Criteriul National

Care sunt avantajele si dezavantajele fatetelor dentare?

Care sunt avantajele si dezavantajele fatetelor dentare?
ianuarie 03
18:46 2021

Zambetul este unul dintre cele mai puternice accesorii pe care le poti purta. Partea buna este ca il ai mereu la indemana. Partea proasta este ca nu este intotdeauna atat de frumos precum ti-ai dori. Tocmai de aceea, iti recomandam sa iei in calcul niste fatete dentare . Fatetele dentare iti imbunatatesc mult fizionomia si reusesc sa creasca increderea in propria persoana si starea de spirit. Pe langa asta, ofera si alte avantaje:

  • Pot indrepta si pot schimba culoarea dintilor, in asa fel incat acestia sa fie drepti si frumosi;
  • Sunt o alternativa excelenta la albirea dentara, fara riscul de a se colora din nou, asa cum se intampla in cazul dintilor naturali;
  • sunt o alternativa foarte buna la coroanele dentare, insa au marele avantaj de a nu necesita o slefuire puternica sau scoaterea nervului;
  • Au o durata mare de viata. Niste fatete dentare bine realizate si bine puse pot sa reziste pana la 15 ani;
  • Seamana foarte bine cu dintii naturali;
  • Rezista foarte bine in fata petelor. Pot sa faca fata inclusiv la petele de cafea sau de tutun;
  • Pot acoperi unele probleme care extrem de neplacute: dintii aliniati gresit, dintii sparti, dintii cu afectiuni de structura, plombele mari si inestetice, spatiile mari dintre dinti, dintii ingalbeniti;
  • Sunt foarte bine tolerate de gingii si se pun foarte repede.

Care sunt dezavantajele fatetelor?

Evident, exista si o lista cu dezavantaje, insa aceasta este mai mica. Primul si cel mai important dezavantaj este costul, care nu este unul mic.

De asemenea, fatetele nu sunt reparabile daca ajung sa se ciobeasca sau sa se crape, asadar, in cazul unei astfel de probleme este necesara inlocuirea lor.

Nu in ultimul rand, pe lista cu dezavantaje se afla si faptul ca fatetarea dintilor este ireversibila. Odata ce ai luat decizia de a apela la o astfel de solutie estetica, nu poti sa te razgandesti. Din fericire, motivele pentru a te razgandi sunt aproape inexistente, avantajele unei astfel de interventii stomatologice fiind maxime.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Razvan Nemesu

Razvan Nemesu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul