Criteriul National

Care sunt cele mai bune odorizante pentru pisoar

Care sunt cele mai bune odorizante pentru pisoar
septembrie 30
07:05 2019

Terenul de lupta dintre cele 2 sexe este reprezentat adesea de spatiul toaletei. De ce? Pentru ca exista problema stropirii si implicit a mirosului urat si a spatiului insalubru. Majoritatea barbatilori nu considera a fi atat de grav acest fapt, dar femeile amplifica problema si ajung chiar la drame si la certuri fara sfarsit pe aceasta tema. Tocmai pentru a satisface aceasta nevoie si a rezolva episodul care cu siguranta l-ai trait macar o data si tu alaturi de partenerul de viata, a fost inventat odorizantul pentru pisoar. Pentru asta…si pentru spatiile cu bai la comun in care exista pisoare si nevoia de a fi un spatiu igienic este si mai mare.

Care sunt beneficiile odorizantului pentru pisoar?

Acesta satisface simulan mai multe beneficii printre care se numara aceea de a parfuma aerul, de a impiedica stropirea si de a dezinfecta pisoarul sau vasul de toaleta inca din timpul utilizarii. Toate aceste lucruri sunt posibile datorita ingieniozitatii cu care a fost conceput acest odorizant atat de eficient. Mai mult de atat, odorizantul pentru pisoar are capacitatea de a asigura o reducere a timpului de curatare cu 50%.

Cum functioneaza?

Un prim pas este acela de a-l aseza in interiorul pisoarului sau al vasului de toaleta. Formele odorizantului pentru pisoar sunt diverse, de la rotund la hexagon si ambele ajuta la emisia parfumului prin intermediul protuberantelor continute. De asemenea, designul este special conceput pentru a fi eficient prin transparenta si flexibilitate. Odorizantele hexagonale au capacitatea de a asigura utilizatorul ca vor exista cu 99% mai putin stropi. Pe partea cealalta, forma rotunda promite o emisie mai eficienta a parfumului. Ambele contin bacterii eficiente care curata pisoarul sau vasul de toaleta si asigura o reducere a timpului de curatare.

            Ce aroma este cea mai potrivita?

Atatea persoane, atatea gusturi. Cu siguranta nicio aroma nu poate sa fie pe placul tuturor utilizatorilor, pentru ca gusturile nu se discuta nici macar cand vine vorba de parfumul resimtit din incaperea toaletei. Pentru ca baia este perceputa ca un loc de relaxare, chiar daca asta poate suna ciudat, parfumul este foarte important pentru ca el contribuie la completarea senzatiilor resimtite si la starea de spirit generala. De aceea, este atat de importanta aroma odorizantului pentru pisoar, mai ales ca acesta are capacitatea de a propaga un parfum intens si ultra peristent pe o perioada de timp indelungata. Fre-Pro detine o gama variata de arome pentru odorizantele pentru pisoar tocmai pentru a se plia pe cat mai multe gusturi. Cea mai potrivita aroma pentru toateta este cea preferata de ambii “stapani” ai casei.

Cu ce se diferentiaza odorizantul pentru pisoar de cel pentru toaleta?

Probabil te gandesti de ce ai achizitiona un odorizant pisoar cand poti sa cumperi unul clasic pentru toaleta. Ei bine, cel pentru pisoar se diferentiaza prin faptul ca se lipeste in interiorul vasului de toaleta si se urineaza direct pe el. In momentul utilizarii, el imprastie parfum in incapere si datorita designului si a cauciucului folosit, stopeaza stropii care creeaza atatea neplaceri vietii de cuplu si linistii din casa. Pe langa designul eficient, odorizantele pentru pisoar au un indicator al datei la care trebuie inlocuit, mai exact vei sti exact momentul in care trebuie sa fie inlocuit. Mai mult de atat, pentru iubitorii de mediu este de precizat faptul ca toate odorizantele marca Fre-Pro sunt dezvoltate pe principii ecologice si contin parfumanti naturali care nu irita caile respiratorii in momentul in care te expui in proximitatea lor o perioada de timp indelungata. Pentru a cumpara odorizante pentru pisoar, accesati aceasta pagina: https://www.fre-pro.ro/product-category/odorizante-baie/odorizante-pisoar/

In concluzie, odorizantul pentru pisoar este solutia perfecta pentru a atenua batalia sexelor in ceea ce priveste curatenia mentinuta din toaleta. Prin intermediul lor se stopeaza stropirea, se igienizeaza vasul de toaleta, se imprastie un parfum intens in mod continuu chiar si in timpul folosirii si se reduce timpul de curatenie. De asemenea, in baile publice exista nevoia accentuata de a crea un spatiu salubru pentru toti utilizatorii si aceea de a se curata cu usurinta.  Astfel, pentru a eficientiza curatarea pisoarelor si implicit al intregului spatiu, aceste odorizante sunt solutia perfecta ce indeplinesc 2 functii importante: improspateaza aerul si dezinfecteaza.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul