Criteriul National

Care sunt avantajele folosirii unor plase fotbal?

Care sunt avantajele folosirii unor plase fotbal?
februarie 26
15:00 2018

Amenajarea terenurilor de joacă, cum ar fi un teren pe care se joacă fotbal, comportă anumite etape pe care trebuie să le aibă în vedere orice dezvoltator. Fie că vorbim despre terenul de fotbal al unei echipe cunoscute, sau despre un teren în curs de amenajare, criteriile de realizare vor fi similare. În același timp, nevoi asigurării protecției participanților la un meci de fotbal este și ea identică. În acest sens, folosirea unor plase fotbal de calitate devine un considerent imperios necesar.

De ce este avantajos să folosim o plasă fotbal?

 

Amenajarea unui teren de fotbal presupune și delimitarea ariilor în care se desfășoară activitatea pe acel teren. Pe de o parte vom avea de protejat zona terenului, iar pe altă parte va trebui să delimităm zona spectatorilor. O plasă fotbal ne poate ajuta să realizăm acest lucru deoarece ne va oferi câteva avantaje majore.

 

Vizibilitate. O plasă fotbal trebuie să ne permită să avem acces la nivel vizual la ceea ce se întâmplă în teren. Din acest punct de vedere ochiurile plasei sunt foarte importante, la fel și dimensiunea acestora. În general, mărimea ochiurilor se recomandă a fi de 100 mm, tocmai din acest punct de vedere. Firește, tot în categoria vizibilitate intră și datele ce țin de grosimea firelor folosite, deoarece un fir mai gros poate influența felul în care este percepută imaginea. Grosimea firului poate varia, de la 2,5 la 3,5 mm, în funcție de tipul plasei ce urmează a fi folosită.

 

Rezistență la mediul exterior. Terenurile de fotbal sunt în general situate la exterior, acolo unde plasa poate fi supusă acțiunii factorilor de mediu externi. Astfel, vântul, ploaia, gerul, zăpada sau soarele în exces pot influența modul de comportare al plasei, însă dacă aceasta este realizată în mod corespunzător, atunci nu ar trebui să apară niciun fel de problemă. În general plasele pentru terenuri de fotbal sunt rezistente la intemperii și la acțiunea razelor ultraviolete, lucru care le face numai bune de folosit în mediul exterior. Materialul din care sunt realizate plasele este polietilenă de înaltă tenacitate, produs testat și verificat, astfel încât să putem fi siguri de abilitățile lor. În acest fel durata de utilizare se mărește destul de mult, lucru care constituie în mod cert un avantaj. Fibrele din care este efectuată plasa nu rețin apa, ceea ce înseamna că plasa își va păstra caracteristicile și nu va putrezi în timp, nici chiar în contact cu ploaia și zăpada.

 

Durabilitate și economii. Plasa pentru terenuri de fotbal are ca scop închiderea perimetrală a terenului. De aceea, este necesar să se folosească produse de calitate, rezistente, care să nu trebuiască să fie înlocuite cu repeziciune. Plasa din polipropilenă aduce cu sine acest avantaj, fiind un produs care rezistă de-a lungul timpului. Durabilitatea va avea ca efect o economie destul de mare din punct de vedere financiar, deoarece acest lucru înseamnă că nu va trebui să cheltuim foarte mulți bani cu înlocuirea plasei, dar și cu plățile adiacente acestui proces (demontare plasă veche, montaj, etc.)

 

La montajul plasei de fotbal este foarte important aspectul asigurării acesteia, asigurare care se face cu ajutorul unor benzi de cauciuc, foarte rezistente în timp. Acestea au rol de fixare, principiul fiind similar cu cel al asigurării plaselor cu ajutorul unor sfori.

 

Pentru un astfel de proiect, cum ar fi un teren de fotbal, este foarte important să avem în vedere toate lucrurile necesare astfel încât siguranța și durabilitatea să fie asigurate. Folosirea celor mai bune produse, performante din punct de vedere calitativ, dar și inovative deopotrivă, ne aduce cu sine doar beneficii și în consecință și proiectul nostru va fi unul cu adevărat de succes.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro