Criteriul National

Care sunt avantajele colaborarii un distribuitor de materiale electrice

Care sunt avantajele colaborarii un distribuitor de materiale electrice
martie 30
16:58 2019

Cei care lucreaza in industria electrica si au nevoie in permanenta de diferite tipuri de produse din aceasta gama pentru a-si desfasura activitatea in mod eficient, trebuie sa apeleze la un distribuitor de materiale electrice pentru a-si asigura un flux constant. Astfel, marii producatori din Romania pot ajunge sa se numere printre cei mai buni, iar clientii lor vor avea garantia ca, apeland la specialisti, vor beneficia atat de servicii, cat si de produse de calitate.

Domeniul electric este unul de care intotdeauna va fi nevoie in toate ramurile, asa ca in randurile urmatoare sunt prezentate principalele motive pentru apelarea la un distribuitor de renume este absolut necesara!

Stocuri mari, oricand

Atunci cand o companie are nevoie sa achizitioneze materiale electrice in cantitati foarte mari, a apela la un distribuitor de specialitate este cea mai avantajoasa optiune. Cel din urma va avea intotdeauna produsele solicitate, datorita faptului ca urmareste sa fie cel mai bun distribuitor de pe piata, care isi onoreaza contractele cat mai eficient.

Livrare intr-un timp foarte scurt

Pe langa faptul ca distribuitorii buni de materiale electrice trebuie sa dispuna de stocuri foarte mari, ei trebuie sa se asigure ca livrarile se fac in cel mai scurt timp posibil. Mai mult, transporturile trebuie realizate in conditii sigure, pentru ca produsele sa ajunga la destinatie intr-o stare perfecta si pentru a putea fi utilizate cat mai repede.

Categorii diverse de produse comercializate

Produsele care pot fi achizitionate de distribuitori sunt foarte variate: becuri, instalatii de iluminat, produse electrice care sunt folosite in constructii, produse utilizate pentru amenajarea locuintelor sau a sediilor de firme, dar si diferite tipuri de unelte si echipamente. Inainte de incheierea unui contract, se poate studia catalogul cu produse, pentru ca toti clientii sa stie care este gama de produse de care pot beneficia de-a lungul timpului.

Experienta in domeniu

Apelarea la un distribuitor cu experienta in domeniu presupune o serie de avantaje. De exemplu, clientii vor avea siguranta ca toate contractele vor fi onorate in mod corespunzator, la timp si ca la sfarsitul zilei, dupa despachetarea coletelor, toate produsele vor fi in regula. In plus, din punct de vedere logistic, o companie cu experienta in spate are mult mai multe de spus decat una aflata la inceput de drum.

Un raport calitate/pret excelent

Nu in ultimul rand, raportul calitate/pret oferit de catre distribuitorii mari este unul excelent, ceea ce reprezinta inca un plus pe care clientii interesati de achizitionarea unor stocuri mari ar trebui sa-l ia in calcul atunci cand isi aleg furnizorul.

Pentru ca orice tip de afacere sa functioneze in parametri normali si sa fie totodata profitabila, parteneriatele cu alte firme trebuie sa fie solide, bazate pe incredere, dar si pe numeroasele avantaje mentionate anterior. Astfel, persoanele care au nevoie de materiale electrice pentru a-si desfasura activitatea vor sti ca pot apela cu incredere la distribuitorii parteneri!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei