Criteriul National

Care este statutul unui model care lucreaza la un studio de videochat perfect legal?

Care este statutul unui model care lucreaza la un studio de videochat perfect legal?
noiembrie 29
10:35 2017

Pentru multi care nu au tangenta cu domeniul de activitate care se desfasoara in cadrul unui studio de videchat  parerile sunt din start preconcepute. Astfel, in pofida absentei unor  informatii concrete pe care sa-si sustina teoria, aceasta este aproape la unison, aceeasi, respectiv cei care lucreaza in acest domeniu ar fi la mana celor care ii angajeaza, in baza unor intelegeri obscure, care ii transforma intr-un fel de sclavi, intr-o acceptiune mai moderna.

Lucrurile nu stau astfel atunci cand vine vorba despre un studio de videochat care functioneaza perfect legal, sunt respectate toate normele in vigoare, iar cei care activeaza aici au de la inceput un contract de munca sigur, asemenea profesiilor mai obisnuite. Iar statutul persoanelor care decid sa lucreze in acest domeniu este cel de artist – interpret, asa cum va fi trecut in contractul de munca stabilit.

De asemenea, la fel ca in cazurile altor joburi, de la inceput este stabilit un program de lucru, angajatii au aceleasi drepturi si obligatii, beneficiaza de concediu de odihna, de asigurare medicala. Printre avantaje, pe langa castigurile excelente pe care le pot avea lucrand in aceasta bransa, se numara primirea de bonusuri, comisioane, cazare videochat gratuita, pauze relaxante in programul de lucru constand in sedinte de masaj sau antrenamente la sala de fitness, asistenta tehnica asigurata pe toata perioada activitatii. Tot la capitolul avantaje in situatia de angajare in videochat sunt si cele care presupun instruirea periodica a modelelor, atat in ceea ce priveste imbunatatirea constanta a abilitatilor de comunicare,  arta seductiei prin conversatii incitante, posibilitatea de a deveni protagoniste ale unor portofolii foto profesioniste, precum si cea de a obtine ce e mai bun din propria imagine, cu ajutorul unor cursuri de infrumusetare.

De toate aceste avantaje vor putea beneficia acele aspirante care vor convinge reprezentantii studioului de videochat prin seriozitate, punctualitate, respectarea cerintelor din contract, dorinta constanta de a se instrui si de a se perfectiona, o prezenta placuta si atractiva, completata de vorbirea impecabila a limbii romane, de capacitatea de a purta cu naturalete conversatii in  limba engleza, usurinta de a aborda clientii intr-o maniera care sa-i atraga si sa-i cucereasca.

Odata angajate, modelele de videochat vor beneficia de confidentialitate deplina, identitate protejata, vor activa sub un pseudonim, iar activitatea si imaginea lor se vor regasi doar pe site-urile de streaming online, fara riscul de a aparea pe site-urile de socializare.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro