Criteriul National

Care sunt cele mai bune modulatoare FM Bluetooth

Care sunt cele mai bune modulatoare FM Bluetooth
martie 12
14:32 2017

Cei ce petrec mult timp in masina personala, pe drum, stiu cat de importante sunt gadgeturile care fac ca momentele interminabile din trafic sa fie cat mai placute. Astfel de dispozitive sunt si modulatoarele FM Bluetooth, care lucreaza pe frecvente mici si permit utlizatorilor sa redea melodiile preferarte stocate pe telefoanele mobile sau pe USB-uri direct pe radioul autoturismului.

Care sunt avantajele modulatoarelor FM Bluetooth

In primul rand, lipsa cablurilor care sunt incomode in timpul condusului. Functia Bluetooth permite conectarea telefonului  sau a CD-player-ului, pe frecventele joase libere ale aparatului radio instalat pe autoturism. Astfel ca melodiile preferate pot fi reproduse impecabil, direct prin acest dispozitiv.

Un alt avantaj este calitatea melodiilor. Bineinteles ca boxele performante ale autoturismului permit reproducerea clara si limpede a tuturor melodiilor preferate. Deci acesta pot fi ascultate cu la o calitate exceptionala. Utilizatorii  modulatoarelor FM Bluetooth se pot bucura de play-listuri impresioante, cu mii de melodii preferate.

Utilizatorul se poate bucura de piesele preferate fara pauza de reclame! NU de putine ori reclamele realizate pentru posturiile de radio sunt agresive.In plus multe din spoturile comerciale sunt insotite de semnale acustice ce imita sirenelele autospecialelor de Pompieri, Smurd, Ambulanta, fapt ce poate distrage atentia de la condus.

Cum trebuie sa fie modulatoarele FM bune

  1. Modualtoarele FM bluetooth bune trebuie sa functioneze pe frecvente reduse, pentru a se evita interferentele cu alte dispozitive. Conform directivlor Europene emisiile acestor aparate nu trebuie sa depaseasca valorile de 50nW ERP. Deci un dispozitiv bun este produs in UE sau pentru pietele din Uniunea Europeana.
  2. Sa detina o raza de transmitere de 6-8 m. Specialistii considera ca valoarea maxima de transmisie ideala este de 7 m, pentru ca premite realizarea setarilor chiar si din exteriorul autoturismului.
  3. Functii numeroase si variate. Un modulator FM bluetooth bun vine cu functii numeroase care permit filtrarea sunetelor, optiuni Radio Data System si egalizator. De asemema trebuie sa fie usor de utilizat, deci trebuie sa posede butoane pozitionate intuitiv, bine semnalizate.

Pe bax.ro – magazin online, pot fi gasite numeroase modele de modulatoare FM bluetooth si car kit-uri portabile menite sa transforme calatoria cu autoturismul in simpla placere. Tot in paginile magazinului pot fi desoperite gadgeturi usor de utilizat, care pot  sa usureze activitatile cotidiene si sa imbunatateasca calitatea vietii.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro