Criteriul National

Care este statutul unui model care lucreaza la un studio de videochat perfect legal?

Care este statutul unui model care lucreaza la un studio de videochat perfect legal?
noiembrie 29
10:35 2017

Pentru multi care nu au tangenta cu domeniul de activitate care se desfasoara in cadrul unui studio de videchat  parerile sunt din start preconcepute. Astfel, in pofida absentei unor  informatii concrete pe care sa-si sustina teoria, aceasta este aproape la unison, aceeasi, respectiv cei care lucreaza in acest domeniu ar fi la mana celor care ii angajeaza, in baza unor intelegeri obscure, care ii transforma intr-un fel de sclavi, intr-o acceptiune mai moderna.

Lucrurile nu stau astfel atunci cand vine vorba despre un studio de videochat care functioneaza perfect legal, sunt respectate toate normele in vigoare, iar cei care activeaza aici au de la inceput un contract de munca sigur, asemenea profesiilor mai obisnuite. Iar statutul persoanelor care decid sa lucreze in acest domeniu este cel de artist – interpret, asa cum va fi trecut in contractul de munca stabilit.

De asemenea, la fel ca in cazurile altor joburi, de la inceput este stabilit un program de lucru, angajatii au aceleasi drepturi si obligatii, beneficiaza de concediu de odihna, de asigurare medicala. Printre avantaje, pe langa castigurile excelente pe care le pot avea lucrand in aceasta bransa, se numara primirea de bonusuri, comisioane, cazare videochat gratuita, pauze relaxante in programul de lucru constand in sedinte de masaj sau antrenamente la sala de fitness, asistenta tehnica asigurata pe toata perioada activitatii. Tot la capitolul avantaje in situatia de angajare in videochat sunt si cele care presupun instruirea periodica a modelelor, atat in ceea ce priveste imbunatatirea constanta a abilitatilor de comunicare,  arta seductiei prin conversatii incitante, posibilitatea de a deveni protagoniste ale unor portofolii foto profesioniste, precum si cea de a obtine ce e mai bun din propria imagine, cu ajutorul unor cursuri de infrumusetare.

De toate aceste avantaje vor putea beneficia acele aspirante care vor convinge reprezentantii studioului de videochat prin seriozitate, punctualitate, respectarea cerintelor din contract, dorinta constanta de a se instrui si de a se perfectiona, o prezenta placuta si atractiva, completata de vorbirea impecabila a limbii romane, de capacitatea de a purta cu naturalete conversatii in  limba engleza, usurinta de a aborda clientii intr-o maniera care sa-i atraga si sa-i cucereasca.

Odata angajate, modelele de videochat vor beneficia de confidentialitate deplina, identitate protejata, vor activa sub un pseudonim, iar activitatea si imaginea lor se vor regasi doar pe site-urile de streaming online, fara riscul de a aparea pe site-urile de socializare.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo