Criteriul National

Care este rolul treningurilor in garderoba noastra?

Care este rolul treningurilor in garderoba noastra?
octombrie 11
10:16 2018

In fiecare zi a vietii noastre, atat femeile, cat si barbatii, aleg sa se imbrace foarte confortabil si comod, cu piese vestimentare care ofera lejeritate si flexibilitate in miscare, fie ca alegi sa faci sport sau trebuie sa faci cumparaturi ori plimbari mai lungi.

Printre cele mai importante piese vestimentare din garderoba se numara acele perechi de trening femei, din care fiecare femeie ar trebui sa aiba macar o pereche sau doua. Magazinele online ofera o mare varietate din care femeile pot alege, atat in ceea ce priveste modelul ales, cat si culorile acestora.

Astfel, anumite modele de treninguri de dama pot face ca fiecare femeie care adopta stilul casual sa arate irezistibil si sa isi puna in valoare silueta.

Treningurile au fost si vor fi cele mai comode haine din garderoba pe care o femeie le poate purta, iar mai nou, vedetele au inceput sa le poarte inclusiv la tot felul de evenimente organizate, asortandu-le cu pantofi eleganti.

Pentru femeile obisnuite aceasta moda poate parea prea mult, insa treningul a inceput sa fie purtat  si promovat pe podium-urile caselor de moda.

Pe langa siguranta si confortul pe care il aduc, dar si pentru imbunatatirea efortului depus, aceste   perechi de trening barbati aduc o serie de beneficii celui ce le poarta, dar in special aceste haine sport sunt purtate in timpul liber pentru diverse activitati .

Indiferent de activitatea sustinuta, atat treningul de barbati, cat si cel de femei trebuie sa trebuie sa poata oferi o libertate in miscare, si o stare perfecta de confort, insa pentru a realiza acest lucru trebuie ca materialele folosite sa fie de foarte buna calitate.

Treningurile  trebuie sa fie realizate din anumite materiale capabile sa pastreze o temperatura constanta a corpului, iar cel mai bun material material folosit este bumbacul.  Totusi, in ceea ce priveste materialul de baza folosit pentru treninguri este bumbacul, in combinatie cu alt gen de materiale, care au rolul de a imbunatati performatele pe care acestea le aduc in timpul purtarii.

Aceste treninguri, mai ales cand sunt folosite in timpul activitatilor sportive, trebuie sa permita corpului sa respire, acest lucru fiind realizat in functie de densitatea materialului.

Cele mai bune treninguri sunt cele care apartin unor brand-uri cunoscute, precum sunt cele de la Adidas sau Puma, caci acestea sunt testate si certificate, pe deasupra respecta si toate solicitarile aduse de catre clienti.  Asadar, un trening de firma este preferat de majoritatea clientilor, aceste modele castigandu-si renumele de-a lungul timpului.

Un brand renumit investeste foarte mult in cercetarile privind toate proprietatile materialelor si hainelor, dar si cum pot fi imbunatatite, de aceea se afla printre cele mai favorite produse achizitionate.

Treningurile bune sunt foarte rezistente, iar in timpul activitatilor sportive se permite corpului sa se aeriseasca si sa il protejeze de factorii agresivi din exterior.

Atunci cand iti doresti sa achizitionezi un nou trening, trebuie sa tii cont ca modelul ales sa fie unul de calitate si sa fie achizitionate din magazine de specialitate, recunoscute si recomandate pentru brand-urile pe care le ofera .

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu