Criteriul National

Care sunt beneficiile in a avea cat mai mult continut video?

Care sunt beneficiile in a avea cat mai mult continut video?
martie 25
14:25 2019

Odata cu introducerea tehnologiei si cresterea rapida a acesteia, dorinta pentru vizionarea filmelor creste si ea. Mai mult de atat, oamenii prezinta un interes tot mai mare pentru anumite filme educative.

Majoritatea persoanelor sunt din ce in ce mai ocupate si doresc sa invete cat mai multe lucruri intr-un timp cat mai scurt.

In ultimii ani s-a observat cum creatorii de continut s-au axat sa ofere utilizatorilor de internet, informatii valoroase prezentate cat mai atractiv intr-un timp cat mai scurt. Continutul video s-a concentrat sa ofere ceva valoros, prezentat cat mai rapid intr-un mod interactiv. Majoritatatea creatorilor de continut se indreapta spre continut video pentru a se asigura ca vizitatorii website-urilor sunt multumiti de ceea ce primesc.

HopeDiscovery are grija sa aduca utilizatorilor, filme educative de inalta calitate ce sa ofere informatii interesante si utile. Preferintele utilizatorilor pentru un continut video educativ nu este ceva intamplator, ei find constienti de beneficiile pe care le au de pe urma vizionarii acestora.

Care sunt beneficiile in a avea cat mai mult continut video?

1. Urmariti rezultatele

Atunci cand se utilizeaza continutul video, cei care il produc pot urmari mai bine, exact atunci cand consumatorii au oprit vizionarea, cate vizionari complete si partiale are un videoclip. Comparativ cu textul, abilitatea de a urmari rezultatele video individuale este revolutionara.

Aplicatia de urmarire a calatoriilor pentru consumatori, precum Google Analytics si o multitudine de aplicatii noi, cum ar fi Smaply sau Gliffy, permit utilizatorilor sa urmareasca cat de eficient este continutul pe site-ul lor.

2. Tehnologia determina dezvoltarea continutului video

Tehnologia este in continua inovatie si este benefica pentru multi creatori de continut, aceste inovatii fiind optime pentru continutul video. Mai ales ca acum poate fi usor optimizat pentru utilizatorii care folosesc cel mai des smartphone-urile pentru vizionarea filmelor.

3. Interactiunea consumatorilor cu video-urile

Consumatorii pot interactiona, partaja si comenta pe continutul video la atingerea unui buton. Continutul video este modalitatea perfecta de a implica cu usurinta toate tipurile de segmente de public.

4. Cresterea increderii consumatorilor in brand

Increderea este cheia construirii unor relatii puternice si de lunga durata cu consumatorii, motiv pentru care este atat de important ca videoclipurile sa-i determine sa interactioneze prin aprecieri si comentarii.

Prin crearea unui continut video usor de distribuit, consumatorii va vor vedea videoclipurile cu ideea ca cineva in care au incredere le-a vazut deja si le-a distribuit.

Tot timpul petrecut in vizionarea continutului video inseamna mai mult timp petrecut pe site-ul vostru in cele din urma, semnand motoarelor de cautare ca site-ul are continut excelent.

5. Util pentru fiecare ocazie

In opinia noastra, videoclipul este cea mai eficienta forma de continut. Este important ca brandurile sa inceapa sa includa un videoclip cu toate celelalte initiative de marketing. Produs nou? Creati un videoclip demonstrativ rapid despre cum sa il utilizati si de ce produsul este benefic.

Aveti un continut educativ ce merita promovat? Trebuie sa faceti continut ce sa se concentreze pe cele mai cautate intrebari ale utilizatorilor in ceea ce priveste sanatatea, educatia, spiritualitatea etc.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei