Criteriul National

Care sunt cele mai bune modulatoare FM Bluetooth

Care sunt cele mai bune modulatoare FM Bluetooth
martie 12
14:32 2017

Cei ce petrec mult timp in masina personala, pe drum, stiu cat de importante sunt gadgeturile care fac ca momentele interminabile din trafic sa fie cat mai placute. Astfel de dispozitive sunt si modulatoarele FM Bluetooth, care lucreaza pe frecvente mici si permit utlizatorilor sa redea melodiile preferarte stocate pe telefoanele mobile sau pe USB-uri direct pe radioul autoturismului.

Care sunt avantajele modulatoarelor FM Bluetooth

In primul rand, lipsa cablurilor care sunt incomode in timpul condusului. Functia Bluetooth permite conectarea telefonului  sau a CD-player-ului, pe frecventele joase libere ale aparatului radio instalat pe autoturism. Astfel ca melodiile preferate pot fi reproduse impecabil, direct prin acest dispozitiv.

Un alt avantaj este calitatea melodiilor. Bineinteles ca boxele performante ale autoturismului permit reproducerea clara si limpede a tuturor melodiilor preferate. Deci acesta pot fi ascultate cu la o calitate exceptionala. Utilizatorii  modulatoarelor FM Bluetooth se pot bucura de play-listuri impresioante, cu mii de melodii preferate.

Utilizatorul se poate bucura de piesele preferate fara pauza de reclame! NU de putine ori reclamele realizate pentru posturiile de radio sunt agresive.In plus multe din spoturile comerciale sunt insotite de semnale acustice ce imita sirenelele autospecialelor de Pompieri, Smurd, Ambulanta, fapt ce poate distrage atentia de la condus.

Cum trebuie sa fie modulatoarele FM bune

  1. Modualtoarele FM bluetooth bune trebuie sa functioneze pe frecvente reduse, pentru a se evita interferentele cu alte dispozitive. Conform directivlor Europene emisiile acestor aparate nu trebuie sa depaseasca valorile de 50nW ERP. Deci un dispozitiv bun este produs in UE sau pentru pietele din Uniunea Europeana.
  2. Sa detina o raza de transmitere de 6-8 m. Specialistii considera ca valoarea maxima de transmisie ideala este de 7 m, pentru ca premite realizarea setarilor chiar si din exteriorul autoturismului.
  3. Functii numeroase si variate. Un modulator FM bluetooth bun vine cu functii numeroase care permit filtrarea sunetelor, optiuni Radio Data System si egalizator. De asemema trebuie sa fie usor de utilizat, deci trebuie sa posede butoane pozitionate intuitiv, bine semnalizate.

Pe bax.ro – magazin online, pot fi gasite numeroase modele de modulatoare FM bluetooth si car kit-uri portabile menite sa transforme calatoria cu autoturismul in simpla placere. Tot in paginile magazinului pot fi desoperite gadgeturi usor de utilizat, care pot  sa usureze activitatile cotidiene si sa imbunatateasca calitatea vietii.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo