Criteriul National

Care sunt caracteristicile unei companii de asigurări?

Care sunt caracteristicile unei companii de asigurări?
august 25
09:36 2021

Propunând servicii de asigurare atât persoanelor fizice, cât și juridice, atât firmelor mai mari, cât și firmelor mai mici, o companie sau un birou asigurări Ploiești este cea mai importantă atunci când vrei să îți asiguri bunurile sau sănătatea.

Serviciile propuse de Verbalex asigurări Ploiești

Din punct de vedere general,un birou asigurări regrupează mai multe domenii de activități, în funcție de nevoile omului modern.

Aici putem aminti în primul rând, asigurarea de răspundere civilă care este cea mai importantă și cel mai des întâlnită. Aici intră domeniile precum asigurarea locuinței sau a automobilului deoarece se ocupă de pagube sau daune morale  și de diversele soluți care sunt necesare atunci când apar diferite probleme precum vătămarea corporală sau decesul . Deci intră și cele cu un caracter social, precum cele de viață.

Pentru bunurile materiale se pot alege și asigurări pentru motocicletă, pentru scooter sau ATV, dar și altele care sunt legate de catastrofele naturale precum furtuni devastatoare, inundații, furt sau alte coliziuni sau probleme.

Dar, un birou asigurări eficient trebuie să fie capabil să propună mai multe tipuri de asigurări personalizate, în funcție de fiecare client, de nevoile și de dorințele sale.

Apelând la serviciile unui astfel de birou, poți să fii sigur de faptul că te poți bucura de o echipă deschisă, care știe cum să te asculte și să te sfătuiască, rapidă în acțiuni și mereu disponibilă.

Să alegi așa cum trebuie asigurare Ploiești este un lucru extrem de important deoarece în primul rând, este foarte important să discuți cu asiguratorul, să te simți bine în largul său și să exprime încredere.

De ce ai nevoie și tu de asigurare Ploiești?

O asigurare este în primul rând, cea care te ajută să previi sau să gestionezi anumite riscuri.

Asigurarea te ajută astfel să:

  • Devii proprietar, deoarece cei care oferă credite ipotecare au nevoie în primul rând să știe că ai o casă protejată. Oferă protecție dacă ești prădat de hoți, dacă casa este inundată sau distrusă de furtuni sau in caz de incendiu.
  • Să conduci o mașină, deoarece fără asigurare, foarte puține persoane sunt în măsură să plătească reparațiile unei mașini în caz de accident. Sau să plătească spitalizarea unei persoane pe care a accidentat-o. Asigurarea pentru automobil este și o exigență legală.
  • Să păstrezi nivelul de viață actual în caz de maladie gravă sau invaliditate. Poate să acopere anumite taxe sau chletuieli de spitalizare, dar și alte cheltuieli importante.
  • Să achiți taxele legate de medicamente sau unele servicii- dentist, îngrijirea vederii sau altele.
  • Să mergi în vacanță fără să te temi de anularea zborului sau de taxe medicale de urgență în străinătate.

O asigurare, fie ea de viață, fie ea pentru automobil, oferă reale avantaje de care poți profita nu numai tu, ci și  întreaga ta familie. Te pot ține departe și la adăpost de anumite probleme ce pot apărea brusc, neprevăzut și să te bucuri în continuare așa cum trebuie de viață alături de cei dragi.

 

Contact: Verbalex Ploiesti

www.traduceriperfecte.ro

Telefon: 0787.304.049

Email: comenzi@traduceriperfecte.ro

Adresa: Strada Vasile Lupu, nr56, Ploiești

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul