Criteriul National

Care sunt cele mai bune trucuri pentru a ajunge la greutatea dorita?

Care sunt cele mai bune trucuri pentru a ajunge la greutatea dorita?
martie 26
19:31 2017

Odata ce am crescut si am inceput sa adaug si eu kilograme in plus am vazut ca atunci cand vreau sa le dua jos nu mai este asa usor. Acest motiv m-a facut sa citesc si sa ma interesez de cat mai multe lucruri despre asta, iar in momentul de fata pot sa spun ca detin foarte multe informatii privind trucurile care stau la baza unei siluete de invidiat.

In felul acesta, am reusit sa ajut foarte multe persoane si ca urmare, doresc sa iti ofer si tie informatiile pe care eu deja le am si care sunt sigur ca te vor ajuta sa ajungi la greutate pe care ti-o doresti.

Care sunt trucurile care imi asigura greutatea dorita ?

Acum, iti voi oferi un prim truc important, si care este foarte cunoscut sub denumirea de sport. Nu trebuie sa te gandesti la niste antrenamente extrem de intense si sa stai ore intregi in fiecare zi in sala de sport, deoarece nu mai este nevoie. Mai exact, este necesar sa faci cateva exercitii, ele fiind secretul unui proces de slabire reusit si fara multa transpiratie, lucru care mi-a fost garantat nu o data ci de zeci de ori.

eco-slim3

Cu totii stim cate produse sunt pe piata si care ne promit greutatea dorita in mai putin de 30 de zile. Ei bine, eu nu o sa iti promit asa ceva, dar totusi iti recomand produsul de slabit Eco Slim, acesta fiind la momentul actual cel mai folosit pentru un impuls atunci cand ai nevoie. Acesta, are un efect care se poate observa in aproximativ 2 luni de zile si doar pe cale naturala, ca dovada foarte multe persoane care l-au folosit in momentul de fata inca il recomanda. Nici din punct de vedere al compozitiei sale nu trebuie sa iti faci probleme deoarece in mod clar aceasta este foarte bine pusa la punct, ca urmare a unui proces indelung de gasire a celor mai bune ingrediente.

Si nu te rezuma la a lua masa o data sau de doua ori pe zi, deoarece este unul din cele mai gresite lucruri atunci cand vrei sa slabesti. Rezuma-te chiar la sase pe zi cu tot cu gustari si astfel nu va trebui sa mananci cand ai timp tot ce apuci. In felul acesta, ii vei putea oferi organismului exact cantitatea de nutrienti de care are nevoie pentru a functiona cat mai bine si fara sa aiba alte probleme in ceea ce consta realizarea lor.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Tudor

Tudor

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo