Criteriul National

Care sunt avantajele oferite de o camera spion?

Care sunt avantajele oferite de o camera spion?
martie 25
11:45 2022

Sistemele de securitate la domiciliu reprezinta o modalitate populara pentru proprietari de a-si proteja locuinta. Bazandu-se cel mai adesea pe o interfata digitala protejata de o parola, acest aparat detecteaza tentativele de efractie si alerteaza proprietarul de la primele semne de pericol.

Cu toate acestea, sistemele de securitate traditionale pot neglija ajutorul vizual de baza al supravegherii generale al casei. Camera spion reprezinta o modalitate excelenta de promova securitatea si protectia familiei si a casei tale. Fie ca este vorba despre o camera montata in apropiere de garaj sau in curte, poti adauga un plus de securitate proprietatii tale pentru a-ti proteja casa si tot ce se afla la interior.

Avantajele oferite de camere spion instalate la interiorul si exteriorul casei tale sunt considerabile. Iata mai jos cateva demne de mentionat.

Tehnologia de notificare precoce a intrusilor

Tehnologia din dotarea camerelor spion a progresat cu pasi de urias in ultimele decenii. In zilele noastre, unele camere spion pot fi conectate direct la Internet ceea ce iti permite sa stochezi si sa ai acces la secvente direct din cloud.

In plus, unele dispozitive se conecteaza, prin intermediul unor aplicatii, la telefonul inteligent. Aceste aplicatii iti permit sa verifici camerele oricand iti doresti si, in plus, vei fi avertizat de fiecare data cand un intrus este observat pe proprietatea ta. Aceasta tehnologie de notificare precoce a unui intrus iti permite sa reactionezi rapid.

Captureaza dovezi ale unui invazii la domiciliu

Atunci cand o persoana sau mai multe persoane intra prin efractie in casa ta, atunci cand esti la munca sau cand esti in vacanta, o camera spion te ajuta sa ai dovezi cu privire la invazia la domiciliu. Sunt dovezi cheie pe care le poti prezenta politiei.

Poti descuraja si preveni intrusii

S-a demonstrat faptul ca o camera spion plasata intr-o zona vizibila reduce nivelul de infractionalitate din anumite orase sau cartiere. Infractorii care observa camerele spion vor fi descurajati, nu isi asuma riscul de a fi prinsi in flagrant.

In plus, o camera spion plasata in exteriorul casei tale poate fi utilizata pentru a detecta slabiciunile din perimetrul proprietatii tale, ceea ce iti va permite sa identifici modalitati de a preveni viitoare invazii ale domiciliului.

Dovezi atunci cand ai nevoie

Ai remarcat faptul ca ti-a disparut o anumita suma de bani atunci cand unii membri ai familiei sau prieteni au fost in casa ta? Bijuterii ti-au disparut atunci cand dadaca a stat peste noapte in casa ta? O camera spion este ideala pentru a avea dovezi in aceste cazuri.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul