Criteriul National

Care sunt beneficiile scolilor de gatit

Care sunt beneficiile scolilor de gatit
mai 14
13:55 2020

Indiferent daca sunteti un bucatar in devenire, sau un adevarat specialisti in tainele gatitului sau pur si simplu iubitor de mancare, cursurile de gatit predate de un expert din industrie va pot aduce abilitatile culinare la nivelul urmator. Cand mancarea este o pasiune, dorinta cunoasterii de a merge mai presus de a crea mese simple este o dorinta fireasca.

Cursuri de gatit: Disciples Escoffier Romania

Cursurile de gatit sunt cursuri scurte – de obicei de la 1 la 3 ore – care ofera idei, educatie culinara si experienta practica in domenii specifice legate de prepararea, prezentarea si aprecierea generala. Unele dintre clasele de baza oferite de scolile de gatit includ instructiuni despre degustarea de vin, abilitati de cutit si macelarie, coacere si decorarea tortului si tehnici de baza de gatit. In afara de acestea, exista si clase specializate dedicate bucatariei internationale si teme avansate de preparare a alimentelor.

Astfel de institutii culinare precum Disciples Escoffier ofera o gama impresionanta de cursuri de pregatire adaptate pentru oaspetii cu o experienta vasta. Cursurile sunt prezentate intr-o maniera mult mai distractiva si informala decat cele oferite ca parte a unei educatii culinare formale. Fiecare are propriile motive pentru a se inscrie la cursuri de gatit, dar invatarea complexelor gatitului fin intr-un mediu hands-on nu numai ca iti ofera o experienta culinara unica, ci este sigur ca iti va oferi abilitatile si increderea de a-ti demonstra talentele de gatit cu familia si prietenii. Pe langa faptul ca inveti exact ce unealta sau tehnica de bucatarie sa folosesti pentru fiecare pas al pregatirii alimentelor – de la carne proaspata, ierburi si legume pana la prepararea unei mese frumoase – poti crea amintiri, sa-ti faci prieteni si chiar sa descoperi cateva talente ascunse.

Intotdeauna este loc pentru imbunatatiri

Chiar si cei mai buni bucatari isi actualizeaza constant si isi imbunatatesc abilitatile si repertoriul. Daca va cunoasteti deja drumul in jurul bucatariei dvs., sa urmati o scoala de gatit poate imbunatati abilitatile pe care le detineti deja. Si daca ai decis ca este timpul sa inveti cum sa gatesti o masaca un adevarat profesionist, cursul pentru incepatori nu numai ca iti poate furniza anumite abilitati de baza in bucatarie, ci chiar ar putea sa-ti starneasca curiozitatea.

Puteti viziona toate emisiunile de gatit la TV, dar nu este nimic asemanator experientei practice de a fi intr-o bucatarie profesionala, cu un instructor cu experienta care sa-si demonstreze abilitatile in timp real si mai ales cu ajutorul asociatiei Disciples Escoffier.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Marius

Marius

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul