Criteriul National

Care sunt cele mai bune modulatoare FM Bluetooth

Care sunt cele mai bune modulatoare FM Bluetooth
martie 12
14:32 2017

Cei ce petrec mult timp in masina personala, pe drum, stiu cat de importante sunt gadgeturile care fac ca momentele interminabile din trafic sa fie cat mai placute. Astfel de dispozitive sunt si modulatoarele FM Bluetooth, care lucreaza pe frecvente mici si permit utlizatorilor sa redea melodiile preferarte stocate pe telefoanele mobile sau pe USB-uri direct pe radioul autoturismului.

Care sunt avantajele modulatoarelor FM Bluetooth

In primul rand, lipsa cablurilor care sunt incomode in timpul condusului. Functia Bluetooth permite conectarea telefonului  sau a CD-player-ului, pe frecventele joase libere ale aparatului radio instalat pe autoturism. Astfel ca melodiile preferate pot fi reproduse impecabil, direct prin acest dispozitiv.

Un alt avantaj este calitatea melodiilor. Bineinteles ca boxele performante ale autoturismului permit reproducerea clara si limpede a tuturor melodiilor preferate. Deci acesta pot fi ascultate cu la o calitate exceptionala. Utilizatorii  modulatoarelor FM Bluetooth se pot bucura de play-listuri impresioante, cu mii de melodii preferate.

Utilizatorul se poate bucura de piesele preferate fara pauza de reclame! NU de putine ori reclamele realizate pentru posturiile de radio sunt agresive.In plus multe din spoturile comerciale sunt insotite de semnale acustice ce imita sirenelele autospecialelor de Pompieri, Smurd, Ambulanta, fapt ce poate distrage atentia de la condus.

Cum trebuie sa fie modulatoarele FM bune

  1. Modualtoarele FM bluetooth bune trebuie sa functioneze pe frecvente reduse, pentru a se evita interferentele cu alte dispozitive. Conform directivlor Europene emisiile acestor aparate nu trebuie sa depaseasca valorile de 50nW ERP. Deci un dispozitiv bun este produs in UE sau pentru pietele din Uniunea Europeana.
  2. Sa detina o raza de transmitere de 6-8 m. Specialistii considera ca valoarea maxima de transmisie ideala este de 7 m, pentru ca premite realizarea setarilor chiar si din exteriorul autoturismului.
  3. Functii numeroase si variate. Un modulator FM bluetooth bun vine cu functii numeroase care permit filtrarea sunetelor, optiuni Radio Data System si egalizator. De asemema trebuie sa fie usor de utilizat, deci trebuie sa posede butoane pozitionate intuitiv, bine semnalizate.

Pe bax.ro – magazin online, pot fi gasite numeroase modele de modulatoare FM bluetooth si car kit-uri portabile menite sa transforme calatoria cu autoturismul in simpla placere. Tot in paginile magazinului pot fi desoperite gadgeturi usor de utilizat, care pot  sa usureze activitatile cotidiene si sa imbunatateasca calitatea vietii.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro