Criteriul National

Care sunt casele de pariuri cu licență în România?

Care sunt casele de pariuri cu licență în România?
februarie 12
19:46 2021

În primul rând vom vorbi despre ce înseamnă o licență în industria pariurilor. Datorită unei legislații care a fost introdusă în anul 2016, pentru a putea opera pe domeniul .ro și, implicit, pe teritoriul României, o companie trebuie să aplice și să fie acceptată pentru o licență la Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc (ONJN). Vom acoperi de-a lungul acestui articol de ce să nu jucăm la agențiile care nu au o licență, care sunt acestea și cum putem afla care sunt casele de pariuri care au dreptul să își desfășoare serviciile în România.

De ce să nu jucăm la site-urile nelicențiate

Dacă un site nu este licențiat să își desfășoare activitatea pe teritoriul țării noastre, atunci nu veți avea nici o siguranță privind sumele depuse sau cele retrase. Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc au creat „lista neagră’ a agențiilor care operează pe domeniile .ro fără să aibă licență.

O agenție reușește să activeze deoarece ea cumpără mai multe domenii asemănătoare, dar diferite, iar când unul dintre ele este raportat și închis, ele își transferă întregul site pe următorul domeniu, iar ea va activa până când vor fi prinși din nou. Ele fac acest lucru pentru a evita să plătească taxe și impozite statului român. Există sute, dacă nu mii de astfel de site-uri pe lista neagră a Oficiului Național pentru Jocurile de Noroc.

Care sunt casele de pariuri cu licență din România

Toate agențiile care dispun de sucursale stradale au o licență de operare pe teritoriul țării noastre. Dar sunt și case de pariuri care activează doar în mediul online și sunt 100% legale. Vezi cea mai buna aplicatie de pariuri sportive. Indiferent de tipul de agenție, ele sunt listate și actualizate în mod constant pe site-ul ONJC. Aici avem companii autohtone, dar și unele care activează în întreaga lume.

Există 26 de companii care își oferă serviciile în România, dar multe dintre ele au mai multe firme care operează sub conducerea lor. De exemplu, Play Online Solutions LTD gestionează următoarele site-uri: eliteslots, magnumbet, winner, winnerbet, seven, magicslots, bet7, liquidslots și senatorbet. Dar avem și companii care au un singur site în gestionare, cum ar fi SC BET ZONE SRL cu efortuna.ro sau Superbet Interactive ce au superbet.ro, dar și alte case de pariuri cu tradiție în România.

Indiferent de motivul pe care îl aveți să pariați, este necesar să verificați întotdeauna lista actualizată a ONJN, deoarece e posibil ca unele case de pariuri să nu mai dorească o licență pe teritoriul țării noastre și să renunțe să își ofere serviciile.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

ProMedia

ProMedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul