Criteriul National

Care este rolul treningurilor in garderoba noastra?

Care este rolul treningurilor in garderoba noastra?
octombrie 11
10:16 2018

In fiecare zi a vietii noastre, atat femeile, cat si barbatii, aleg sa se imbrace foarte confortabil si comod, cu piese vestimentare care ofera lejeritate si flexibilitate in miscare, fie ca alegi sa faci sport sau trebuie sa faci cumparaturi ori plimbari mai lungi.

Printre cele mai importante piese vestimentare din garderoba se numara acele perechi de trening femei, din care fiecare femeie ar trebui sa aiba macar o pereche sau doua. Magazinele online ofera o mare varietate din care femeile pot alege, atat in ceea ce priveste modelul ales, cat si culorile acestora.

Astfel, anumite modele de treninguri de dama pot face ca fiecare femeie care adopta stilul casual sa arate irezistibil si sa isi puna in valoare silueta.

Treningurile au fost si vor fi cele mai comode haine din garderoba pe care o femeie le poate purta, iar mai nou, vedetele au inceput sa le poarte inclusiv la tot felul de evenimente organizate, asortandu-le cu pantofi eleganti.

Pentru femeile obisnuite aceasta moda poate parea prea mult, insa treningul a inceput sa fie purtat  si promovat pe podium-urile caselor de moda.

Pe langa siguranta si confortul pe care il aduc, dar si pentru imbunatatirea efortului depus, aceste   perechi de trening barbati aduc o serie de beneficii celui ce le poarta, dar in special aceste haine sport sunt purtate in timpul liber pentru diverse activitati .

Indiferent de activitatea sustinuta, atat treningul de barbati, cat si cel de femei trebuie sa trebuie sa poata oferi o libertate in miscare, si o stare perfecta de confort, insa pentru a realiza acest lucru trebuie ca materialele folosite sa fie de foarte buna calitate.

Treningurile  trebuie sa fie realizate din anumite materiale capabile sa pastreze o temperatura constanta a corpului, iar cel mai bun material material folosit este bumbacul.  Totusi, in ceea ce priveste materialul de baza folosit pentru treninguri este bumbacul, in combinatie cu alt gen de materiale, care au rolul de a imbunatati performatele pe care acestea le aduc in timpul purtarii.

Aceste treninguri, mai ales cand sunt folosite in timpul activitatilor sportive, trebuie sa permita corpului sa respire, acest lucru fiind realizat in functie de densitatea materialului.

Cele mai bune treninguri sunt cele care apartin unor brand-uri cunoscute, precum sunt cele de la Adidas sau Puma, caci acestea sunt testate si certificate, pe deasupra respecta si toate solicitarile aduse de catre clienti.  Asadar, un trening de firma este preferat de majoritatea clientilor, aceste modele castigandu-si renumele de-a lungul timpului.

Un brand renumit investeste foarte mult in cercetarile privind toate proprietatile materialelor si hainelor, dar si cum pot fi imbunatatite, de aceea se afla printre cele mai favorite produse achizitionate.

Treningurile bune sunt foarte rezistente, iar in timpul activitatilor sportive se permite corpului sa se aeriseasca si sa il protejeze de factorii agresivi din exterior.

Atunci cand iti doresti sa achizitionezi un nou trening, trebuie sa tii cont ca modelul ales sa fie unul de calitate si sa fie achizitionate din magazine de specialitate, recunoscute si recomandate pentru brand-urile pe care le ofera .

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei