Criteriul National

Care sunt cele mai apreciate sortimente de narghilea?

Care sunt cele mai apreciate sortimente de narghilea?
martie 12
17:46 2022

Popularitatea fumatului de narghilea devine tot mai mare și în România în ultimii ani motiv pentru care tot mai multe terase aleg să o includă în meniu. Chiar dacă narghileaua există de mai bine de 1000 de ani, românii descoperă abia cum efectele sale destul de interesante, ceea ce nu este absolut normal.

Lipsa de experiență este motivul pentru care se arată entuziaști să încerce noi și noi sortimente de narghilea. Ei bine, opțiuni sunt nenumărate, iar în acest articol am ales să prezentăm cele mai apreciate sortimente de narghilea.

Astfel, dacă ești fan, cu siguranță vei fi tare curios să încerci și tu următoarele sortimente de narghilea:

Narghilea cu aromă de fructe

Dacă de regulă nu îți place să experimentezi, ci mai degrabă preferi să mergi la sigur, cu siguranță narghileaua cu aromă de fructe reprezintă opțiunea pe care o alegi cel mai adesea. Este o opțiune safe, deoarece vei avea garanția că sortimentul comandat va fi pe gustul tău.

În acest sens, vei avea de ales dintr-o gamă variată de fructe de la măr, piersică și grapefruit, la struguri și mentă, afine, scorțișoară sau pepene roșu. Așa-i că sună interesant? Ar trebui să le încerci și tu, cu o vizită la una dintre locațiile cu narghilea Ganesha Caffe.

Mentă amestecată cu diferite fructe

Menta este un ingredient folosit adesea în amestecurile de tutun pentru narghilea, fiind combinată cu diferite fructe pentru un rezultat cât mai interesant. Drept urmare, atunci când observi un sortiment de narghilea ce include și menta, ar trebui să îl încerci. Sigur vei găsi gustul ca fiind grozav!

Narghilea cu aromă de bubble gum

În schimb, dacă aromele de fructe ți se par banale și ai dori să încerci ceva mai interesant, atunci ce spui de bubble gum? Există astfel de sortimente de narghilea și ar putea deveni cu ușurință opțiunea ta preferată.

Gustul dulce și pe alocuri răcoritor al sortimentului bubblegum oferă o notă exotică acestui sortiment, detaliu ce te-ar putea convinge să îl alegi mai des.

Narghilea specială

Atunci când îți dorești ca sortimentul ales pentru narghilea să îți ofere cu adevărat o experiență unică, ai putea avea în vedere opțiuni precum cele de vin, vodkă, whiskey, tequilla, rom sau gin. Da, există astfel de sortimente și ar trebui să le încerci cel puțin o dată. Fără dar sau poate vei dori să repeți experiența.

Acestea sunt, așadar, câteva dintre cele mai interesante sortimente de narghilea pe care ar trebui să le încerci. Gusturile sunt însă diferite de la o persoană la alta, așa că recomandarea noastră este să încerci mereu noi și noi sortimente, deoarece astfel ai șansa de a obține experiențe memorabile încântătoare pentru un iubitor de narghilea.

Iar dacă vrei cu experiențe cu adevărat unice, o vizită la Ganesha Caffe te va ajuta să le obții. Pune în practică recomandările noastre și cu siguranță nu vei regreta.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul