rolul treningurilor in garderoba noastra?

Care este rolul treningurilor in garderoba noastra?
octombrie 11
10:16 2018

In fiecare zi a vietii noastre, atat femeile, cat si barbatii, aleg sa se imbrace foarte confortabil si comod, cu piese vestimentare care ofera lejeritate si flexibilitate in miscare, fie ca alegi sa faci sport sau trebuie sa faci cumparaturi ori plimbari mai lungi.

Printre cele mai importante piese vestimentare din garderoba se numara acele perechi de trening femei, din care fiecare femeie ar trebui sa aiba macar o pereche sau doua. Magazinele online ofera o mare varietate din care femeile pot alege, atat in ceea ce priveste modelul ales, cat si culorile acestora.

Astfel, anumite modele de treninguri de dama pot face ca fiecare femeie care adopta stilul casual sa arate irezistibil si sa isi puna in valoare silueta.

Treningurile au fost si vor fi cele mai comode haine din garderoba pe care o femeie le poate purta, iar mai nou, vedetele au inceput sa le poarte inclusiv la tot felul de evenimente organizate, asortandu-le cu pantofi eleganti.

Pentru femeile obisnuite aceasta moda poate parea prea mult, insa treningul a inceput sa fie purtat  si promovat pe podium-urile caselor de moda.

Pe langa siguranta si confortul pe care il aduc, dar si pentru imbunatatirea efortului depus, aceste   perechi de trening barbati aduc o serie de beneficii celui ce le poarta, dar in special aceste haine sport sunt purtate in timpul liber pentru diverse activitati .

Indiferent de activitatea sustinuta, atat treningul de barbati, cat si cel de femei trebuie sa trebuie sa poata oferi o libertate in miscare, si o stare perfecta de confort, insa pentru a realiza acest lucru trebuie ca materialele folosite sa fie de foarte buna calitate.

Treningurile  trebuie sa fie realizate din anumite materiale capabile sa pastreze o temperatura constanta a corpului, iar cel mai bun material material folosit este bumbacul.  Totusi, in ceea ce priveste materialul de baza folosit pentru treninguri este bumbacul, in combinatie cu alt gen de materiale, care au rolul de a imbunatati performatele pe care acestea le aduc in timpul purtarii.

Aceste treninguri, mai ales cand sunt folosite in timpul activitatilor sportive, trebuie sa permita corpului sa respire, acest lucru fiind realizat in functie de densitatea materialului.

Cele mai bune treninguri sunt cele care apartin unor brand-uri cunoscute, precum sunt cele de la Adidas sau Puma, caci acestea sunt testate si certificate, pe deasupra respecta si toate solicitarile aduse de catre clienti.  Asadar, un trening de firma este preferat de majoritatea clientilor, aceste modele castigandu-si renumele de-a lungul timpului.

Un brand renumit investeste foarte mult in cercetarile privind toate proprietatile materialelor si hainelor, dar si cum pot fi imbunatatite, de aceea se afla printre cele mai favorite produse achizitionate.

Treningurile bune sunt foarte rezistente, iar in timpul activitatilor sportive se permite corpului sa se aeriseasca si sa il protejeze de factorii agresivi din exterior.

Atunci cand iti doresti sa achizitionezi un nou trening, trebuie sa tii cont ca modelul ales sa fie unul de calitate si sa fie achizitionate din magazine de specialitate, recunoscute si recomandate pentru brand-urile pe care le ofera .

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu