Criteriul National

Care sunt avantajele colaborarii un distribuitor de materiale electrice

Care sunt avantajele colaborarii un distribuitor de materiale electrice
martie 30
16:58 2019

Cei care lucreaza in industria electrica si au nevoie in permanenta de diferite tipuri de produse din aceasta gama pentru a-si desfasura activitatea in mod eficient, trebuie sa apeleze la un distribuitor de materiale electrice pentru a-si asigura un flux constant. Astfel, marii producatori din Romania pot ajunge sa se numere printre cei mai buni, iar clientii lor vor avea garantia ca, apeland la specialisti, vor beneficia atat de servicii, cat si de produse de calitate.

Domeniul electric este unul de care intotdeauna va fi nevoie in toate ramurile, asa ca in randurile urmatoare sunt prezentate principalele motive pentru apelarea la un distribuitor de renume este absolut necesara!

Stocuri mari, oricand

Atunci cand o companie are nevoie sa achizitioneze materiale electrice in cantitati foarte mari, a apela la un distribuitor de specialitate este cea mai avantajoasa optiune. Cel din urma va avea intotdeauna produsele solicitate, datorita faptului ca urmareste sa fie cel mai bun distribuitor de pe piata, care isi onoreaza contractele cat mai eficient.

Livrare intr-un timp foarte scurt

Pe langa faptul ca distribuitorii buni de materiale electrice trebuie sa dispuna de stocuri foarte mari, ei trebuie sa se asigure ca livrarile se fac in cel mai scurt timp posibil. Mai mult, transporturile trebuie realizate in conditii sigure, pentru ca produsele sa ajunga la destinatie intr-o stare perfecta si pentru a putea fi utilizate cat mai repede.

Categorii diverse de produse comercializate

Produsele care pot fi achizitionate de distribuitori sunt foarte variate: becuri, instalatii de iluminat, produse electrice care sunt folosite in constructii, produse utilizate pentru amenajarea locuintelor sau a sediilor de firme, dar si diferite tipuri de unelte si echipamente. Inainte de incheierea unui contract, se poate studia catalogul cu produse, pentru ca toti clientii sa stie care este gama de produse de care pot beneficia de-a lungul timpului.

Experienta in domeniu

Apelarea la un distribuitor cu experienta in domeniu presupune o serie de avantaje. De exemplu, clientii vor avea siguranta ca toate contractele vor fi onorate in mod corespunzator, la timp si ca la sfarsitul zilei, dupa despachetarea coletelor, toate produsele vor fi in regula. In plus, din punct de vedere logistic, o companie cu experienta in spate are mult mai multe de spus decat una aflata la inceput de drum.

Un raport calitate/pret excelent

Nu in ultimul rand, raportul calitate/pret oferit de catre distribuitorii mari este unul excelent, ceea ce reprezinta inca un plus pe care clientii interesati de achizitionarea unor stocuri mari ar trebui sa-l ia in calcul atunci cand isi aleg furnizorul.

Pentru ca orice tip de afacere sa functioneze in parametri normali si sa fie totodata profitabila, parteneriatele cu alte firme trebuie sa fie solide, bazate pe incredere, dar si pe numeroasele avantaje mentionate anterior. Astfel, persoanele care au nevoie de materiale electrice pentru a-si desfasura activitatea vor sti ca pot apela cu incredere la distribuitorii parteneri!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei