Criteriul National

Care sunt benefciile deschiderii unui magazin online !

februarie 13
20:51 2020

Care sunt benefciile deschiderii unui magazin online !

In ziua de azi orice business pe care ai incerca sa-l dezvolti la un moment dat se loveste de anumite bariere deoarace clientii din mediul „fizic”
sunt limitati sau pur si simplu alti clienti nu stiu inca de tine .Din acest motiv marile afaceri din ziua de azi se desfasoara si pe internet pentru ca
internetul este o sursa nemasurabila de potentiali clienti.

Pe internet iti poti face cunoscut „brandul” astfel incat lumea sa stie ceeea ce faci si sa te faci cunoscut si popular. Desigur toate aceste lucruri se fac in timp cu rabdare si nu pe gratis desigur.Orice antreprenor costient si serios relizeaza faptul ca nu are cum fara investitie si un plan bine pus la punct si sustenabil sa relizeze un business de succes peste noapte si fara resursele enumerate.

Am punctat mai sus faptul ca internetul este o sursa inepuizabila de potentiali clienti pe diferite nise, fie ca este vorba de haine ,parfumuri,
piese auto sau orice alta ramura de activitate. Insa pentru a exista pe piata online este necesara si crerea unui magazin online care trebuie sa fie pus
la punct din orice punct de vedere si creat special nevoilor business-ului dumneavostra.

Nu va asteptati ca un magazin online creat cum trebuie sa fie gratis sau ieftin pentru ca nimic in lumea asta nu este gratis sau ieftin atunci cand vine vorba de calitate .Asa este si in cazul realizarii unui magazin online, un magazin creat de la zero special pentru business-ul tau este personalizat iar in spate trebuie sa fie conceputa o programare de calitate, nu platforme gratis instalate care mai apoi trebuie updatate sau care nu au sisteme de securitate bine puse la punct. Noi cei de la armasc6.ro venim in sprijinul antrepenorilor care isi dau seama
ca un magazin online facut de la zero si cum trebuie are mult mai multe beneficii decat platformele free. Beneficiile deschiderii unui magazin online sunt multiple de la numarul redus de angajati, chirie aproape zero in comapartie cu chiriile platite pe spatiile fizice si numarul crescut de potentiali clienti care pot sa cumpere de pe magazinul tau virtual.
Un magazin online bine facut face difernta deoarce el se incarca mult mai repede adica sub 2 secunde asa cum google-ul cere, userul poate accesa foarte usor fiecare pagina si este „manipulat” de catre un design placut sa faca anumite actiuni (ex:sa cumpere un produs frumos listat, sa se inregistreze ca user etc). Daca sunteti interesat de a va crea un magazin online profesional nu ezitati sa contactati echipa armasc6.ro care va va sta la dispozitie si va vor raspunde la toate intrebarile si nelamuririle dumneavostra.

Suntem o echipa tanara si care face fata oricarie provocari, suntem in continua dezvoltare atat ca firma cat si fiecare membru al echipei noastre in parte asa ca ne puteti contacta oricand.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul