Criteriul National

Care sunt beneficiile in a avea cat mai mult continut video?

Care sunt beneficiile in a avea cat mai mult continut video?
martie 25
14:25 2019

Odata cu introducerea tehnologiei si cresterea rapida a acesteia, dorinta pentru vizionarea filmelor creste si ea. Mai mult de atat, oamenii prezinta un interes tot mai mare pentru anumite filme educative.

Majoritatea persoanelor sunt din ce in ce mai ocupate si doresc sa invete cat mai multe lucruri intr-un timp cat mai scurt.

In ultimii ani s-a observat cum creatorii de continut s-au axat sa ofere utilizatorilor de internet, informatii valoroase prezentate cat mai atractiv intr-un timp cat mai scurt. Continutul video s-a concentrat sa ofere ceva valoros, prezentat cat mai rapid intr-un mod interactiv. Majoritatatea creatorilor de continut se indreapta spre continut video pentru a se asigura ca vizitatorii website-urilor sunt multumiti de ceea ce primesc.

HopeDiscovery are grija sa aduca utilizatorilor, filme educative de inalta calitate ce sa ofere informatii interesante si utile. Preferintele utilizatorilor pentru un continut video educativ nu este ceva intamplator, ei find constienti de beneficiile pe care le au de pe urma vizionarii acestora.

Care sunt beneficiile in a avea cat mai mult continut video?

1. Urmariti rezultatele

Atunci cand se utilizeaza continutul video, cei care il produc pot urmari mai bine, exact atunci cand consumatorii au oprit vizionarea, cate vizionari complete si partiale are un videoclip. Comparativ cu textul, abilitatea de a urmari rezultatele video individuale este revolutionara.

Aplicatia de urmarire a calatoriilor pentru consumatori, precum Google Analytics si o multitudine de aplicatii noi, cum ar fi Smaply sau Gliffy, permit utilizatorilor sa urmareasca cat de eficient este continutul pe site-ul lor.

2. Tehnologia determina dezvoltarea continutului video

Tehnologia este in continua inovatie si este benefica pentru multi creatori de continut, aceste inovatii fiind optime pentru continutul video. Mai ales ca acum poate fi usor optimizat pentru utilizatorii care folosesc cel mai des smartphone-urile pentru vizionarea filmelor.

3. Interactiunea consumatorilor cu video-urile

Consumatorii pot interactiona, partaja si comenta pe continutul video la atingerea unui buton. Continutul video este modalitatea perfecta de a implica cu usurinta toate tipurile de segmente de public.

4. Cresterea increderii consumatorilor in brand

Increderea este cheia construirii unor relatii puternice si de lunga durata cu consumatorii, motiv pentru care este atat de important ca videoclipurile sa-i determine sa interactioneze prin aprecieri si comentarii.

Prin crearea unui continut video usor de distribuit, consumatorii va vor vedea videoclipurile cu ideea ca cineva in care au incredere le-a vazut deja si le-a distribuit.

Tot timpul petrecut in vizionarea continutului video inseamna mai mult timp petrecut pe site-ul vostru in cele din urma, semnand motoarelor de cautare ca site-ul are continut excelent.

5. Util pentru fiecare ocazie

In opinia noastra, videoclipul este cea mai eficienta forma de continut. Este important ca brandurile sa inceapa sa includa un videoclip cu toate celelalte initiative de marketing. Produs nou? Creati un videoclip demonstrativ rapid despre cum sa il utilizati si de ce produsul este benefic.

Aveti un continut educativ ce merita promovat? Trebuie sa faceti continut ce sa se concentreze pe cele mai cautate intrebari ale utilizatorilor in ceea ce priveste sanatatea, educatia, spiritualitatea etc.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei